QMS Medicosmetics

 

QMS Medicosmetics werd opgericht door Erich Schulte, M.D., Consultant Traumatologist en ontwikkelt al meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderbouwde, innovatieve en zeer effectieve huidverzorgingsproducten en behandelingen om de structuur en kwaliteit van de huid te verbeteren.

 

Zichtbaar én langdurig

 

De combinatie van hoogwaardige ingrediënten, wetenschappelijke formuleringen en geavanceerde technologieën levert zowel direct zichtbare als langdurige resultaten op.

Studies met bewijs

 

Made in Germany, het merk staat voor compromisloze kwaliteit, efficiëntie en resultaten. Talrijke klinische studies bevestigen de prestaties en de doeltreffendheid van QMS-producten.

 

Bescherming van het microbioom

 

QMS formules zijn ontworpen om uitzonderlijke resultaten te leveren met behoud van de beschermende microbioom van de huid, dat wil zeggen, de integriteit van de huidbarrière.

 

Geen symptoombestrijding maar aanpak van oorzaak

 

De filosofie van QMS Medicosmetics is om de huid te stimuleren zonder haar te irriteren, waarbij altijd de oorzaak wordt aangepakt en niet de symptomen. Dit stelt QMS in staat om niet alleen onmiddellijke, maar ook langdurige resultaten te leveren.

 

Wereldwijd

 

QMS is vertegenwoordigd in zo’n 700 van ’s werelds toonaangevende salons, klinieken, hotels en kuuroorden, waaronder de Burj Al Arab in Dubai, de Stanglwirt in Oostenrijk en het Mandarin Oriental in Bangkok en aan het Comomeer. QMS is drie jaar op rij uitgeroepen tot World’s Best Spa Brand bij de World Spa Award.