Van CBD zonnebrand tot een hyaluron serum!

05:40 - 03:24
luistertijd 05:40 - leestijd 03:24

De befaamde healty aging-expert dr. Nicholas Perricone (74) heeft de pensioengerechtigde leeftijd inmiddels ruimschoots gepasseerd, maar blijft onverminderd innoveren. Ook dit jaar introduceert Perricone MD weer tal van nieuwe technologieën en producten. In dit artikel vind je een overzicht van de belangrijkste lanceringen van de afgelopen maanden.

Vitamin C Ester CCC+ Ferulic Brightening Under-Eye Cream

Deze verhelderende, snel absorberende oogcrème richt zich op de drie vormen van verkleuring onder de ogen: bruin, blauw en rood.

Drie vormen van Vitamine C Ester & Ferulinezuur beschermen de fragiele huid tegen vrije radicalen. Peptiden richten zich op de blauwe verkleuring (wallen, zwellingen) voor een stevigere en meer uitgeruste uitstraling. Een biomimetische haver proteïne reduceert roodheid en kalmeert de huid.

Breng deze oogcrème tweemaal daags aan op de oogcontouren.

Shop hier online

 

High Potency Hyaluronic Intensive Hydrating Serum

Dit is een krachtig en voedende serum voor de droge en doffe huid, dat verschillende huidlagen kan bereiken dankzij een ingenieuze technologie, die vier vormen en twee bouwstenen van hyaluronzuur combineert (Hyaluronic 4+2 complex). Herstelt de vochtbalans voor een zichtbaar zachtere en stevigere huid en heeft een ‘plumpend’ effect.

De snel absorberende formule gaat volumeverlies tegen en vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes, waardoor de huid er gezonder uitziet en zacht en soepel aanvoelt. Met o.a. DMAE voor versteviging en lifting van de huid en Niacinamide (vitamine B3) dat de huid egaliseert en de uitstraling verbetert door de vocht barrière te ondersteunen.

Reinig de huid en masseer vervolgens het serum in op een licht vochtige huid met opwaartse bewegingen. Wacht totdat het volledig is opgenomen en breng vervolgens een moisturizer aan. Kan zowel ’s ochtends en ’s avonds worden gebruikt.

Shop hier online

 

Blemish Relief Calming & Soothing Clay Mask

Dit is een kleimasker dat kan worden ingezet ter ondersteuning van de dagelijkse verzorging, maar ook als spot treatment om de ontstekingsgevoelige huid te voeden en break-outs te kalmeren. Ingrediënten als salicyl- zuur, bentoniet-klei en een gepatenteerd ferment van de plantaardige bacterie lactobacillus plantarum (gefermenteerd melkzuur) zorgen voor een milde exfoliatie, verwijdering van onzuiverheden en overtollig talg.

Het gaat verstopte poriën tegen, bestrijdt de bacteriën die ontstekingen veroorzaken en herstelt de huid- balans. Een extract van wilgenroos kalmeert de rode, ontstoken huid.

Breng een royale laag van het masker aan op een droge, schone huid en laat vervolgens 15 minuten inwerken. Spoel vervolgens met lauw water het masker van de huid.

Shop hier online

 

Hypoallergenic CBD Sensitive Skin Therapy Ultra-Lightweight Calming SPF 35 Veil

Deze ultralichte, zachte zonnebrandcrème met krachtige breedspectrum UVA/UVB-bescherming is geschikt voor de meest gevoelige huid. Met 99% zuivere cannabidiol (CBD) en Cannabis Sativa Seed-olie (hennep- zaad). De huid wordt gekalmeerd en voelt zacht aan met een onzichtbare, niet-vette finish. CBD revitaliseert de gestreste, problematische huid en gaat roodheid en een trekkerig gevoel tegen. Hennepzaadolie hydra- teert en verzacht de huid en voedt de huidbarrière. Kan ook worden gebruikt onder de make-up.

Breng aan als laatste stap in je huidverzorgingsroutine. Gedurende de dag vaker aanbrengen of lichtjes deppen over je make-up.

Shop hier online

 

Cold Plasma Plus + Concentrated Treatment Sheet Mask

Dit is een tweedelig sheet masker met hoge concentratie van Perricone MD’s Cold Plasma Plus+. Gepatenteerde afgiftesysteem dringt door tot de diepere huidlagen en vermindert dofheid, oneffen textuur, ongelijkmatige teint, verkleuring en verlies van stevigheid.

Het masker vormt zich gemakkelijk naar de contouren van het gezicht. Zes dagen opeenvolgend gebruik van dit masker levert hetzelfde krachtige resultaat als het gebruik van 1 pot Cold Plasma Plus+ Advanced Serum Concentrate. Vitamine C Ester verheldert en egaliseert de huid. Koper-tripeptide vernieuwt, verjongt en helpt de droge huid herstellen. Fosfolipiden zorgen voor hydratatie en reparatie van de huidbarrière.

Kneed het zakje voor opening om de formule gelijkmatig over het hele masker te verdelen. Haal het uit de verpakking en scheid voorzichtig de boven- en onderkant. Breng beide delen één voor één aan op een schone en droge huid. Laat gedurende 20 minuten inwerken. Verwijder en masseer het resterende product op gezicht en hals met een zachte opwaartse beweging voor optimale absorptie.

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook