Lova Skin, Perricone MD, Pixi, Aromatherapy Accosiates, Femmegetic

09:22 - 05:37
luistertijd 09:22 - leestijd 05:37

Vandaag delen we een interessante mix van nieuwe producten met je. Er liggen namelijk weer flink wat huidverzorgingsproducten nieuw in de winkels, maar bijvoorbeeld ook heerlijke aroma’s voor in huis of supplementen speciaal voor moeders. Benieuwd? Lees snel verder!

Lova Skin – voetverzorging voor thuis

Nieuw in Nederland is Lova Skin, een Zweeds voetverzorgingsmerk voor thuis en met professionele resultaten. ‘Lova’ betekent ‘beloven’ in het Zweeds, de moedertaal van Lovisa Walker, oprichtster van Lova Skin. Het merk ontwikkelt producten vanuit het perspectief van de gebruiker met de focus op effectiviteit en de zintuigelijke ervaring. Lova Skin geeft je handen en voeten de aandacht en liefdevolle verzorging die ze verdienen.

lovaskin peeling

Instant Foot Peeling

De Instant Foot Peeling, het eerste product dat Lova Skin lanceerde, maakte de belofte meteen waar en is een wereldwijd succes. Met deze voetbehandeling zijn de voeten binnen 2 minuten glad, eeltvrij en heerlijk zacht. Deze handige spray bevat exfoliërende, actieve werkstoffen zoals fruitzuren, citroenschillen en een hoge concentratie hydraterende en kalmerende ingrediënten, zoals aloë vera, cactusex-tracten en Zwitsers gletsjerwater.

Shop hier online

Instant Moisturizerlovaskin moisturizer

De nieuwe Instant Moisturizer maakt handen en voeten onweerstaanbaar zacht en soepel. Perfect om te gebruiken na de Instant Foot Peeling of na een intensieve manicure. De moisturizer voedt, hydrateert en beschermt de handen en voeten om droge, pijnlijke plekken aan te pakken. De crème is verrijkt met onder andere gletsjerwater uit de Alpen, cactusvijgzaadolie en kokosolie met vitamine E en essentiële aminozuren.

Shop hier online

 

De producten van Lova Skin zijn veilig, veganistisch, niet getest op dieren en vrij van parabenen, sulfaten, kleurstoffen en vaseline. Lova Skin vindt ecologisch verantwoorde productie van groot belang en maakt daarom zo min mogelijk gebruik van karton en plastic.

Shop hier online

 

Perricone MD – Growth Factor Fiming & Lifting Eye Serum

Perricone MD introduceert het High Potency Growth Factor Firming & Lifting Eye Serum met een baanbrekende technologie. Dit luchtige oogserum met Dr. Perricone’s gepatenteerde Next Generation Polyamine technologie, geeft een zichtbaar liftend effect rondom de ogen voor een meer jeugdige uitstraling.

perricone

Geltextuur

Het oogserum heeft een fijne geltextuur, hydrateert en wordt snel opgenomen door de huid. Naast een liftend effect vermindert het serum ook donkere kringen, fijne lijntjes en rimpeltjes.

Krachtige ingrediënten

Het oogserum zit vol krachtige ingrediënten, waaronder de Polyamine Growth Factor, DMAE en Niacinamide. De Polyamine Growth Factor is een uniek, gepatenteerd ingrediënt van Perricone MD. Dit ingrediënt verbetert de elasticiteit van de huid en geeft een jeugdige uitstraling, terwijl het de huid intens voedt. DMAE is een natuurlijk ingrediënt dat helpt de huid te liften, te plumpen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Niacinamide, ook wel bekend als vitamine B3, vernieuwt en herstelt de huid door een ongelijkmatige teint te egaliseren en te verhelderen.

Shop hier online

 

Pixi – Clarity Acid Peel pixi acid peel

Nieuw bij Babassu is de Pixi Clarity Acid Peel. Deze effectieve, maar zachte exfoliërende gel is verrijkt met een mix van zuren. In combinatie met bamboepoeder, dat helpt het huidoppervlak te verfijnen en onzuiverheden te verwijderen.

Een mix van zuren

De perfecte combinatie van salicylzuur, glycolzuur en melkzuur verheldert de huid, terwijl probiotica en hyaluronzuur helpen de huid in balans te houden. De krachtige ingrediënten geven een stralende, heldere en gezonder uitziende teint.

