Colorescience/NuFACE/Zo Skin Health Gezicht Make-up Teint Zon

Monique’s favoriete zomerzon make-up met spf

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

Guerlain, Chanel, Colorescience, Valmont…

Elk seizoen heb ik nieuwe favorieten, en ik kijk altijd weer smachtend uit naar de nieuwe zomerproducten met een tintje, verzorging en afdoende spf bescherming. Ik vind dat de teintproducten voor de zomer veel zonniger zijn: meer goud en gloed, net wat je zongekuste kleur zo heerlijk kan versterken. Dit zijn mijn favorieten momenteel!

 

Chanel Les Beiges Sheer Healthy Glow tinted moisturizer spf 30 / PA +++

In de kleur medium. Een prachtig hybride product dat je ook lekker royaal kan aanbrengen voor voldoende zonbescherming. Want daar let ik op. Een uv-beschermer moet je altijd redelijk dik aanbrengen om de bescherming die het cijfer aangeeft, ook te behalen voor je huid.

De fluide verdeelt zich prachtig over de huid, egaliseert en geeft een lichte glans, dankzij minerale pigmenten en soft focus poeders. Je ziet er meteen fris en gezond uit. Hyaluronzuur zorgt voor een heerlijke hydratatie de hele dag. Ik vind ook de kleine verpakking ideaal, om mee te nemen in mijn handtas.

De Les Beiges series van Chanel zijn elk jaar hebberigmakend.

Shop hier online

 

van links naar rechts: Chanel les Beiges, Guerlain Tinted Suncare Jelly, Valmont Just Time Perfection Complexion Enhancer, Colorescience Bronzing Perfect spf 20

Guerlain Terracotta Tinted skincare jelly Sunkissed bare skin effect

Hij oogt wat donker uit de kleine tube, maar het is een prachtige gel die een onmiddellijk sunkissed effect geeft, zoals je ’s avonds na een dagje strand zo mooi kan opgloeien. Heerlijk!

Ik heb hem in de kleur Light getest. Hydraterend en verzorgend met antioxidanten. Ik breng een dun laagje aan over mijn creme. Ik vind het vooral voor de avond erg mooi omdat het een glans geeft aan je huid.

Als je huid erg droog is heb je aan deze gel niet voldoende, hij is mooi voor goed gevoede en wellicht iets gecombineerde huidjes. Geen concealing effect, maar kleur & glow. Mooi voor een no make-up all natural effect!

 

Shop hier online met korting

 

Valmont Just in Time Perfection Complexion Enhancer

Deze getinte dagcreme breng ik over mijn dagverzorging aan en geeft een heerlijke glow en zongekuste teint, alsof ik een paar dagen in het warme Zuiden ben geweest. Tikkie bruin, en I love it! Zon!! En…ik ben al vele jaren dol op het merk Valmont, vanwege haar sterke hydratatiekrach en kalmerend effect op de huid. Deze vriendin biedt hydratie, comfort, bescherming en anti-aging potentiein een hybride formule.

Het product geeft een natuurlijke dekking en zorgt voor een satijnzachte, egale teint die licht en fris aanvoelt op de huid. De hele dag blijft de zon op je huid zichtbaar. Lekker! Spf 30, en uva PA +++. Je kunt hem solo gebruiken of onder je foundation.

Shop hier online

 

Colorescience Bronzing Perfector Prime Bronze Protect spf 20

Ik ben dol op de make-upproducten van Colorescience, gebaseerd op zuivere mineralen voor optimale huidverdraagzaamheid. De kleuren zijn ook erg mooi van de teintproducten. Neem deze bronze primer. Je kunt hem over je dagcrème doen en onder je foundation, je kunt hem over je dagverzorging en uv-verzorging doen als zongekuste teint.

Want een zongekuste teint krijg je er gegarandeerd van. En wat smeert het waanzinnig heerlijk uit over de huid. Als een mousse, het glijdt gewoon en hecht voortreffelijk. Geen vlekkerigheid. De porie en het fijne lijntje worden opgevuld: het is een primer! Onmiddellijk een opgefriste look, zeker als je nog wat bleek bent, of je teint nog iets extra wilt ophalen. Elke dag een beetje vakantie;-)

De spf 20 is waterproof gedurende 40 minuten.

Shop hier online

 

Tot slot ook nog even aandacht voor deze prachtige poeders van (links) Chanel uit de zomerlijn en rechts van Guerlain, en in het midden een transparante blush stick van .

Het Chanel poeder Les Beiges Multi Color Medium vind ik top omdat de kleuren zo zijn ingedeeld dat als je je kwast er verticaal overheen beweegt, je de kleuren precies op de juiste toonhoogte op je wang/jukbeen krijgt: met de donkerste kleur net midden voor de contouring, en daar omheen highlights en kleur voor het versterken van de bronzed look. Zo goed gedaan!

Shop hier online

 

Het Guerlain poeder Terracotta Light heeft een koelere tint en deze gebruik ik vooral als ik niet teveel bronzed wil zijn, maar net wat glow wil op mijn wangen, overall. Ook erg fraai te combineren met je gewone foundation voor net dat extra natural glam accent.

Shop hier online

 

De Chanel stick Blush no 25 heeft een mooie transparante frisse roze rode kleur die echt prachtig staat als je al een bronzed look hebt of hebt gemaakt, en net nog wat kleur wilt hebben op de appeltjes.

 

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.