Volumemascara met krulstrik

01:45 - 01:03
luistertijd 01:45 - leestijd 01:03

Denk niet dat het elegante strikje op de verpakking van Bourjois’ nieuwste mascara er gewoon zit voor de sier. Welnee, het ding heeft ook écht een functie. Wat dacht je van een heuse wimperkruller én wimperborsteltje in één. Tja, dat hadden we er zelf nooit achter gedacht.

Hoe aan te brengen? Houdt de strik ondersteboven tegen de wimperrand en breng de mascara aan terwijl je je wimpers tegen de strik borstelt. Als extraatje zorgt de strik er ook voor dat er geen mascara tegen je ooglid aan komt.

De andere kant van de strik is er om je wimpers te kammen en eventuele klontjes te verwijderen. En klaar is Kees! Eh…Truus.

 

Nu ja, dat dacht je. De tool wordt ook wel een helper genoemd, in Aziatische landen zie je hulpstukjes heel vaak als extraatje bij een mascara. Het klinkt leuk en maakt aankoop verleidelijk. Maar even surfend langs wat blogreviews, lezen dat de leuke strik eigenlijk maar weinig meerwaarde heeft. Het voelt pijnlijk aan om de strik tegen je wimperrand te plaatsen, het is lastig om de ene hand te moeten inzetten om de tool tegen het oog te plaatsen en dan met de andere hand de mascara op te brengen. Maar uiteindelijk, oefening baart kunst, krijg je wel echt serieus langere wimpers die ook mooi gesepareerd zijn, zonder klontjes.

De claims:

De Volume Seduction mascara is nu te koop. SHOP Bourjois mascara’s hier online.

Lees ook