Trinny London, Bourjois, M.A.C Cosmetics, Huda Beauty, Marr Cosmetics

08:25 - 05:03
luistertijd 08:25 - leestijd 05:03

Lekker experimenteren met make-up, we love it! Afgelopen tijd zijn er weer een heleboel nieuwe make-up producten gelanceerd die we vandaag met je willen delen. Zachte kleuren en texturen, maar ook compleet nieuwe merken in ons land. Lees snel!

Trinny London 

trinny london

Een voorbeeld van zo’n nieuw merk in Nederland is Trinny London. Trinny London, opgericht door Trinny Woodall in 2017, is een premium make-up merk met de missie om het vertrouwen te geven om de beste versie van jezelf te zijn.

Om overvolle make-up tassen voorgoed uit te bannen, introduceerde Trinny London een innovatieve oplossing genaamd ’the stack’: multitasking potjes die naadloos in elkaar klikken. Trinny London biedt veelzijdige producten op crèmebasis aan, gepersonaliseerd voor elk huidtype.trinny london

We zoomen vandaag even in op de nieuwe ‘New Beginnings Eye2Eye’ collectie. Dit zijn vier nieuwe crème Eye2Eye-tinten
geïnspireerd op een nieuw begin. Met de zachte, glinsterende tinten Dawn, Vision, Chance en Trust wordt het nieuwe lenteseizoen ingeluid die doet denken aan dromerige landschappen, kersenbloesems en magnoliabomen. Het is tijd voor een nieuw begin met een nieuwe make-up routine!

De rijke pigmenten geven je de perfecte controle om een natuurlijke of smokey finish te creëren en lijnen te definiëren. Door de intensiteit van het pigment kun je makkelijk kleur opbouwen en het is geen geknoei meer met oogschaduw op je gezicht of opgehoopte oogschaduw rondom de ogen. Ideaal!

Sjhop Trinny London hier online

 

Bourjois – Volume Glamour Mascara’s

bourjois volume mascara

Bourjois introduceert twee nieuwe mascara’s in de Volume Glamour collectie die nu bestaat uit drie mascara’s die iedereen de mogelijkheid biedt om naar wens van ‘blik’ te veranderen!

Volume Glamour gaat volop voor kleur! Vergeet de traditionele zwarte verpakking en ontdek de 3 kleurrijke varianten in: zachtroze, fuchsia en felrood.

bourjois mascara

Volume Glamour Coup de Foudre bevat een formule verrijkt met arganolie. Het ultraflexible borsteltje zorgt voor een natuurlijk volume en scheidt de wimpers om volop te gaan voor een tedere en romantische blik.

Volume Glamour Coup de Théâtre biedt een formule verrijkt met arganolie gecombineerd met een gekromd borsteltje dat elke wimper vangt en verlengt voor een XXL-volume geïnspireerd op de jaren 60, voor iedereen die geen muurbloempje wil zijn.

Volume Glamour Oh Oui! bevat een formule verrijkt met collageen. Dankzij het zigzagborsteltje geeft hij extreem volume op maat, waarbij de wimpers rijkelijk worden bedekt van de wortels tot de puntjes, voor intense en sexy momenten.

Shop hier online

 

M.A.C Cosmetics – Love Me Liquid Lipcolour

mac cosmetics

Maak kennis met de nieuwe M.A.C Cosmetics Love Me Liquid Lipcolour. Dit nieuwe liquid lipproduct biedt een rijke en volledige dekking zonder de lippen daarbij uit te drogen of droog te doen laten lijken. Het gevoel van een traditionele lipstick, maar dan met de blijvende kracht van de vloeibare vorm!

Het is een vloeibare lipstick die zowel een krachtige kleur als een krachtige formule heeft. De formule met verzorgende oliën laat de lippen comfortabel aanvoelen. Het bevat voedende en verzachtende arganolie, kokosolie, sheaboter, carnauboter en komkommerextract. Ook vind je in de formule het door M.A.C Cosmetics gepatenteerde TLC Lip Complex, met hydraterende en balsemachtige voordelen.

mac

De innovatieve 360-graden pijlpuntvormige applicator geeft de liplijn en de cupidoboog binnen no-time een mooie kleur. Dankzij de ColourCling Technology die de kracht van een geavanceerd polymeer gebruikt blijft de lipstick 12 uur lang zitten. Verkrijgbaar in 20 rijke tinten rood, oranje, paars, roze en bruin!

Shop hier online

 

Huda Beauty – Glow Obsessions

huda glow obsessions

Huda Beauty’s welbekende highlighter paletten gaan een nieuwe toekomst tegemoet met drie nieuwe highlighters die perfect zijn voor een snelle glow-up on-the-go: de Glow Obsessions. Het trio heeft een kleiner formaat dan de paletten die in 2017 zijn gelanceerd, perfect voor drukke beautyliefhebbers die altijd onderweg zijn. Elk palette bevat vier verschillende kleurren die je met elkaar kunt combineren voor een natuurlijke glow.

De Glow Obsessions zijn er in drie verschillende kleuren combinaties: Light Glow, Medium Glow en Rich Glow, alledrie met een superlichte formule en een silky finish.

De formule is geformuleerd met extra fijne poeders om een zachte feel en een silky look te creëren. Ook bevat de formule 40 á 50 procent extra fijne parels die de huid een natuurlijke glow geven. Het resultaat? Een moderne highlighter die het gezicht een prachtige glans geeft met een flawless finish zonder een poederige look.

Shop hier online

 

Marr Cosmetics

marr cosmetics

Marr Cosmetics is niet meer weg te denken in de beauty routine van bekend Nederland. Van het waxen van wenkbrauwen tussen de bedrijven door, naar een goedlopende cosmeticalijn én haar eigen salon. Binnen drie jaar maakte Marjolein Verhart haar droom waar met haar eigen Marr Cosmetics.

Het ondernemerschap zit er bij de 28-jarige Marjolein Verhart al van jongs af aan in. Toen ze klein was, verkocht ze bloemstukjes in de buurt, een paar jaar later had ze een bijbaantje bij een zonnestudio. “Zodra de klanten onder de zonnebank lagen, had ik even niks te doen. Het leek me leuk om in die tijd wenkbrauwen te waxen. Kon ik mooi wat extra geld verdienen.’’ Zo begint ze, gewapend met een pot hete hars, op een krukje naast de toonbank.

marr cosmetics

Binnen de kortste keren heeft Marjolein het hartstikke druk. Als klanten bij haar informeren hoe ze vollere wenkbrauwen en wimpers kunnen krijgen, begint ze haar eigen serum te ontwikkelen. Ze stelt zelf een product samen op basis van natuurlijke oliën en dat werkt super goed. Marjolein opent na haar studie haar eigen salon; The Brow Specialist, en besluit het wonder serum verder uit te werken. “Ik ben naar een lab gegaan en samen met hen heb ik een nieuwe formule ontwikkeld. Omdat mijn klanten zo enthousiast waren, wilde ik meer. Ik bracht ook een wenkbrauwgel en de perfecte kleuren wenkbrauwpotloden uit en zo ontstond Marr Cosmetics.’’

marr cosmetics

De Grow Oil is een vegan, 100% natuurlijk serum met de juiste combinatie van natuurlijke oliën (castorolie, borage-olie, vitamine E en zonnebloemolie). Het is zo samengesteld om de haargroei perfect te stimuleren. De Grow Oil doet dan ook precies wat de naam doet vermoeden, het laat de wimper en wenkbrauw haartjes groeien terwijl ze ook worden verstrekt, herstelt en geconditioneerd. En het allermooiste… je ziet het resultaat al na 6-8 weken. Als finishing touch kun je kiezen voor een wenkbrauwpotlood in jouw kleur en is er de Brows To Stay die zorgt voor de ultieme hold voor je wenkbrauwen.

Shop hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook