MÁDARA, The C of Cosmetics, Seventy One Percent, Trinny London

07:50 - 04:42
luistertijd 07:50 - leestijd 04:42

Pas jij jouw huidverzorgingsroutine aan op het huidige seizoen? Er zijn de afgelopen maand weer een aantal nieuwe skincare producten gelanceerd die we in dit artikel graag met je delen. Van slaapcrèmes tot zonbescherming en zelfs een interactieve tool. Ontdek het snel!

MÁDARA – Derma Collagen Night Source Sleeping Cream

Laad de huid van het gezicht, hals en decolleté op terwijl je slaapt. De Derma Collagen Night Source Sleeping Cream van MÁDARA is een nieuwe, herstellende en stimulerende crème die is doordrenkt met peptiden, voor intens collageensupport gedurende de nacht.

De rijke, herstellende formule met biotechnologische natuurlijke peptiden, fytosterolen, micro-algen en hyaluronzuur activeert de nachtelijke vernieuwingscycli van de huid en stimuleert de collageensynthese. De formule hydrateert en laadt de huid op met essentiële eiwitten, aminozuren en lipiden die de opperhuid versterken.

Vermindert lijntjes en rimpels en bevordert zichtbaar een gladdere en voller aanvoelende huid. De rijke textuur hydrateert diep, biedt comfort en bevordert de dichtheid en soepelheid van de huid.

Shop hier online

The C of Cosmetics

The C miste het onafhankelijke advies in de offline en online beauty wereld. Beautyadviseurs in winkels zetten vaak hun eigen ervaringen centraal. En online worden reviews van klanten vaak niet gekoppeld aan beauty profielen en bijzondere merken. Het is dus maar de vraag of een bepaald product ook voor jou de beste keuze is of dat het beste product geadviseerd wordt.

Daarom doet The C of Cosmetics het anders. Het advies van een bevlogen beautyteam wordt verrijkt met ervaringen van peers. Reviews worden verzameld en beauty fans met een vergelijkbaar profiel kunnen elkaar op dit platform vinden en helpen.

Collectie

The C of Cosmetics vindt culturele diversiteit belangrijk. Zij zoeken daarin naar een juiste balans. Green en Clean. Ze geloven in een duurzame toekomst voor ons allemaal.

Waarbij ingrediënten en duurzaamheid topics zijn, maar positiviteit en inclusiviteit leading. Consciousness in de breedste zin van het woord.

De Collectie bestaat uit nieuwe merken (zoals ByNacht, Hæckels, Melyon, Muri Lelu en Proceanis), men’s grooming merken Jaxon Lane, The Grey, Patricks én geliefde classics zoals ILIA Beauty, Loewe en Escentric Molecules. Telkens komen er nieuwe, bijzondere merken bij. Sommige merken zijn in Nederland exclusief bij The C verkrijgbaar.

Interactieve tool

Om het perfecte product te vinden is er een interactieve tool ontwikkeld die niet alleen huidtype en het beoogde resultaat specificeert, maar waarin ook op actieve ingrediënten gezocht kan worden en uiteindelijk op peer-experience. Reviews worden namelijk gekoppeld aan persoonlijke beautyprofielen (onder meer huidtype, teint, haartype, leeftijd). Tof!

Ontdek het platform

 

Seventy One Percent – Suncare 

Nu de lente officieel is begonnen, hopen we natuurlijk dat ook de temperatuur zich daar op aanpast. Extra zonbescherming kan nooit kwaad en het hippe surf en suncare merk Seventy One Percent kan jou daarbij helpen!

Gemaakt door surfvrienden

Seventy One Percent is afkomstig uit Frankrijk en is in 2009 ontwikkeld door twee surfvrienden. Hun liefde voor de zon en de oceaan staat centraal bij alles wat ze doen. Van een pur sang surfersmerk naar een geliefd clean beauty merk, Seveny One Percent is voor iedereen het zonnetje in huis. Daar waar zonbescherming veelal vanuit angst wordt benaderd, kiest Seventy One ervoor het als een pleasurable experience te positioneren.

Clean zonbescherming

Seventy One Perfect lanceert de meest clean SPF producten die diervriendelijk zijn voor zowel je huid als de oceaan. Doordat de SPF formules 100% waterresistant zijn, voorkomt het merk dat koraal en ocean life wordt aangetast. Verder gaat hun voorkeur uit naar minerale zonnefilters en zijn nano-deeltjes, parabenen, siliconen, sulfaten, alcohol en natuurlijk microplastics een absolute NO-GO. Met deze effectieve bescherming, clean formules en milieuvriendelijke oplossingen voelt zon, zee en strand nog nét iets fijner dan voorheen.

Shop de Feel Good Moisturizer hier online

 

Het assortiment

Het zonnige assortiment bestaat uit clean SPF en huidverzorgingsproducten die voor de juiste bescherming en hydratatie zorgen. Of je nou tijdens de wintersportvakantie op de piste staat, op het terras zit in de zomer óf een outdoor sportliefhebber bent. Van crèmes tot olie, dit heb je nodig!

We kunnen je nu al verklappen dat Monique dit aan het testen is, en heel tevreden is!

Shop de totale collectie hier online

 

Trinny London – Retinal Serums

Trinny London vervolgd haar Skincare Journey met het volgende hoofdstuk: Retinal Serums. Deze overnight superheroes hebben de kracht om je huid te transformeren en te regenereren en werken 11x sneller dan andere retinols om de fijne lijntjes aan te pakken.

In tegenstelling tot het gebruikelijke gebruik van retinol, dat de bovenkant van de huid kan irriteren, begint retinal pas zijn werk te doen als het aan de oppervlakte is doorgedrongen. De doelgerichte formules met hoge doseringen bevatten actieve ingrediënten die de huid zowel direct als op lange termijn voordelen brengen zonder irritaties, voor een stralende en sensationele huid.

Overnight Sensation Retinal + Serum

Overnight Sensation’ brengt energie en leven terug in de huid die vitaliteit heeft verloren door de intensieve retinoïde behandeling. Dit hooggedoseerde product dringt diep door in de huid en maakt gebruik van zowel retinol als granactieve retinoid® om de huid te verstevigen en rimpels zichtbaar te verminderen.

Overnight Clarity Retinal/Niacinamide Serum

Begin je de eerste fijne lijntjes te zien en heb je nog steeds last van hormonale oneffenheden? Deze zeer actieve formule met retinal en niacinamide vermindert zichtbaar fijne lijntjes en zuivert een onzuivere huid. Overnight Clarity is het one-way ticket naar een gladdere, meer evenwichtige huid.

Shop Trinny London skincare hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook