Heerlijk langdurig gehydrateerd gevoel en prachtige glow

05:03 - 03:01
luistertijd 05:03 - leestijd 03:01

Als visagist ben ik altijd bezig met de “esthetiek” van een gezicht, en daar hoort ook goede huidverzorging bij. De mooie huidverzorgingsproducten van WISHFUL zijn dan ook meer dan welkom in mijn collectie. Vandaag test ik de Honey Balm Jelly Moisturizer in combinatie met het nieuwe Thirst Trap Juice Serum.

manous nelemans

Beautycoach Manous Nelemans | Fotografie Lin Woldendorp

Over WISHFUL

WISHFUL is het skincare merk van make-up artist en beautyblogger Huda Kattan. Zij is tevens de oprichtster van het populaire make-up merk Huda Beauty.

Huda Kattan

Huda startte WISHFUL, een dierproefvrije huidverzorgingslijn met een zuivere, minimalistische filosofie die resultaatgericht is om aan al je huidverzorgingswensen te voldoen. Bij WISHFUL gebruiken ze waar mogelijk alleen verantwoorde en ethisch geproduceerde ingrediënten. De producten zijn dan ook allemaal geformuleerd zonder parabenen, sulfaten, ftalaten, minerale oliën en parfum over 1%.

Shop hier online

 

De looks en geurervaring

Wanneer ik deze producten aangereikt krijg, word ik al blij van de verpakking: deze wit/lila potjes zijn prachtig. De tweede indruk: de geur. Wanneer je iets op je gezicht smeert, is deze zó dichtbij.. Het serum heeft een fris, bloemig geurtje, de crème ruikt heerlijk naar lavendel. Fijn! Ik verheug me op het uittesten van deze producten. 

wishful skin

Thirst Trap Juice Serum

Zeker tijdens het droge winterweer had mijn huid een extra oppepper nodig. Nog wat onwennig ga ik aan de slag met het serum. Hoe voelt dit serum? En hoeveel doe ik op? Ik merk dat 1x drukken me te weinig product geeft. Ik neem ook graag mijn hals mee.

Verstevigend

Dit is een verstevigend serum en door de 3 typen hyaluronzuur ook super hydraterend. Er zit ook een gezonde dosis peptiden in om het collageen in je huid een prikkel te geven.

thirst trap serum

Het serum voelt eerst lekker koel en zacht. Je moet het wel snel verdelen, want het is nogal vloeibaar. Ik klop het serum zachtjes met mijn vingertoppen over mijn huid. Het trekt volledig in en voelt even een beetje plakkerig. Het trekt een ook klein beetje, maar dat is niet vervelend.

Shop hier online

 

Honey Balm Jelly Moisturizer

Meteen na het serum gebruik ik de Honey Balm Jelly Moisturizer. Deze voelt als een zijdezachte crème, die het gezicht zo “smooth” maakt. Met een prachtige parelmoer glans. Het trekkerige van het serum verdwijnt na deze moisturizer meteen en mijn huid blijft de hele dag lekker soepel. Echt waar, ik ben verbaast, hoe prettig dit voelt..

moisturizer

Oneffenheden en lijntjes

Het lijkt ook alsof het alle oneffenheden (lees lijntjes) opvult met.. tsja, wat zit hier eigenlijk in? Honing? Ik vind het fijn om er eerst “onbevooroordeeld” mee aan de slag te gaan. Voor mij is het belangrijk om te zien wat het doet met de huid.

Glad en heerlijk zacht huidgevoel

Ik lees na een week dat de crème ervoor zorgt dat de huid voor 24 uur beschermd wordt. Twaalf uur is voor mij genoeg, ik breng hem ’s ochtends en ’s avonds aan. Wanneer ik er daarna een gekleurde dagcrème over aanbreng, is het effect geweldig. Doordat deze skincare stappen het gezicht al gladder maakt, heb ik minder product nodig. 

Toch zoom ik nog even in op de ingrediënten. Deze Jelly Moisturizer bevat inderdaad honing (werkt verzachtend), maar ook kurkumawortelextract (werkt kalmerend), niacinamide (werkt tegen een ongelijkmatige teint) en lavendel olie (voor een rustgevende ervaring).

Shop hier online

 

wishful

Mijn eindoordeel over Huda Kattan’s skincare

Ik ben erg enthousiast over deze combinatie. Alles lijkt te kloppen en mijn huid knapt zienderogen op. Ik gebruik het nu meer dan twee weken en het grootste compliment kreeg ik gisteren buiten van een kritische buurvrouw. Ze zei: “Wat ziet je huid er goed uit, dat is wel anders geweest..!”. In the pocket ;). 

Meer zien van Manous? Volg haar op Instagram via @maison_manous!

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook