Rituals' Infinity met extra Allantoine hydrateert de huid en geeft door de combinatie van Zoete Sinaasappel en Japanse Munt een verkwikkende fris-zoete geursensatie.

01:02 - 00:37
luistertijd 01:02 - leestijd 00:37

Rituals’ Infinity met extra Allantoine hydrateert de huid en geeft door de combinatie van Zoete Sinaasappel en Japanse Munt een verkwikkende fris-zoete geursensatie.Je handen voelen direct zachter aan en de lotion trekt snel in, zo testten wij.

Ga ook eens naar de spa

Monique is onlangs ook in de Rituals dayspa in Almere geweest en kreeg daar een verkwikkende hammambehandeling met massage en scrub. De spa ziet er fraai uit, het ademt een Aziatische sfeer. Omdat het gesitueerd is in een winkelcentrum en nabij kantorencomplexen staat het toch heel dichtbij je dagelijkse doen en laten. Je kunt bij wijze van spreken gewoon even tussen de middag binnen wippen voor een treatment. Of op koopavond, met je vriendinnen. Ook mannen laten zich daar tijdens een verloren werkuurtje (of voordat ze naar de zaak gaan) graag even scheren of hun handen bijwerken.

Lees ook:

Tropische lentedroom van H2O+

Eucerin Omega creme voor een gortdroge huid

Lees ook