De Eucerin EVEN BRIGHTER pigmentverminderende verzorgingslijn is dé innovatie op het gebied van egaliserende huidverzorging. De producten uit deze lijn verminderen pigmentvlekken. Het eerste resultaat is al na 4 tot 6 weken zichtbaar. Eucerin EVEN BRIGHTER pakt het probleem bij de oorsprong aan en werkt daar waar het pigment zich ontwikkelt. Hyperpigmentatie Hyperpigmentatie ontstaat door […]

02:59 - 01:47
luistertijd 02:59 - leestijd 01:47

De Eucerin EVEN BRIGHTER pigmentverminderende verzorgingslijn is dé innovatie op het gebied van egaliserende huidverzorging. De producten uit deze lijn verminderen pigmentvlekken. Het eerste resultaat is al na 4 tot 6 weken zichtbaar. Eucerin EVEN BRIGHTER pakt het probleem bij de oorsprong aan en werkt daar waar het pigment zich ontwikkelt.

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie ontstaat door overmatige blootstelling aan UV-licht. De meeste vlekken, van maximaal één centimeter groot, ontstaan dan ook op lichaamsdelen die regelmatig in aanraking komen met zonlicht. Denk hierbij aan het gezicht, de rug van de handen, het decolleté en de onderarmen. De meest voorkomende pigmentvlekken zijn ouderdomsvlekken, sproeten, post-inflammatoire hyperpigmentatie (pigmentvlekken na acne) en melasma. Melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd, gaat gepaard met hormonale veranderingen zoals een zwangerschap of het gebruik van de anticonceptiepil. Soms vervagen de vlekken zodra de hormoonbalans is hersteld, maar vaak blijft een gedeelte zichtbaar.

De oplossing ligt bij de oorsprong

Eucerin EVEN BRIGHTER pakt het probleem bij de oorsprong aan, daar waar de melanine-synthese plaatsvindt. De verzorgingslijn is zo ontwikkeld dat het overmatige melanineproductie tegengaat en pigmentvlekken hierdoor verminderen.

Het geheim van de werking ligt in de vernieuwde combinatie van actieve werkstoffen

 

De formule voor de EVEN BRIGHTER-producten bestaat onder andere uit twee zeer actieve werkstoffen. Butyl-Resorcinol remt de activiteit van de enzymen tyrosinase en TRP-1, welke zorgen voor de aanmaak van melanine. Bij hyperpigmentatie is er sprake van een overproductie van melanine. Door de activiteit van de enzymen tyrosinase en TRP-1 te reguleren, wordt overproductie van melanine tegen gegaan. Hierdoor verminderen zichtbaar pigmentvlekken al na 4-6 weken.

Daarnaast is Glycyrrhetinezuur toegevoegd aan de producten. Dit ingrediënt ondersteunt het huideigen vermogen om celschade door UV-licht te herstellen.

Net als alle andere Eucerin producten is de EVEN BRIGHTER-lijn niet alleen effectief, maar ook zeer verdraagzaam voor de huid. Dit is klinisch getest en bewezen.

De lijn bestaat uit:

 

Voor een blijvend zichtbaar resultaat vanaf 4-6 weken, raden wij u aan om de complete productlijn van Eucerin Even Brighter Pigmentverminderende Dagcrème, Nachtcrème en Spot Corrector consequent dagelijks te gebruiken. Alle Even Brighter producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de apotheek.

Wil je meer weten? Kijk op de website van Eucerin en lees alles over Even Brighter.

(adv= advertorial)

Lees ook