Valentino, Versace, Carolina Herrera, 100BON, Serge Lutens

06:38 - 03:59
luistertijd 06:38 - leestijd 03:59

Ben jij nog op zoek naar een lekker parfum? Dan is dit artikel speciaal voor jou! We hebben een mooie mix samengesteld van de nieuwste geuren. Wellicht weten onderstaande merken én geuren jou te verrassen. Lees snel verder!

Valentino – Voce Viva

De nieuwste Voce Viva geur van Valentino brengt een eerbetoon aan één van de meest individuele sporen van een vrouw. Het parfum is een oproep om onze hoogst bereikbare dromen uit te spreken en ze vervolgens ook na te leven. De nieuwe bloemige, houtachtige geur is gecomponeerd vanuit de drie stadia rondom Valentino’s Color, Cool en Couture codes.

Valentino Voce Viva

Color code

Een essence van bergamot, geoogst in Calabrië, zorgt voor een sprankelende start. Deze essence wordt verzacht door een essence van de sappige en zoete Italiaanse mandarijn. Pittige gember complexiseert deze citrusachtige geurnoten.

Couture code

Een boeket van witte bloemen vormt het hart van de geur. Oranjebloesem, het symbool voor een zonnige vrouwelijkheid, bloeit op vanuit het hart. Een akkoord van goudkleurige gardenia zorgt voor een meer fruitige touch. Samen met jasmijn grandiflorum uit India, worden de meer groene facetten van de geur onthult.

Cool code

Een onverwacht akkoord van kristalheldere mos met zijn houtachtige en minerale facetten vormt de basis van Voce Viva. Een akkoord van warme, melkachtige sandelhout versmelt met een zoete Madagaskar vanille absolute. Het verrassende facet van mos, verdraait door de sensualiteit van het vanille absolute, refereert aan de vrijheid van de Valentino-vrouw.

Shop hier online

 

Versace – Dylan Turquoise

Versace is uitgegroeid tot een belangrijk internationaal modehuis en staat wereldwijd symbool voor Italiaanse luxe. De parfums sluiten naadloos aan bij het luxe en stijlvolle imago van het merk. Deze maand komt Versace met het nieuwe damesparfum Dylan Turquoise. Deze geur zou je fashion statement compleet moeten maken.

Versace Dylan Turquoise

Donatella Versace geeft aan dat deze geur een ode is aan de sensualiteit van de Versace vrouw. De geur doet denken aan warme en zomerse dagen, iets wat we ook in de herfst goed kunnen gebruiken.

Levendig, speels en traditioneel

Dylan Turquoise is een levendig, speels en traditioneel parfum. Primofiori citroen, mandarijn essence en roze peper zorgen voor een speelse opening. Het hart van de geur is vervuld van creativiteit met Guave voor een exotische ondertoon. Verder bestaat het hart uit zwarte bessen en jasmijn blaadjes. De houtachtige basis in combinatie met de witte muskus zorgt voor een sensuele finish.

Shop hier online

 

Carolina Herrera – Good Girl Fantastic Pink Collector’s Edition

Good Girl Fantastic Pink is de nieuwste aanvulling op de collector-editie van Carolina Herrera. De iconische geur en het flacon met de hak zien we dit maal terug in een opvallend glinsterende, roze flacon en geschenkdoos.

Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pink

Het witbloemenboeket van jasmijn en tuberoos, in combinatie met fluweelachtige amandelen tegen een verstrengeling van donkere bonen als tonka, koffie en cacao, duikt dit seizoen opnieuw op. Het nieuwe roze jasje past bij een superheldin die alles aan kan. Er veranderd dus niets aan de geur, maar het nieuwe flacon is een must voor alle verzamelaars.

Shop hier online

 

100BON – Amaretto & Framboise Poudrée 100% organic!

100BON staat voor ‘ruikt heerlijk’ en ‘100% based on nature’. Het Franse merk voegt dit najaar een nieuwe geur toe aan de collectie colognes: Amaretto & Framboise poudrée.

Dit parfum is een lichte geur voor iedere dag op basis van biologische tarwealcohol. De geur is 100% natuurlijk en dus vrij van petrochemicalien, kleurstoffen, fttalaten en synthetische ingrediënten.

100BON amaretto framboise

Herinnering aan de zoetheid van onze jeugd

De frisse, comforting geur met aromatische amaretto, vanille accenten en fruitige noten is zoet en fris. Precies wat de feestdagen dit jaar nodig hebben! De geur is een ode aan ‘begeerte’ en herinnert aan de zoetheid van onze jeugd. Deze lichte geur heeft het concentraat van een eau de toilette, de concentratie ligt tussen de 8 en 12&.

Topnoten zijn tangerine, framboos en amaretto. Het hart wordt gevormd door roos, oranjebloesem en iris. En de basisnoten zijn vanille, musk en amberhout. De geur valt onder de fruitig – zoete geurfamilie.

Shop hier online

 

Serge Lutens – Fils de Joie Eau de Parfum 

Fils de Joie van Serge Lutens is een uitgesproken en meeslepende geur. De nachtelijke en sensuele geur dompelt ons onder in een uitbarsting van een lach. Een zeldzame en veelzeggende eigenschap van Serge Lutens’ persoonlijkheid.

Serge Lutens Fils de Joie

De herinneringen aan zijn jeugdjaren, de surrealistische sfeer in een bar in Noord-Frankrijk, laten een blijvende geur van opwinding achter. De duistere en rumoerige levensstijl wordt gereflecteerd door de toevoeging van ‘Mesk ellil’, ook wel bekend als de nachtbloeiende jasmijnsoort. Verder overheersen de geurnoten van Ylang Ylang en Musc. Deze nachtelijke geur is een must voor de feestdagen.

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook