Action, La Prairie, Sand & Sky, Jean d’Arcel, Clinique

08:26 - 05:04
luistertijd 08:26 - leestijd 05:04

De beautyscene verandert enorm snel op het gebied van huidverzorging. Er liggen namelijk weer een heleboel nieuwe skincare producten in de winkels! BeautyJournaal heeft een mooie selectie gemaakt en deelt graag een aantal van deze producten met je. Van betaalbare huidverzorging van de Action tot liftende serums. Lees snel!

Action – Alvira huidverzorgingslijn

In een vorig artikel kon je al lezen over de vernieuwingen binnen het Action make-up assortiment. Vandaag is ook de huidverzorgingslijn Alvira aan de beurt! Met deze nieuwe lijn kiest Action voor een kwalitatieve, vegan productformule. Het assortiment van twaalf nieuwe producten zijn dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen. De verpakkingen hebben een frisse uitstraling en zorgen voor een gezonde en stralende huid.

action skincare

De twaalf producten vormen samen een volledige huidverzorgingsroutine. In de formule van deze producten worden natuurlijke ingrediënten gebruikt zoals extracten van guaraná, West-Indische kers, duindoorn, cranberry en camu camu.

Reinigen

Voor het reinigen van de huid is er onder meer een make-up remover, een cleansing face wash, micellar cleansing water en een milde foam cleanser. Deze producten verwijderen onzuiver, vuil en make-upresten. Zelfs waterproof make-up!

action alvira

Exfoliëren  

Met de gezichtsscrub of 2-in-1 face wash & scrub maak je de huid twee tot drie keer per week intens zacht en glad. De huid wordt diep gereinigd en krijgt tegelijk voldoende hydratatie. Ook het peel-off masker met houtskool en acai-extract geeft de huid nog een extra diepe reiniging. Het verwijdert namelijk vuil in de poriën en dode huidcellen. Na het exfoliëren kalmeer je de huid met de verfrissende toner.

Hydrateren en beschermen

Na het reinigen wil je het vochtbalans van de huid natuurlijk weer herstellen. Dit kun je doen met de diverse, rijke gezichtscrèmes met aloë vera, shea butter en natuurlijke oliën. Deze crèmes hydrateren de huid de hele dag door. Het assortiment bevat ook een speciale anti-rimpel oogcrème en Q10 dagcrème voor tegengaan van de eerste tekenen van veroudering.

alvira skincare

De nieuwe Alvira huidverzorgingsproducten liggen tussen de € 0,69 en € 2,49. Een zeer aantrekkelijke prijs!

Vind hier een Action winkel bij jou in de buurt

 

La Prairie – Skin Caviar Liquid Lift

Van de Action gaan we over naar La Prairie, een groot contrast maar wat een bijzonder product is dit. De nieuwe Liquid Lift uit de Skin Caviar collectie van La Prairie combineert de twee krachtigste en meest geavanceerde kaviaaringrediënten in één serum. Voor het trotseren van zwaartekracht, het herwinnen van volume en verrijken van het leven.

la prairie caviar lift

Het serum lift de huid, verstevigt het en verleent langdurige effecten. Beschadiging uit het verleden vervaagt terwijl bestaande cellen worden verjongd en de nieuwe cellen krachtig worden opgeladen, gevoed en beschermd. Wetenschap en luxe komen samen voor een gelift en aangespannen uitziende huid.

De Skin Caviar Liquid Lift kan ’s ochtends en ’s avonds gebruikt worden op een gereinigde huid. Druk op de activator en schud krachtig om het goed te mengen. Je brengt het serum vervolgens aan over het gezicht, de hals en het decolleté. Vermijd hierbij de oogcontouren.

Shop hier online

 

Sand & Sky Tasmanian Spring Water

Verbeter je hydratatie game met het Tasmanian Spring Water van Sand & Sky. Het hoofdingrediënt – Tasmanian Spring Water – staat centriaal in het geheel nieuwe Splash Serum en Hydration Boost Cream.

sand & sky

De minerale en probiotische formule van het Tasmanian Spring Water Splash Serum hydrateert, verzacht en versterkt de huid diep. Het serum geeft een blijvende verlichting van de droge huid en vermindert tevens de gevoeligheid. Het serum wordt snel door de huid opgenomen en heeft een lichtgewicht, fluweelachtige textuur. Bevat gefermenteerde zeekelp, bifida ferment en hyaluronzuur.

Shop hier online

 

sand & sky serum

De Hydration Boost Cream met rode algen creëert een ‘tweede huid’ die ervoor zorgt dat vocht optimaal wordt vastgehouden. De droge huid krijgt direct een boost met als resultaat een gezonde, stralende en jeugdige teint. Dankzij het gebruik van gefermenteerde zeekelp worden de belangrijkste verouderingsenzymen in de huid geremd.

Shop hier online

 

sand sky creme

Jean d’Arcel – Prestige Vitamin+

Een nieuwe frisheid aan je huid geven? Dat kan met de nieuwe Prestige Vitamin+ lijn van Jean d’Arcel. Met deze nieuwe producten ervaar je de kracht van vitamine C, A en E, intensieve anti-aging stoffen, duurzame hydratatie en waardevolle verzorgingscomponenten. De vermoeide huid krijgt weer een fris, gezond en jeugdig uiterlijk.

Vitamine C zorgt voor een gelijkmatige huid en bestrijdt vroegtijdige huidveroudering terwijl vitamine A de huidvernieuwing bevordert en het huidbeeld verfijnt. Vitamine E beschermt en maakt de huid heerlijk glad.

jean d'arcel

De lijn bestaat uit een zacht 24-uurs verzorgingemulsie, de émulsion vita extra fine. Deze emulsie verhoogt het hydratatiegehalte van de huid en helpt bij het verbeteren van de elasticiteit en veerkracht. Belangrijke bestanddelen zijn het vitaminecomplex C+A+E, beta-glucan, hyaluronzuur en het pe-age complex.

De crème vita fine is een crème voor de normale tot gemengde huid. Fijne rimpeltjes nemen hiermee af en ogen gladder terwijl hoogwaardige hydraterende factoren de huid voeden. De belangrijkste bestanddelen zijn: het vitaminecomplex C+A+E, beta-glucan, het pe-age complex, brocoliezaadolie, jojobaolie, sheaboter en macadamianootolie.

jean d'arcel vit+

Heb je een droge tot zeer droge huid? Ga dan voor de crème vita nutritive. Deze verhoogt ook de elasticiteit en veerkracht van de huid maar zorgt ook voor optimale voeding met verzorgende lipiden. De belangrijkste bestanddelen zijn: het vitaminecomplex C+A+E, beta-glucan, het pe-age complex, brocoliezaadolie, jojobaolie, sheaboter en macadamianootolie.

Tot slot verwen je het gebied rondom de ogen met de crème vita yeux. Tekenen van fijne lijntjes, donkere kringen en wallen worden aantoonbaar verminderd voor een jeugdig en stralend resultaat. De belangrijkste bestanddelen zijn: het vitaminecomplex C+A+E, beta-glucan, het pe-age complex, Juveneye, brocoliezaadolie, jojobaolie en tarwekiemolie.

Shop de Vit+ lijn hier online

 

Clinique – All About Clean

Nieuw van Clinique is de All About Clean 2-in-1 Cleansing Micellar Milk + Makeup Remover. Deze zachte en vloeibare melkreiniger verwijdert zowel gezichts- als oogmake-up en is geformuleerd met olievrije vochtinbrengende ingrediënten. De zachte formule is ideaal voor de gevoelige huid en is verkrijgbaar in twee versies: voor een vettere of drogere huid.

clinique all about clean

Deze niet-schuimende melkreiniger is ontworpen om alle sporten van make-up up te lossen en te verwijderen, inclusief foundations met SPF. Het vloeibare melk kan afgespoeld worden met water of gewoon afgeveegd worden zonder water. Het laat de huid heerlijk fris en gevoed achter.

De extreem zachte formule bevat anti-irriterende stoffen zoals het algenextract. Het heeft een lichtgewicht textuur en laat geen vettig laagje achter op de huid.

Shop hier online

 

 

Lees ook:

Lees ook