Huda Beauty, The Ordinary, IK Skin Perfection, Supercilium, PUPA Milano, Paula’s Choice

07:26 - 04:28
luistertijd 07:26 - leestijd 04:28

In juli heeft het BeautyJournaal testpanel weer nieuwe favoriete producten voor je verzameld die we in dit artikel graag met je delen. Van twee volume mascara’s en een wenkbrauwpotlood tot een nachtcrème en een serum tegen roodheid. Lees snel verder want we hebben ook een speciale shopkorting voor jou bij Supercilium!

Beautyliefhebber Dian: Huda Beauty 1 Coat WOW! Mascara

Het is altijd even zoeken naar een goede mascara. Ik wil er graag een die mijn wimpers krult en deze dan ook de rest van de dag strak in de krul houdt. Ik heb al veel goede volume mascara’s geprobeerd, budget en meer luxe, maar het behouden van een lift/krul is toch altijd lastig. Na verloop van tijd zakken mijn wimpers toch weer naar beneden en ben je dat WOW-effect kwijt. Tot ik de nieuwste Huda Beauty mascara probeerde!

Bij het eerste gebruik was ik sceptisch, maar dat ben ik altijd. Ik vind mascara’s bij het eerst gebruik namelijk nooit fijn. Echter gaf de 1 Coat WOW! Mascara mij direct al een mooie gelifte en volumineuze oogopslag. Deze mascara laat mijn wimpers nog langer lijken dan ze al zijn en hij krult ze mooi. Het beste nieuws is nog dat ze de hele dag mooi in de krul blijven en dat verbaast mij enorm.

De mascara heeft een dubbel gevormd borstel met korte en lange haartjes. Hiermee helpen ze de wimpers verlengen en perfect van elkaar te scheiden. De gebogen, halfronde kant geeft volume terwijl de bolle kan voor de definitie zorgt. Met slechts één laagje kun je al een mooi resultaat bereiken. Ik ben enorm onder de indruk van deze mascara!

Gerti: The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

Ik ben bekend met de serums van The Ordinary, maar liet de moisturizer altijd liggen terwijl deze toch goede reviews kreeg.  Deze moisturizer zit vol huideigen hydraterende ingrediënten, zoals glycerine, hyaluronzuur, urea, diverse aminozuren. Daarnaast bevat de moisturizer allantoïne dat verzachtend werkt. De belangrijkste functie is voeden en hydrateren van de huid.

Er zitten geen ‘actieve’ stoffen in. Maar omdat ik al een vitamine C en een vitamine A serum gebruik, heb ik geen behoefte aan nog meer actieve stoffen. De crème is vrij stevig maar smeert goed uit. Je hebt niet veel nodig. Ik krijg geen vet gevoel met mijn gecombineerde huid. Zoals alle producten van The Ordinary is deze crème ongeparfumeerd en is de prijs ook aangenaam.

Model Mandy: IK Skin perfection  – Prered+ Anti Redness Miracle Serum

Ik ben echt gek op dit serum! Mijn huid is sinds de zwangerschappen wat droger geworden, ook had ik wat rode plekjes gekregen. Sinds ik dit serum van IK Skin Perfection gebruik is mijn huid rustiger en door de Prered+ is de roodheid weg. 

Het viel op zich mee hoe rood mijn huid was, maar normaal heb ik daar helemaal nooit last van. Ik ben toch blij dat ik er nu vanaf ben. Net wat ik nodig had!

Ik gebruik het elke avond na het reinigen van mijn gezicht. Daarna breng ik mijn dagcrème met factor 40 aan. Het serum is voor mannen en vrouwen en ook voor de gevoelige huid. Verder is het een vegan product en microplasticsvrij. Ik let daar als vegetariër altijd extra op. 

Mijn huid ziet er weer fris uit voor deze zomer en voelt zacht aan. Nu het zonnige weer nog! Tip: verbrande huid na de zon? Daar werkt dit serum ook perfect kalmerend voor! 

Uitgever en journalist Monique: Supercilium – Brow Micro Pencil

Oh dear, wat een superfijne, zachte en goed gepigmenteerde pencils zijn dit om je wenkbrauwen in te kleuren. Nederlands merk, van Manouk de Vries!

Manouk heeft prachtige wenkbrauw make-up ontwikkeld. Zowel voor in salons, voor professionele wenkbrauwspecialisten als voor consumenten. Deze heerlijke waterproof wenkbrauwpotloden hebben een ultrafijne structuur waardoor je er mooi mee kan intekenen. De kleur is zeer houdbaar. De kleurschakeringen zijn perfect passend bij verschillende huidtinten.

Met de micro-tip van deze wenkbrauwpotlood kan je gemakkelijk strakke lijnen creëren, haartjes tekenen en de wenkbrauwen invullen. Met deze wenkbrauwpotlood kun je gemakkelijk elke gewenste wenkbrauw vorm tekenen. Je krijgt nu ook 10% korting met shopcode ‘beautyjournaal’.

Wil je weten wie Manouk is? Beluister dan Monique’s podcast met haar hier

Make-up artist Lydia: PUPA Milano – VAMP Exceptional Volume Mascara

Als visagiste heb ik meerdere mascara’s in mijn werkkoffer. Een voor super natuurlijk ogende wimpers, meestal is dit een wat oudere mascara die nog net een beetje kleur afgeeft, tot een lekkere dik vette mascara die flinke spinnenpoten geeft. En dan nog een aantal met van alles er tussenin.

De PUPA Milano Vamp mascara is er een die de haartjes mooi separeert, volume geeft zonder klonters en dus geen spinnenpoten. Hij legt in één keer een mooi, goed dekkend laagje kleur over elk afzonderlijk haartje. Bij mij is hij niet in een keer va-vo-vamp, maar na een tweede laagje wel. Beiden looks zijn mooi. Je kunt hem goed opbouwen naar wens.

De substantie heeft een rijke, crèmige structuur, niet heel vloeibaar. Ze glijdt daardoor misschien iets minder makkelijk door je wimpers, maar dat voorkomt weer dat je haartjes door het te veel aan vocht gelijk naar beneden klappen. Het is een wat fijner borsteltje, aan het uiteinde wat voller en daarmee duw je makkelijk de aanzet van je wimpers omhoog. Ik heb zelf gevoelige ogen, maar deze mascara irriteert mij niet. 

Een speciaal polymeer zorgt voor een langdurige hold, vermindert vlekken en houdt de wimpers zacht en flexibel. De mascara is oogheelkundig getest, heeft een laag risico op allergische reacties en is geschikt voor mensen met contactlenzen en/of gevoelige ogen. Hij is vrij van parabenen en dierproefvrij.

Sabine: Paula’s Choice C5 Super Boost Nachtcrème

Deze super boost is een cadeautje voor de nacht gebleken. Deze nachtcrème gaat huidveroudering tegen, helpt pigmentvlekken te voorkomen en gaat een doffe huid tegen. Het zit boordevol heerlijke ingrediënten.

Het is een fijne, verzorgende nachtcrème die snel intrekt en in de ochtend een prachtig gevoede huid oplevert. Ik ben ontzettend fan.

Lees ook