Daniel Sandler, Huda Beauty, Bourjois, Lethal Cosmetics, SO'BiO étic

08:03 - 04:50
luistertijd 08:03 - leestijd 04:50

Draag jij meer of minder make-up nu je wellicht vaker thuiszit? Misschien heb je nu wel extra tijd om te experimenteren met make-up of ga je nog altijd voor een neutrale dagelijkse look. De merken hebben in ieder geval niet stilgezeten, want er zijn veel heleboel nieuwe make-up producten gelanceerd. In dit artikel delen wij deze met je!

Daniel Sandler Cosmetics

daniel sandler

Daniel Sandler, ook wel bekend als ‘’The Patron Saint of Blusher’’ is een internationale make-up artist uit Londen en founder van Daniel Sandler Cosmetics. Daniel is het creatieve brein achter de iconische en zelfs bekroonde producten van het gelijknamige merk. Sandler vertaalt zijn unieke kennis niet alleen in opbouwbare en blendable make-upproducten, maar ook in betoverende kleurpaletten. Het merk is sinds kort in Nederland verkrijgbaar bij Douglas.

Subtiele blos tot intense kleur

Van een subtiele blos tot een intens kleuraccent op de wangen. De ultralichte, waterbestendige formule van Daniel Sandler’s blushes past zich feilloos aan de huid aan en laat een gezonde blos op de wangen achter die de hele dag blijft zitten. Ze zijn ook fijn in intensiteit op te bouwen. Alle liquid blushes zijn alleen te gebruiken of met elkaar te mengen om zo de gewenste kleur zelf te creëren.

daniel sandler cosmetics

Verzorgend effect

De blushes drogen snel op tot een niet-klevende, natuurlijke finish en hebben bovendien een verzorgend effect. Zo zijn ze verrijkt met vitamine E om de huid te kalmeren en te beschermen en bevatten ze hyaluronzuur die de fijne lijntjes weet te hydrateren en te verzachten.

De producten zijn verkrijgbaar in een liquid en een gel variant.

Shop hier online

 

Huda Beauty Bomb Brows Brow Pencil

huda beauty wenkbrauwen

Huda Beauty, één van ’s werelds snelst groeiende beauty merken,  lanceert de vegan #BOMBBROWS Microshade Brow Pencil. Het wenkbrauw potlood beschikt over een ultra fijne punt van maar liefst 0,9 mm. Voor wie bang is voor de pijn van microblading is dit wenkbrauwpotlood dé uitvinding. In een paar seconden kan je het resultaat van de microblading behandeling evenaren. Het potlood definieert met precisie, vormt en vult de wenkbrauwen naadloos terwijl het zachte haarlijntjes creëert.

Romige formule

Dankzij de romige formule, verrijkt met castorolie, kokosolie en vitamine E, is het aanbrengen moeiteloos. Tegelijkertijd drogen de rijke pigmenten snel op voor een langdurige finish. Het duurzame spoolie borsteltje vervaagt de levensechte haarlijntjes voor de meest natuurlijke look. Door de innovatieve formule is de #BOMBBROWS Microshade Brow Pencil waterproof en blijft deze maar liefst 24 uur lang zitten.

huda beauty brow pencil

Het product is verkrijgbaar in acht tinten, van warm blond tot zacht zwart. Een extra pluspunt; de duurzame verpakking is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en na gebruik recyclebaar.

Shop hier online

 

Bourjois Liner Pinceau

liner pinceau

Bourjois is onlosmakelijk verbonden aan de Parisienne die vrouwen al decennialang met haar fabulous looks inspireert. Een belangrijk onderdeel hierbij is de eyeliner. Met een duidelijk aanwezige lijn geeft het de ogen een zwoele uitstraling die zo typisch is voor deze look.

Nu, met het dragen van een mondkapje, staan onze ogen nog meer in de picture dan ooit. Door ze te omlijnen met de nieuwe Liner Pinceau eyeliner maak je ze tot echte blikvangers van je gezicht.

