Het is waar, een glow ontwikkeld zich terwijl jij je ontbijtje maakt. Stralend de deur uit!

05:13 - 03:07
luistertijd 05:13 - leestijd 03:07

De maskers van het prachtige Franse natuurlijke- en deels organic merk Absolution zijn een hit. Ze zijn geliefd om alles! De geweldige, mooi gekleurde verpakkingen (ja, een vrouw wil ook wat), het respect voor het milieu met duurzame materialen waarin de goddelijke maskers zijn opgeborgen, de fijne geuren en last but not least, de verrukkelijke werkzaamheid.

Vier koninginnen-maskers;-)

Wetend dat het natuurlijk en grotendeels organic is en dat Absolution een mooi huidverbeterend effect kan geven! Absolution heeft vier maskers in het assortiment. Ze worden door de schoonheidsspecialiste in de salon gebruikt, en je kunt ze ook kopen voor thuisgebruik. Je mist dan wel de superfijne massages erom heen, maar dan heb je toch de kers op de taart na een mooie reiniging in je badkamer;-)

Shop hier online

 

Manous was ook al zo blij….

Onze Manous testte al eens het Masque Riche Reconfortant om de droge huid weer lekker te voeden, en nu is de beurt aan mij om het volumegevende en gladmakende masker Le Masque Velours Repulptant te testen. Het belooft een gloedvolle uitstraling. Nou, laat ik maar meteen met de conclusie komen: het is absoluut waar!

Wat zit erin?

Zoals je van een natuurlijk merk mag verwachten,  zit het boordevol stoffen uit de natuur. We noemen tremella paddenstoel, beukenknoppen en alfalfa.

De paddenstoeltjes hebben een krachtig hydraterende werking. Van alfafa zijn de jonge scheuten gebruikt die van nature rijk zijn aan vitaminen A, B, C, D, E en K, en daarnaast sporenelementen bevatten en mineralen. Extract uit beukenknopjes maakt de huidstructuur gladder. De stoffen in dit masker zijn van 99% natuurlijke oorsprong en 60% biologisch.

Een glow terwijl je boterhammetjes smeert;-)

Je kunt dit masker ’s ochtends gebruiken en tien minuten laten intrekken. Afspoelen met water en je fijne dagverzorging aanbrengen: van de Addiction Oil tot de verfijnde La Crème du Temps. Omdat het zo’n prachtige frisse glow geeft aan je huid, vind ik het een fijne kickstart van de dag.

Je kan het echter ook ’s avonds aanbrengen, na tien minuten het overtollige masker in masseren en lekker gaan slapen. Opstaan met glow!

Shop hier online

 

Lekker royaal aanbrengen

Het masker is een emulsie en zit in een aluminium verpakking. Je kan het heel makkelijk aanbrengen. Het ruikt lekker fris naar lavendel. Een eerste laagje trekt bij mij snel in, dus besluit ik in mijn royale bui er nog een dun laagje overheen aan te brengen.

Ondertussen maak ik maak ontbijtje Als ik het masker na tien minuten eerst eraf veeg met een tissue, zie ik al meteen een prachige voile over mijn huid liggen en een glow!

Ha! Wat een verrassing!

Heel lichtjes gebruik ik nog wat La Crème Douce Démaquillante voor een lichte nareiniging. Mijn huid voelt iets gespannen aan. Ik masseer de verrukkelijke Addiction Oil in en daarna breng ik mijn favoriete verzorging La Crème du Temps aan. Als ik dan in de spiegel kijkt, krijg ik oprecht plezier van mijn huid.

Wow! Wat een ontwaken. Hoe stralend kan het zijn! Ik ben nu ook super benieuwd naar de andere maskers Le Masque Pureté Détoxifiant dat zuiverend werkt, en Le Masque Anti-Soif Hydratant – een vochtbad voor je huid!

Nog leuk om te weten:

Alle producten zijn gecertificeerd biologisch door Ecocert Frankrijk en door Cosmo Bio. De producten zijn vegan, vrij van siliconen, minerale oliën, genetisch gemodificeerde stoffen, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG en ftalaat. Ze bevatten ook geen synthetische kleurstoffen en synthetisch parfum.

Shop hier online

 

Lees ook:

Bekijk ook deze film over de superlekkere facial van Absolution!

 

Absolution heeft ook fijne lichaamsbehandelingen met cupping, en zo gaat dat:

Lees ook