Wat krijg je hier een mooie frisse, gladde huid van!

04:42 - 02:49
luistertijd 04:42 - leestijd 02:49

Manous Nelemans is van huisuit kapper en make-up artist, maar vanwege haar schitterende uitstraling en prachtige haardos, wordt ze ook steeds vaker als model gevraagd. Nationaal en internationaal. Meer dan ooit is het belangrijk voor haar dat haar huidje in topconditie blijft.

Manous maakte Monique op met de Absolution organic make-up

Bij Manous heeft organic skincare een streepje voor. Ze was dolblij dat BeautyJournaal na een aantal maanden van hollen en vliegen met een heerlijk nieuw masker van Absolution aan kwam. Zeker nu we meer binnen zitten en de lucht droger is, kan haar huid vocht en voedende stoffen goed gebruiken.

Comfort Food

Le Masque Riche Réconfortant wordt ook wel comfort food voor je huid genoemd. Het bevat ondermeer cacao- en mangoboter, ginkgo biloba en kombucha. Die heerlijke boters uit cacao en mango herstellen moeiteloos de vetbalans van de huid en verzachten irritaties.

Shop hier online

 

Wat doet kombucha?

Ook kombucha is een superinteressant product. Het is een drankje dat gemaakt is van thee, suiker en een gefermenteerde bacteriecultuur. In het Verre Oosten wordt het al eeuwen als levenselixir gedronken. Kombucha is rijk aan aminozuren, enzymen, probiotica en vitaminen. Het maakt de huid stralender en gladder.

Wat doet ginkgo biloba

Ginkgo biloba bevat erg veel flavonoïden die eveneens de huidweerstand ten goede komen. En omdat een masker nu eenmaal lekker romig moet kunnen zijn, zeker als het  zo voedend als deze is, staan ook avocadoboter, hennepolie, squalaan en magnesium PCA op de ingrediëntenlijst.

Prettige ontspannen geur

Manous vindt om te beginnen de geur al erg prettig. Licht zoet en warm, met een hint van exotisch fruit. Het past mooi bij het biologische concept van dit masker, en van het prachtige merk überhaupt.

Romig

‘Ik breng de cremige substantie aan op mijn gereinigde huid. Het smeert goed uit en voelt aan als een lekkere dikke dagcrème. Nog nietsvermoedend denk ik dat het zacht zal blijven, en ga ik nog even een kwartiertje op mijn bed liggen.

Shop hier online

 

Aanspannend

‘Gaandeweg voel ik mijn huid toch meer verstrakken, en als ik de telefoon opneem, merk ik pas echt dat het masker mijn huid aanspant. In de spiegel zie ik dat het masker transparant op mijn huid is geworden. Het lijkt wel een soort gummi;-)

Frisse huid

‘Als ik het eraf spoel zie ik een mooie frisse huid tevoorschijn komen. Mijn huid voelt zijdezacht aan en de lijntjes in mijn gezicht zijn ook zachter geworden. Mijn huid is zo verzadigd en trekt ook niet meer – ik hoef geen eens dagcrème op te doen! Ik kan zo de deur uit, hoe heerlijk is dat!

Hoe houdt je make-up na dit masker?

Een paar dagen later test ik ook hoe mijn make-up houdt na het masker. Mijn huid is weer heerlijk glad als ik het masker eraf was en ik zie dat mijn foundation heel mooi houdt. Hij trekt minder snel in, fijn dus. Zo heb ik ook minder product nodig dus.

Shop hier online

 

Het is echt een heerlijk voedend masker. Deze blijft in mijn skinroutine.

Lees ook:

Ook leuk! De video waarin Monique een heerlijke facial met Absolution krijgt!

En wat vind je van deze video, waarin trainster Miranda een cuppingmassage geeft?

Lees ook