Makkelijk diverse lijnen zetten

De Liner Pinceau is een klassieke, vloeibare eyeliner waarmee je dé lijn creëert die jij wilt en die lang, tot wel 24-uur, perfect blijft zitten. Het kwastje is makkelijk te hanteren en geeft je de vrijheid om verschillende lijnen te zetten. Dunne, dikke, cat-eye lijnen, met de Liner Pinceau maak je ze moeiteloos. Maar ook voor het maken van de geometrische lijnen en stippen die nu zo on-trend zijn, is deze eyeliner perfect.

bourjois eyeliner

Deze eyeliner is er in vijf krachtige kleuren, van diepzwart en bruin tot grijs, blauw en zwart met een glinstering.

Shop hier online

 

Lethal Cosmetics

lethal cosmetics

Lethal Cosmetics is een trendy make-upmerk met eigen productie in Berlijn. Na de lancering in 2017 was het merk binnen een paar uur volledig uitverkocht. Het merk maakt 100% veganistische en dierproefvrije make-up en is nu ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar.

Baanbrekende formules

Lethal Cosmetics werd in 2016 opgericht door het Duitse echtpaar Anna en Kai Jäger. Met dit merk wilde zij de focus leggen op 100% veganistische en dierproefvrije make-up tegen betaalbare prijzen. Met eigen productie in huis combineert het Berlijnse bedrijf buitengewone knalkleuren met hoogwaardige ingrediënten en baanbrekende formules.

De oogschaduw, lipsticks en highlighters zijn geschikt voor elke huidteint en bieden de mogelijkheid tot adembenemende make-upcreaties voor iedereen. Dit laatste bekrachtigt geheel waar het ethische merk voor staat: grenzeloze zelfexpressie.

We lichten graag een aantal producten van het merk toe.

MAGNETIC Pressed Powder Shadowlethal oogschaduw

Deze onmiskenbare oogschaduw is ontwikkeld voor een gelijkmatige applicatie en bevat extreme pigmentatie die makkelijk te blenden is. De kleuren vervagen niet waardoor de make-up de hele dag door mooi blijft zitten. De kleuren zijn individueel te koop waardoor een compleet eigen palette samengesteld kan worden. Bewaar en bescherm deze in het MAGNETIC Customizable Palette.

lethal eyelinerSide FX Gel Liner

Met deze eyeliner creëer je precisie en intensiteit. Deze is veeg- en waterbestendig en blijft zelfs op zijn plaats tijdens het stappen. Wat deze gel liner zo bijzonder maakt is de toevoeging van UV. De bijzondere kleuren gloeien namelijk onder blacklight en maken van elke look een blikvanger.

CHIMERA Liquid Lipsticklethal cosmetics lips

Deze vloeibare lipstick verandert binnen no-time naar een matte variant. Met één laag worden de lippen al gedekt en wanneer de lipstick helemaal is opgedroogd, zijn de lippen

de hele dag of nacht kusbestendig. Het fijne aan deze lipstick is bovendien dat het verrijkt is met vitamine E enjojoba-olie die ervoor zorgen dat de lippen niet uitdrogen.

Shop hier online

 

SO’BiO étic BB Cream Perfect Covesobio etic bb cream

De BB Cream Perfect Cover van SO’BiO étic heeft een nieuwe formule en verpakking. Deze getinte dagcrème hydrateert, maskeert onzuiverheden, egaliseert, zuivert imperfecties en verzacht de eerste tekenen van veroudering.

De vegan BB cream is verrijkt met langhoudende minerale pigmenten. Het verheldert de teint voor een perfect natuurlijk huideffect.

Actieve ingrediënten

–  Biologische lotusbloem als antioxidant

–  Kalmerende biologische toverhazelaar

–  Anti-aging zinc PCA

–  Hyaluronzuur

Dit product is geschikt voor alle huidcondities maar is speciaal geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Hij is verkrijgbaar in de kleur light en medium.

Shop hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook