Make-up artist Trinny Woodall weet precies wat een een huid nodig heeft om te stralen!

07:02 - 04:13
luistertijd 07:02 - leestijd 04:13

Op social media hadden we er al hints over gegeven, met beelden van de Zoom presentatie die de Britse celeb make-upartist Trinny Woodall gaf om haar grote nieuwe lancering wereldkundig te maken: cleansers voor je huid! Trinny is fan van dubbele reiniging en daarvoor heeft ze twee prachtige producten uitgebracht in supergave, knalgele knijpflessen.

In het verlengde daarvan heeft ze nu ook drie gave exfolianten uitgebracht, om je huid te peelen.

Vooropgesteld! Trinny heeft nagedacht over de verpakkingen. Zo zit bijna al haar make-up in potjes die je kunt stapelen. Cleansers zijn hervulbaar, zodat je de verpakking niet hoeft weg te gooien, maar alleen de inhoud.

Enzyme Balm Cleanser

Trinny’s cleansing start met je de Enzyme Balm Cleanser. Het is een oliecleanser die je royaal inmasseert in je huid zodat alle make-up en vuildeeltjes goed opgenomen kunnen worden door de olie.

Dit zit erin:

AHA/PHA Cleansergel

Vervolgens reinig je nog na met de AHA/PHA Cleansergel. Een exfoliërende verzorgende gel die bestaat uit een actieve, huidvriendelijke formule waarbij de normaal tot vette hui grondig gereinigd wordt zonder de huid te strippen. De gel scrubt zachtjes en helpt een natuurlijke glow te onthullen. Is je huid erg droog, dan kun je deze stap weglaten, of twee keer in de week doen.

Er zit in:

Wat vind ik ervan?

Ik moest even wennen aan die knalgele hoge flessen in mijn badkamer, maar eigenlijk vind ik dat geel toch wel heel erg vrolijk. Het zijn ook royale flessen waar je serieus lang mee doet.

Beide producten maken mijn huid heel goed schoon. De oliereiniger die met water emulgeert tot een zachte balm op je huid vind ik erg prettig. Je masseert hem eerst in zonder water, en daarna doe je nog een massage ronde met water.

De Gel cleanser heeft een zachte scrub die heel aangenaam aanvoelt. Mijn huid voelt er fris en glad door aan na de reiniging. Als je gewend bent om na de reiniging nog een heel laag gedoseerd aha-lotion op je huid aan te brengen, kun je dat met deze cleanser wel nalaten.

Ik vind dat mijn huid niet meer trekkiger aanvoelt door de double cleansing. Het is een ideaal duo voor vrouwen en mannen die dol zijn op dubbele reiniging.

Trinny London Exfoliants!

Peeling geeks eat you hearts out! De drie peelings zijn zoals Trinny het wenst glowboosting en houden je huid zuiver. Natuurlijk zitten ze ook vol hydraterende ingrediënten om je huid tevreden te houden.

De Tiptoe In PHA Exfoliant

Deze huidvriendelijke PHA (poly-hydroxyzuur) formule is de perfecte keuze voor een stralende, gehydrateerde teint. Tiptoe in is de eerste stap in de wereld van vloeibare exfoliatie – een echte game-changer voor dagelijks gebruik. Dus ook voor newbie’s 😉

Shop hier online

 

Find Your Balance BHA Exfoliant

Dit is voor de acne-gevoelige huid. Deze formule met BHA (beta-hydroxyzuur) helpt de huid haar balans terug te vinden door meer goede bacteriën en minder slechte bacteriën in te brengen. De niet-strippende formule werkt om de huid diep te reinigen en te verhelderen voor een stralende en egalere teint.

Shop hier online

 

Reveal Yourself  AHA Exfoliant

Dit is Trinny’s ultieme exfoliant, zegt ze zelf. Het bevat een zeer actief AHA (alfa-hydroxyzuur)-complex dat diep in de huid doordringt. As you know: dode huidcellen worden verwijderd voor meer glans van de huid en een beter hydratatieniveau. Het is Trinny’s Holy Grail voor een stralende huid…

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook