C-ME, Pascaud, Paula’s Choice, Clarins

04:47 - 02:52
luistertijd 04:47 - leestijd 02:52

Met serums pak je gericht verschillende huidproblemen aan. De meeste serums zijn dan ook bedoeld om de kwaliteit van je huid aanzienlijk te verbeteren. In de online BeautyJournaal shop vind je de favoriete serums van het BeautyJournaal team. In dit artikel delen we er een aantal met je.

C-ME Antioxidant Day Serum

Het C-ME Antioxidant Day Serum is een prachtig hydraterend serum met antioxidanten, ontwikkeld door dokter Catharina Meijer. Het beschermt tegen huidveroudering, oxidatieve huidbeschadiging en UV-schade. Daarnaast vermindert het rimpels en lijntjes en biedt het bescherming tegen toekomstige huidbeschadiging.

CME serum

Het serum bevat:

Krachtige formulering

De filosofie van dr. Catharina Meijercme day serum

C-ME staat voor de filosofie van dr. Catharina Meijer, cosmetisch arts KNMG, oprichtster DermaClinic, opleider en voorzitter NVCG(Nederlandse Vereniging Cosmetisch Geneeskunde). Sinds 2003 staat dr. Meijer aan het hoofd van haar landelijke keten van medisch cosmetische klinieken: DermaClinic.

DermaClinic staat voor huidverbetering door een integrale benadering met injectables, laser en skincare. “Ik geloof dat een mooie en gezonde huid mensen helpt hun innerlijke schoonheid te benadrukken. C-ME skincare is dan ook gebaseerd op 17 jaar praktijkervaring met producten, cliënten en methoden in mijn eigen klinieken. Deze kennis en ervaring liggen ten grondslag aan ieder C-ME recept; ieder ingrediënt zorgvuldig gekozen.”

Daarnaast is er extra aandacht gegeven aan een overzichtelijk assortiment verpakt in hygiënische en gebruiksvriendelijke tubes en dispensers. Met C-ME komt een droom uit om haar kennis en passie voor skincare te delen en beschikbaar te stellen voor iedereen die geïnteresseerd is in huidverbetering en huidverjonging.

Pascaud Innovative II Vitamine C Serum

Een hoog geconcentreerd huidverjongend serum! 3 x meer antioxidatieve kracht dan zijn concurrenten. De Innovative II is een zeer speciaal product met een extreem hoog werkzaam vitamine C gehalte, namelijk 79 procent (!) en heeft een wetenschappelijk bewezen werking.

pascaud innovative 2

Dit zijn de werkzame stoffen:

Vitamine C (79%) : L-Ascorbic Acid 79%: meest actieve vorm biologisch vitamine C.; Polyquarternium-10: cellulose gebaseerde polymeer, verhoogt werkzaamheid: Simmondsia Chinensis (Jojoba zaad) olie: werkt verzachtend.

Liquid Activator: Glycerin, 1,5-Pentanenidol, Sodium lactate: bevordert geleidelijke en intensieve penetratie van het complex.

Lacobacillus ferment: werkt hydraterend

Paula’s Choice Clinical Niacinamide 20% Treatment

Niacinamide is de állerbeste en meest veelzijdige werkzame stof die we kennen. Wat goed dat het er nu in zelfs 20% is! Niacinamide is wetenschappelijk zeer goed onderzocht, en heeft bewezen én veilige werkzaamheid. Opgerekte en vergrote poriën worden verkleiner, de ruwe huid wordt zachter, bultjes door opgehoopt talg verdwijnen, een ongelijkmatige teint wordt egaler. Ook ideaal bij huidveroudering door zonschade.

paula's choice niacinamide

In deze treatment zitten de volgende werkzame stoffen:

Niacinamide (vitamine B3): Sterk huidherstellend ingrediënt dat de zichtbaarheid van grove poriën en fijne lijntjes aanzienlijk kan verminderen, en een doffe, oneffen huid verheldert.

Vitamine C: Eén van de beste vitamines voor de huid. Werkt tegen meerdere tekenen van huidveroudering, verheldert een doffe, oneffen teint en heeft herstellende en kalmerende eigenschappen.

Acetylglucosamine: Huidherstellend ingrediënt dat het verschil kan maken bij het verminderen van tekenen van veroudering. Het helpt tegen huidverkleuringen, vooral in combinatie met niacinamide.

Clarins Double Serum

Het Clarins Double Serum is Corine’s all-time favorite. ‘Wist je dat het Double Serum is al sinds 1985 op de markt is? Je moest het serum in de beginjaren nog zelf mengen uit twee aparte flacons. Maar ook innovaties op verpakkingsgebied stonden niet stil en in de jaren negentig verscheen het Double Serum in één flacon. Dit was wereldwijd de allereerste twee-fase-flacon ooit.

clarins double serum

Betere bescherming tegen uv-licht en milieu invloeden

En ook sindsdien hebben de wetenschappers van Clarins voortdurend aan de formule gesleuteld om deze beter en beter te maken. Zo heeft het serum in 2017 weer een ‘upgrade’ ondergaan en is kurkuma aan de formule toegevoegd. Kurkuma zorgt er namelijk voor – simpel gezegd – dat de huidcellen beter naar elkaar ‘luisteren’ en daardoor beter samenwerken. Samen met zeventien andere plantenextracten zorgt het serum voor het optimaal functioneren van je vitale huidfuncties, waardoor je huid beter in staat is luchtvervuiling het hoofd te bieden.’

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

Lees ook