Sunday Riley, NIVEA, Vichy, KEYS Soulcare, Mádara

07:41 - 04:36
luistertijd 07:41 - leestijd 04:36

Vandaag kunnen we weer een heleboel nieuwe skincare lanceringen met je delen! De merken hebben allesbehalve stilgezeten, want er zijn weer mooie innovatieve producten uitgebracht. Van nieuwe merken in Nederland tot uitbreiding van bestaande huidverzorgingslijnen. Ontdek het snel!

Sunday Riley

Eindelijk mogen we Sunday Riley verwelkomen in ons land! Sunday Riley is een wereldwijd huidverzorgingsmerk dat gebruik maakt van actieve ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde formules om onmiddellijke en langdurige resultaten te leveren.

sunday riley

Sunday Riley (CEO, oprichter en formuleerder) is moeder van vier kinderen en toegewijd aan de kernwaarden van het merk: opkomen voor mensenrechten, duurzaamheid, cruelty-free zijn en het stimuleren van een ‘YES attitude’. Dat wil zeggen, het onmogelijke mogelijk maken.

Bekend om haar kwalitatieve ingrediënten gelooft Sunday Riley dat er drie onmisbare ingrediënten zijn die iedereen zou moeten gebruiken in hun dagelijkse huidverzorgingsroutine: Alfa-Hydroxy-Zuur (AHA), Retinol en Vitamine C.

sunday riley good genes

Sunday Riley’s iconische Good Genes All-In-One Glycolic Acid Treatment is het bestverkochte product van het merk. Op basis van Glycolzuur (AHA), Aloë, Citroengras en Cactusvijg maakt Good Genes de huid glad en exfoliëert het de huid om dode huidcellen te verwijderen en fijne lijntjes, rimpels en textuur te minimaliseren. Het resultaat is een gladdere en stralender uitziende huid. Enkele van Sunday Riley’s andere geliefde producten zijn A+ High Dose Retinoid Serum en C.E.O. 15% Vitamin C Brightening Serum.

Shop hier online

 

NIVEA Mineral UV Protection – 100% Minerale UV Filters 

NIVEA introduceert dit jaar een nieuwe zonbescherming lijn: Mineral UV Protection. De  producten uit deze lijn zijn vrij van chemische UV-filters en bevatten 100% minerale UV-filters die een beschermend laagje op het huidoppervlak creëren om de zonnestralen te weerkaatsen. Ze bieden onmiddellijke UVA/UVB bescherming tegen zonnebrand, lange termijn huidbeschadiging en vroegtijdige huidveroudering.

nivea mineral

Door de parfumvrije formule met biologische aloë vera en een SPF 50+ zijn deze producten ook zeer geschikt voor de gevoelige gezichts- en kinderhuid. De formule van beide producten is niet-vettig en smeert makkelijk uit. Daarnaast is de formule veganistisch en respecteert de formule de oceaan: het bevat namelijk geen Octinoxate, Octocrylene en Oxybenzone UV-filters. Zo wordt niet alleen je huid maar ook de oceaan beschermd.

De producten zijn beschikbaar in een gezichtscrème en een crème voor Kids, beide 50ml. De gezichtscrème met antioxidant verstopt de poriën niet en heeft een matterend effect, waardoor deze ideaal is voor dagelijks gebruik. De crème voor kids is aangepast aan de delicate kinderhuid, extra water-resistent en de huidvriendelijkheid is pediatrisch goedgekeurd.

Please note: de crème voor het gezicht kan helaas wel een wittige waas geven, gebruik hem dus dun en geef hem de tijd om te versmelten met je huid.

Shop hier online met korting

 

Vichy – Minéral 89 Probiotic Fractions

Vichy Laboratoires introduceert Minéral 89 Probiotic Fractions, een vernieuwend en herstellend concentraat tegen de zichtbare tekenen van stress op de huid.

vichy mineral

Aan de kern van deze innovatie staat een zeer krachtige formule met de volgende ingrediënten:

vichy

Deze krachtige formule heeft directe en langdurige effecten en helpt 5 zichtbare tekenen van gezondheid van de huid te verbeteren na 4 weken:

Shop hier online

 

KEYS Soulcare – by Alicia Keys

KEYS Soulcare schittert in de beautywereld met de lancering van dermatologisch geteste huidverzorgingsproducten. Het lifestyle- en beautymerk is opgericht door 15-voudig Grammy-winnares, producer, actrice en New York Times bestsellerauteur Alicia Keys en is nu ook in Nederland verkrijgbaar bij Douglas.

alicia keys

Het merk is geboren uit Alicia’s persoonlijke reis naar het vinden van de beste huidverzorging in combinatie met haar passie om licht te brengen in de wereld. Haar visie gaat dan ook verder dan alleen het vinden van de beste persoonlijke huidverzorging. Samen met dermatoloog Dr. Renée Snyder, ontwikkelde Alicia KEYS Soulcare. Een skincare-merk dat zich niet alleen richt op huidverzorgingsproducten, maar op de vier sleutels van schoonheid: lichaam, geest, ziel en verbinding.

Geïnspireerd door oude schoonheidsrituelen, eeuwenoude mineralen en plantaardige ingrediënten zoals manuka honing en hojicha poeder zijn alle skincare-producten gecombineerd met moderne ingrediënten zoals hyaluronzuur, ceramiden en bakuchiol. Door te werken met deze zeer effectieve ingrediënten zijn producten ontwikkeld die zacht genoeg zijn voor alle huidtypes.

keys soulcare

Omdat Alicia diep gelooft in de kracht van het uitspreken van zinvolle woorden en intenties, bevat elk product een unieke affirmatie die uitgesproken dient te worden tijdens het verzorgingsritueel. Hoe leuk en origineel?! 😉

De lijn bestaat onder andere uit de Golden Cleanser, de Be Luminous Exfoliator, het Harmony Mask, de Reviving Aura Mist en de Comforting Balm. Verder is er nog een heerlijke geurkaars met Sage en Oat Milk en een mooie Obsidian Facial Roller. Samen vormen ze het ultieme verzorgingsritueel voor lichaam en geest.

Shop Alicia Keys skincare hier online

 

Mádara – SOS Hydra Intense Rose Jelly

madara sos jelly

MÁDARA lanceert SOS Hydra Intense Rose Jelly, een toevoeging aan de bestselling SOS Hydration lijn die al verschillende producten biedt voor de vochtarme en droge huid.

De nieuwe olievrije moisturising gel is een lichtgewicht, intens hydraterende formule die speciaal is ontwikkeld voor de gedehydrateerde, probleemgevoelige (overgevoelige, vette, gecombineerde of acne) huid die extra delicate verzorging, diepe hydratatie en directe verlichting nodig heeft.

 

Een evenwichtig huidmicrobioom is één van de belangrijkste elementen voor een mooie en gezonde huid. SOS Hydra Intense Rose Jelly bevat daarom het probiotische lactobacillus lysate, een ingrediënt dat het huidmicrobioom weer in balans brengt, de beschermende barrière herstelt en zo de conditie van de gestreste huid verbetert. 

Dermatologisch getest. Biologisch gecertificeerd. Vegan. Proefdiervrij. Gluten- en notenvrij. 99% natuurlijk, 35% organic.

Shop hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook