shop Dermalogica Prisma Protect SPF30 frisse dagcreme Dermalogica Prisma Protect is een lichte en frisse moisturizer met spf 30. Hij trekt snel in en houdt je huid mooi soepel. Foundation pakt daarna erg goed en blijft de hele dag onberispelijk op zijn plaats. Bekijken Vorig jaar werd ik stapelverliefd op alle roze en paarse potjes nagellak die […]

00:34 - 00:20
luistertijd 00:34 - leestijd 00:20

Vorig jaar werd ik stapelverliefd op alle roze en paarse potjes nagellak die ik tegenkwam, deze zomer ga ik voor groen en blauw (en oranje). Essie snapt mijn behoefte naar kleur en komt met dit vrolijke trio. Ook de ietwat minder uitbundige kleur grijs past in het trendplaatje. Grijs hebben we namelijk ook al op lippen gespot…De fijne blauw nuances van Essie zijn geïnspireerd op de schoonheid van Long Island’s North Fork.

Nog meer kleurrijke beautysnoepjes!
Oceaanblauwe en appelgroene beauty

 Nieuw voor winter 2009: grijze lippen

Lees ook