Zachte kleuren, romige texturen en een waanzinnige glans. Great: the tinted day cream!

04:23 - 02:38
luistertijd 04:23 - leestijd 02:38

Zachte kleuren, romige texturen en een waanzinnige glans! De nieuwe make-up voorjaarslook van John van G is alles waar een beautylover van droomt. De 2021 collectie is vernieuwend en fris en bevat een aantal nieuwe kleuren, maar ook een compleet nieuw product. In dit artikel vertellen we je er alles over!

NIEUW – Skin Adapting Tinted Day Care

Met de Skin Adapting Tinted Day Care creëer je een stralende en frisse look. Het is een must voor iedereen die houdt van gemak en een natuurlijke finish. Deze verzorging met SPF10 bevat ingekapselde pigmentkorrels die zich openen bij het aanbrengen van het product. Hierna komt de subtiele kleur vrij.

skin adapting tinted day care

Deze getinte dagcrème geeft een zeer natuurlijke en gladde uitstraling en is geschikt voor alle huidtypen. Je brengt het product gelijkmatig aan op de huid na de reiniging in de ochtend. Vermijd hierbij het gebied rond de ogen.

Monique is fan!

Monique is fan omdat het lightweight is, een subtiele tint en camouflage geeft en een spf 10 heeft. Heerlijk!

Shop hier online

 

Long Lasting Lip Stylo

De welbekende Long Lasting Lip Stylo is uitgebracht in drie nieuwe kleuren, nummer 04, 08 en 14. Voor deze lente look zijn er zachte roze tinten geselecteerd, van koraal tot oudroze.

De Long Lasting Lip Stylo heeft een romige en gladde textuur die licht aanvoelt op de lippen en snel droogt. De stylo heeft een praktisch potloodontwerp en is daarmee gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen om gedurende de dag bij te werken. De Long Lasting Lip Stylo geeft een gelijkmatige dekking en een zijdematte finish. De lipstick loopt niet uit over de randen en kan zelfs als blush worden gebruikt. Fijn zo’n multi-functioneel product!

lip stylo

Shop de Lip Stylo’s hier online

 

Eyeshadow Matt

Dankzij een zeer uitgebreide keuze uit het kleurenpalet van John van G is er voor elke gelegenheid een passend oogschaduw te vinden. Voor de lentelook zijn er dan ook weer vier nieuwe kleuren oogschaduw uitgebracht, nummer 506, 520, 540 en 561. Allen hebben een matte finish.

john van g oogschaduw

De oogschaduws zijn stuk voor stuk hoog gepigmenteerd en zijn vlekkeloos met elkaar te blenden. Je kunt de kleuren mooi mixen en matchen voor meer dagelijkse of juist meer donkere looks. De oogschaduws zijn verpakt in een magnetische huls, die gemakkelijk in een bijbehorende Beautybox klikt. Zo kun je zelf indelen en wisselen naar eigen wens, makkelijk in gebruik en ook nog eens goed voor het milieu.

Shop hier online

 

Nagellak

De look is natuurlijk niet compleet zonder mooi gelakte nagels. Voor de lente collectie zijn er twee nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd, nummer 91 en 92. Deze nude en grijze tinten matchen mooi bij iedere outfit!

john van g nagellak

De nagellak van John van G heeft een fijne dekkracht en bevat bamboe-extract waardoor de lak flexibel blijft en lang houdbaar is.  De lakjes hebben een korte droogtijd en een fijn en precies kwastje die het aanbrengen gemakkelijk en gelijkmatig maakt. Verder bevat het geen formaldehyde, Toluol en DBP. Voor snel gelakte en verzorgde nagels!

Shop hier online

 

Met deze producten ben je helemaal lente-proof. Combineer de kleuren en texturen met elkaar voor een vrolijke en frisse make-up look!

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook