Rimmel, HEMA, Urban Decay, La Mer, Pupa Milano en Clarins

08:44 - 05:14
luistertijd 08:44 - leestijd 05:14

De afgelopen tijd zijn er veel een heleboel nieuwe make-up producten uitgebracht met het oog op de zomer. In dit artikel delen wij een aantal van deze producten met je. Van foundation en oogschaduwpalettes tot mascara en lipstick. Lees snel meer!

Rimmel London – Lasting Matte Foundation en Concealer

rimmel foundation

Een langdurige, lichtgewicht en matte teint creëer je met de nieuwe Lasting Matte Foundation en Concealer van Rimmel London. Hoelang je dag ook duurt, deze producten gaan geen kant op!

Lasting Matte Foundation

De Lasting Matte Foundation is een matterende, lichtgewicht foundation die zorgt voor een volledige, egale dekking. De foundation gaat glimmen tegen en heeft dankzij de unieke mousse formule een zachte poederachtige finish. De lichtgewicht textuur zorgt ervoor dat er geen zwaar ‘cakey’ effect ontstaat. En omdat haast niemand van een extreem glimmende teint houdt, biedt de ‘shine-control’ formule ook nog eens een transpiratie- en vochtbestendige dekking.

Lasting Matte Concealerrimmel concealer

Je kunt de foundation combineren met Rimmel’s nieuwe Lasting Matte Concealer. Hiermee creëer je een egaal canvas waarmee het glimmen van de huid de hele dag wordt tegengegaan. Deze anti-glim concealer beidt voldoende dekking om imperfecties te camoufleren en donkere kringen, fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan. Daarnaast is de textuur luchtig genoeg om zich niet op te hopen of te nestelen in de huisplooitjes. Het merk claimt dat de concealer tot wel 24 uur lang overmatige glans controleert. Dat belooft wat!

Shop hier online

 

HEMA Beauty – losse glitters, bronzingparels en sproetenpen

Hema heeft een heleboel nieuwe, zomerse producten aan het assortiment toegevoegd. Ik licht er graag een aantal uit.

Losse glitters

De nieuwe losse glitters zijn ideaal om je look mee op te vrolijken. De glitters zijn verkrijgbaar in de kleuren rosé gold, wit en koper en zijn onder andere te gebruiken op de jukbeenderen of in het haar. Wat de glitters extra speciaal maakt is dat ze geen plastic bevatten. Dat wordt onbeperkt strooien!

losse glitters

\ Shop hier online

 

Glanzende bronzingparelsbronzing parels

Ook nieuw zijn de glanzende bronzingparels. Deze parels zorgen het hele jaar door voor een zongebruind effect. Je kunt ze gebruiken als bronzer, highlighter of als blush. De zijdezachte textuur laat een dun en prettig laagje op je huid achter voor een natuurlijk resultaat. Voor de perfecte glans draai je zachten met je kwast over de parels.

Shop hier online

 

Sproetenpen

Niet gezegend met vrolijke sproetjes, maar het toch graag willen proberen? Dat kan! Met de B.A.E sproetenpen creëer je in een handomdraai een natuurlijke look. De innovatieve formule is goed op te bouwen en is langhouding. Met de punt van de pen kun je zelf bepalen hoe groot je de sproeten wilt hebben.

sproetenpen

Shop hier online

 

Urban Decay – Naked Ultraviolet Eyeshadow Palette

urban decay ultraviolet

Het nieuwste oogschaduwpalette van Urban Decay staat helemaal in het teken van de kleur paars. Met het Naked Ultraviolet Palette pakt het merk flink uit. Het palette bestaat uit een explosie van 12 intens paarse, neutrale tinten die elke ooglook wat extra kleur geeft.

Metallics, mattes en shimmers

Met de combinatie van metallics, mattes en shimmers in Naked Ultraviolet vindt iedereen wat ie wil voor elke gelegenheid. Met de matte perziktint en de frambozenrode, glanzende kleur maak je bijvoorbeeld een mooie smoked-out ooglook. Maar je kunt er ook voor kiezen om alleen de gepigmenteerde magenta kleur in laagjes op het ooglid aan te brengen voor een all-over pop of colour.

Het palette is volledig cruelty-free en komt met een twijzijdige vegan borstel waarmee je de oogschaduw mooi kunt blenden.

urban decay ultraviolet

Shop hier online

 

La Mer – Soleil de la Mer Bronzing Powder

soleil de la mer

Opnieuw heeft La Mer haar Soleil de la Mer Bronzing Powder uitgebracht voor de zomer van 2020. De bronzer geeft een warme gloed en accentueert de contouren van het gezicht voor een meer gestructureerde teint. De Bronzing Powder is geïnspireerd door het contrast van de zon en het zand en zorgt het hele jaar door voor een warme, gezonde, zomerse gloed.

Stralende en matte tinten

De poeder bevat het krachtige Miracle Broth TM. Het zorgt ervoor dat je perfect kan contouren en definieert het gezicht met een combinatie van stralende en matte tinten. Je veegt de poeder met een kwast over het voorhoofd, de wangen, de neus en te kin om dimensie toe te voegen. Ook kun je het product gebruiken voor het highlighten van de wangen en het decolleté. Eigenlijk breng je het idealiter aan op alle plekken waar ook de zon voor een gebruind tintje zorgt.

Shop hier online

 

PUPA Milano – VAMP! Sexy Lashes Mascara

pupa mascara

Na het succes van de VAMP! Mascara is PUPA Milano doorgegaan met het ontwikkelen van een nieuw product die de zwaartekracht uitdaagt, volume geeft en daarbij de wimpers ook nog eens de perfecte krul geeft. Het resultaat is de nieuwe VAMP! Sexy Lashes Mascara waarbij volume samengaat met een superkrullende werking voor een opvallende look.

De mix van natuurlijk wassen – organisch gecertificeerde bijenwas en carnauba was – geeft een direct vol en volumineus effect zonder zwaar aan te voelen. De siliconen elastomeren versterken vervolgens het krullende effect en zorgen voor een sensuele oogopslag. De crèmige textuur van de mascara is verrijkt met organisch shea butter. Dit verzorgende bestanddeel omhult de wimpers en houden ze soepel en flexibel. Het resultaat zijn bijzonder volle wimpers met een sensuele krul!

Shop hier online

 

Clarins – Lip Twist Duo’s

clarins lip twist duo

Clarins gaat deze zomer naar een zonnig klimaat: de Middellandse Zee. De warme kleuren, de brandende zon en de mediterrane geuren zijn allemaal inspiratiebronnen voor de nieuwe make-up zomercollectie van het merk. En in deze collectie zitten drie kleuren van de Lip Twist Duo.

Het Lip Twist Duo zorgt deze zomer voor een matte effect met een verslavende glanzende finish. De kleurrijke balsem met een punt van vilt zal je lippen in twee stappen verbeteren. Aan de ene zijde voorziet de viltpunt je lippen van een zomerse kleur en aan de andere zijde van de pen geeft de balsempunt een glanzende finish.

Dankzij de zeer lichte textuur geeft dit product een uniek ‘’blote-lippen-gevoel’’ en met de precieze punt kun je, ook onderweg, je lippen eenvoudig inkleuren. Ideaal! Het product is verkrijgbaar in Red Sunset, Purple Escape en Coral Sunrise.

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop banner

Lees ook