Huidbeschermende producten tegen de felle zon!

07:56 - 04:45
luistertijd 07:56 - leestijd 04:45

De zomer is heerlijk van start gegaan en lijkt dit jaar veel warme dagen voor ons in petto te hebben. Hoewel we dit weertje enorm lekker vinden, weten we ook dat zelfs aan de zon een schaduwkant zit: beschadiging en uitdroging van de huid door UV-straling. Zeker op deze warme dagen heeft onze huid wat extra bescherming nodig. In dit artikel zetten wij een aantal beauty must-haves op een rijtje waarmee je huid de zomer op haar mooist kan beleven.

Doctor Babor – Protect Cellular Protecting Balm SPF50

Zonverzorging met extra performance, dat zijn de producten uit de Protect Cellular lijn van Doctor Babor. De producten uit deze lijn bieden 360 graden bescherming tegen photo-aging en pollution-aging. Ze bevatten een nauwkeurig afgestemde werkstofcombinatie tegen photo-aging, onder andere door blauw licht of infraroodstraling en beschermt de huid met het protect complex bestaande uit zonnebloemkiemenextract en tannine uit de Tara.

Een uv-geactiveerde dragende capsule biedt bescherming tegen pollution-aging, veroorzaakt door smog en nanodeeltjes. Hierin zitten de zeer effectieve vitaminen E en C ingebed.

doctor babor

Matrixvormende biosacchariden leggen zich als een beschermingsschild op het huidoppervlak en voorkomen direct dat luchtverontreinigende stoffen of vuile deeltjes in de huid doordringen. Op deze manier ondersteunen ze de natuurlijke huidbeschermingsbarrière. De moderne texturen bevatten geen parfum, geen kunstmatige kleurstoffen en zijn erg luchtig.

De Protecting Balm SPF50 is een luchtige balsem die snel intrekt zonder te plakken. Naast de signatuurwerkstoffen van Protect Cellular bevat deze balsem een complex van bètaglucaan, N-Acetyl-ethanolamine en panthenol. Dit complex kalmeert en regenereert de huid intensief.

Shop hier online

 

Moroccanoil – Body Intense Hydrating Treatment

moroccanoil bodylotion

De Body Intense Hydrating Treatment van Moroccanoil is een verzorgende bodylotion die zelfs de meest droge huid transformeert en voedt. De treatment kan ook gebruikt worden als rustgevende masssageolie of kan worden toegevoegd aan een heerlijk warm bad.

De Intense Hydrating Treatment is verrijkt met anti-oxidantrijke arganolie en verzorgende, plantaardige ingrediënten. Verder is het product subtiel geparfumeerd met een heerlijke geur van honing en lavendel. Verwen je huid na een dagje strand en zon met een laagje van deze bodylotion. De droge huid knapt weer helemaal op!

Shop hier online

 

Valmont – Primary Veilprimary veil

Verfris en kalmeer de gevoelige en geïrriteerde huid direct met de Valmont Primary Veil. Deze prepping mist zit boordevol actieve ingrediënten en vormt een onmisbare stap binnen je skincare ritueel. De mist heeft een herstellende werking en zorgt met zijn melkachtige emulsie voor een rustige en zachte huid. Je gebruikt dit product na het tonen.

Het product bevat onder andere jojoba-esters voor het herstellen van de door tijd beschadigde huid. Daarnaast is er thermaalwater uit Zwitserland toegevoegd wat ervoor zorgt dat de huid helemaal rustig en gekalmeerd wordt. Het helpt tevens bij het voorkomen van de verspreiding van ontstekingsaandoeningen.

Primary Veil is een gemakkelijke maar krachtige manier om het welzijn van je huid te verbeteren. De huid wordt uiteindelijk minder kwetsbaar voor aanvallen van buitenaf en neemt de volgende producten binnen je skincare routine beter op. Na een dag vol zon biedt deze spray tevens een lekkere verfrissing!

Shop dit product hier online

 

La Mer – Radiant Skintint SPF30 Foundationla mer skintint

Ondanks het warme weer toch wat meer dekking op je gezicht? Kijk dan eens naar de nieuwe La Mer Radiant Skintint Foundation met SPF30. Deze lichtgewicht tint geeft je huid een gezonde, natuurlijke kleur met een stralende finish. De Radiant Skintint combineert een pure kleur, herstellende hydratatie en La Mer’s beroemde huidverzorgingsvoordelen.

Het product verheldert de huid onmiddellijk en vermindert daarmee tekenen van vermoeidheid. De huid ziet er van nature egaal en stralend uit en geeft een mooie all-over glow. Na verloop van tijd helpt het krachtige en van zee afkomstige Perfecting Ferment bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Celvernieuwende Miracle BrothTM geeft energie en kalmeert de huid, terwijl SPF 30 en een concentraat uit limoenthee helpen bij het beschermen tegen omgevingsfactoren die het uiterlijk van de huid kunnen verouderen.

Shop hier online

 

Nu je huid de nodige verzorging heeft gekregen wil je jezelf natuurlijk nog verwennen met wat lekkere items om volledig in de zomerse sferen te blijven. Daarom delen we nog een lekker zomers parfum met je én een waterbestendig haaraccessoire waarmee je helemaal beach-proof bent.

DKNY – Be Delicious Summer Squeeze

De nieuwe Be Delicious Summer Squeeze geur van DKNY is een speelse, citrusachtige bloemengeur die bruisend fruit, helderwitte bloemen en weelderige warmte combineert. Een zonnige en sappige geur die helemaal past bij het seizoen!

be delicious

De geur opent met een mengelmoes van grapefruit, mandarijn, sinaasappelolie verrijkt met de smaak van verse gemberolie en zwarte bessen absolute. Noten van het lelietje-van-dalen en sappige groene appel worden daarna gebalanceerd met jasmijn en romig ylang-ylang-extract. Een golf van musk ontsnapt vervolgens aan de dry down, terwijl een vleugje vanille en warme tonen van blond hout de geur verrijken.

De Be Delicious geur blijft trouw aan het iconische DKNY-ontwerp en komt dus in een appelvormig flacon.

Shop hier online

 

Invisibobble x Swim With Mi Sprunchie

Invisibobble en Swim With Mi lanceren de perfecte sprunchie voor in de zomer. Invisibobble werkt voor het eerst samen met het ‘luxury beach and resort’ merk. De sprunchie is gemaakt van een luxe, zachte stof die niet pilt, waterafstotend is en snel droogt. Het haar wordt de hele dag bij elkaar gehouden door de spirale Invisibobble die een sterke grip biedt.

invisibobble

De pasvorm zorgt ervoor dat de sprunchie gemakkelijk uit het haar gehaald kan worden zonder hierbij rare bobbels achter te laten. De ‘Simply The Zest’ sprunchie heeft een witte stof met een frisse citroenen print en is kleur te combineren met de matchende bikini van Swim With Mi. Ideaal voor een dagje strand of zwembad!

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop banner

Lees ook