Fris, houtachtig en sensueel!

04:44 - 02:50
luistertijd 04:44 - leestijd 02:50

De zomer is nog ver weg en toch droom ik al van een heerlijk tropisch eiland waar de blauwe hemel overloopt in het kristalheldere water. Dream on.. of toch niet? Met de Versace Pour Femme Dylan Turquoise Eau de Toilette haal ik de zomer weer even in huis. In dit artikel lees je mijn volledige review.

dylan turquoise

Over Versace

Het internationale modehuis Versace is in 1978 opgericht door Gianni Versace en staat symbool voor Italiaanse luxe. Tot de collectie behoren de prêt-à-porter, juwelen, accessoires en meubilair. Vandaag de dag schittert menig celebrity op de rode loper in creaties van Donatella Versace, Gianni’s zusje. De parfums van het merk sluiten naadloos aan bij het luxe imago.

Shop hier online

 

Inspiratie achter Dylan Turquoise

Het nieuwe damesparfum Dylan Turquoise maakt je fashion statement compleet. De geur is een ode aan de sensualiteit van de Versace vrouw en is geïnspireerd op de Italiaanse zomer. Italië… waar de zeewind je zintuigen doen ontwaken en je een boost van nieuwe energie krijgt. Oh, ik droom alweer weg hoor. De warme en zomerse dagen kunnen wat mij betreft niet snel genoeg terugkomen.

Bekijk hieronder de campagne met Hailey Bieber:

Shop hier online

 

Helderblauwe flacon

De helderblauwe flacon is enorm luxe. Hij ligt lekker zwaar in de hand en is afgewerkt met prachtige gouden accenten. Op de voorkant en op de dop schittert Medusa, het typerende logo voor Versace. Ik vroeg me altijd af waarom ze voor Medusa als logo kozen, maar na wat Google-werk kwam ik daar al snel achter. Medusa liet mensen namelijk verliefd op haar worden en vanaf dat moment was er geen weg terug meer. Ik ben benieuwd of ik ook verliefd ga worden op Versace’s Dylan Turquoise.

versace dylan turquoise

De geur 

Dit parfum heeft een mooie mix van bloemige en houtachtige noten. De geur opent met een frisse essence van de Italiaanse primofiore citroen. Verder bestaat de top uit roze peper en een essence van mandarijn. Hij opent inderdaad lekker fris en zomers.

Het hart met Guave geeft de geur een exotische touch. Ook komt de geur van zwarte bessen, jasmijnblaadjes en freesia hier vrij.

De houtachtige basis in combinatie met de witte muskus zorgt voor een sensuele finish. De geur is na een tijdje een stuk warmer dan aan het begin. Hij transformeert van intens fris naar fris met een houtachtige ondertoon. Dat ruik je goed.

Shop hier online

 

dylan turquoise parfum

Lekker fris

Voor een eau de toilette blijft de geur nog redelijk lang hangen. Na 2 uur ruik ik hem alleen zelf niet meer. Mensen in mijn omgeving nog wel, want ik hoor geregeld dat ik lekker fris ruik. 😉

Mijn eindoordeel 

Dylan Turquoise is een echt zomerparfum, maar ik draag hem ook prima in de winter hoor. Het is een geur die veel vrouwen kunnen waarderen denk ik, want erg uitgesproken is hij niet. Hij transformeert mooi van fris naar warm en sensueel. Hoewel geuren meestal heel persoonlijk zijn, denk ik dat Dylan Turquoise een leuk cadeautje vormt voor welke vrouw dan ook. Ik kijk alvast uit naar de zomer!

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook