Van gewaagde ooglooks tot nieuwe stylingtools, krachtige crèmes en verleidelijke parfums!

06:52 - 04:07
luistertijd 06:52 - leestijd 04:07

shop

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty!

Of je nu live of online shopt, het is altijd leuk om nieuwe producten of merken tegen te komen én zelf te proberen. Onlangs zijn er een heleboel nieuwe producten bij Douglas gelanceerd die we in dit artikel graag met je delen. Van make-up een huidverzorging tot haircare en heerlijke parfums!

Make-up

Of je nu houdt van een clean girl look of gedurfde statement looks, deze nieuwe producten zijn voor iedereen. Ga up to date het nieuwe seizoen in!

Haarverzorging

Volumineuze lokken alsof je net van de salon komt, een zachte blow out, wavy haarlook of toch curls, waar ga jij voor? Er zijn weer nieuwe lanceringen op het gebied van het voeden van ons haar, maar ook voor het creëren van de meest verbluffende kapsels. 

Huidverzorging

Tijd nemen voor skincare is iets wat er soms even bij inschiet, zeker op drukke dagen. Neem vandaag even de tijd om de nieuwste lanceringen te ontdekken, zodat je binnenkort weer gemotiveerd bent om een selfcare momentje in te plannen thuis. Trakteer jezelf op luxe en verzorging, want onthoud: glowing skin is always in!

Parfum

‘Wat ruik je lekker!’, een beter compliment kun je niet krijgen. Veel vrouwen (en mannen) hebben een signature geur waaraan zij te herkennen zijn, echter is het soms leuk om te switchen en nieuwe geuren te proberen. Van verfrissende geurnoten tot krachtige akkoorden, deze geursensaties zijn nieuw. 

We hopen dat je enorm veel inspiratie hebt opgedaan voor je volgende beautyaankopen, wij hebben ons winkelmandje intussen al volgegooid! 😉

Lees ook