Het gebruik

Gebruik de Acid Peel ’s ochtends of ’s avonds. Breng een dun laagje aan op een gereinigde huid en vermijd daarbij de ogen. Laat het product 2 minuten zitten. Voor een intensere behandeling masseer je het product 30 seconden in. Spoel af en dep het gezicht droog. Gebruik de Acid Peel 2 tot 3 keer per week en breng na gebruik in de ochtend altijd een SPF aan om de huid goed te beschermen tegen de zon.

Shop hier online

 

Aromatherapy Associates – The Atomiser 

Aromatherapy Associates introduceert The Atomiser, een diffuser met etherische oliën om je huis volledig te parfumeren. Ervaar de 100% natuurlijke, krachtige aroma’s die aansluiten bij fijne wellbeing momenten.

atomiser

Geluidloos, oplaadbaar en stijlvol

The Atomiser is geluidloos, zonder waterreservoir of warmte. Je hebt dus niet te maken met verdunning van de olie. Het zachte halolicht kun je optioneel gebruiken en de prachtige keramische vorm is speciaal ontworpen voor elk interieur. Hij is oplaadbaar en draagbaar, waardoor hij overal te gebruiken is.

Twee diffuserkoppen

Vooraf is The Atomiser ingesteld op 30 minuten, waarmee je 1-3 uur kunt diffusen. In 5 uur is het apparaat volledig opgeladen. The Atomiser wordt geleverd met twee diffuserkoppen waardoor je sneller kunt schakelen tussen twee geuren.

Shop hier online

 

pure essential oil

Pure Essential Oil Blends

Je gebruikt The Atomiser natuurlijk met de Pure Essential Oil Blends van Aromatherapy Associates. Voor elke sfeer en stemming kun je een andere essentiële olie kiezen. Elke olie bevat tot 28 essentiële oliën. De bijzondere mix van essentiële oliën parfumeren het hele huis met therapeutische geuren.

oil blends

Shop hier online

 

Femmegetic –  supplementen voor moeders

Het nieuwe supplementen merk Femmegetic is speciaal ontwikkeld voor moeders. Na de bevalling gaat alle aandacht van de moeder en die van haar omgeving naar de baby. Dit terwijl moeders in de eerste jaren een hele grote transformatie meemaken die gepaard gaat met allerlei hormonale, fysieke en emotionele veranderingen. Om vrouwen te ondersteunen tijdens deze bijzondere nieuwe fase in hun leven is er nu Femmegetic, een supplement dat moeders de energie geeft om volledig van het moederschap te kunnen genieten.

femmegetic

Kalmerende eigenschappen

De unieke formulering van Femmegetic Postpartum Care bevat onder andere ashwagandha, een Ayurvedisch kruid met veel welzijn verhogende en kalmerende eigenschappen. Ook bevat Postpartum Care ijzer om de vermoeidheid tegen te gaan, zink ondersteunt de hersenfunctie, vitamine A de slijmvliezen en vitamine D is van belang voor o.a. een gezonde weerstand.

Postnale depletie

Het is normaal dat je soms uitgeput bent als moeder, maar als die uitputting uit de hand loopt en je altijd oververmoeid en overbelast bent, dan kan je zomaar last hebben van postnatale depletie. Als moeder kunnen er tekorten ontstaan van essentiële vitaminen en mineralen. Bij onvoldoende herstel worden die tekorten niet goed aangevuld en kun je behoorlijk uitgeput raken.

femmegetic

Welzijn staat centraal

“Bij Femmegetic staat het welzijn van de vrouw centraal. Onze hormonale gezondheid is zo enorm belangrijk voor ons denkvermogen, gedrag, emoties, onze fysieke gezondheid en algeheel functioneren… en toch besteden we er te weinig aandacht aan. De sleutel naar meer energie, postpartum herstel, optimale gezondheid en het verminderen van stemmingswisselingen ligt in het bereiken van hormonale balans. En toch wordt dit gegeven vaak nog onvoldoende erkend, of wordt de oplossing daar niet gezocht.” – Aldus Desirée Domacassé, oprichter Femmegetic.

femmegetic supplementen

Desirée Domacassé, oprichter Femmegetic

Clean label en vegan 

De verkoopprijs van Femmegetic Postpartum Care is €27,-, deze bestaat uit 60 capsules. Dit is voldoende voor een maand gebruik (aanbevolen dagelijkse dosering is twee capsules). Het product is verder clean label & vegan.

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook