shop La Roche-Posay Lipikar Lait Urea 5+ lichaamsverzorging La Roche-Posay Lipikar Lait Urea 5+ lichaamsverzorging smelt heerlijk weg op je huid Bekijken Vorig jaar werd ik stapelverliefd op alle roze en paarse potjes nagellak die ik tegenkwam, deze zomer ga ik voor groen en blauw (en oranje). Essie snapt mijn behoefte naar kleur en komt met dit […]

00:34 - 00:20
luistertijd 00:34 - leestijd 00:20

Vorig jaar werd ik stapelverliefd op alle roze en paarse potjes nagellak die ik tegenkwam, deze zomer ga ik voor groen en blauw (en oranje). Essie snapt mijn behoefte naar kleur en komt met dit vrolijke trio. Ook de ietwat minder uitbundige kleur grijs past in het trendplaatje. Grijs hebben we namelijk ook al op lippen gespot…De fijne blauw nuances van Essie zijn geïnspireerd op de schoonheid van Long Island’s North Fork.

Nog meer kleurrijke beautysnoepjes!
Oceaanblauwe en appelgroene beauty

 Nieuw voor winter 2009: grijze lippen

Lees ook