Het is verrassend leuk om te doen, ervaart Monique. ‘Je wordt er hebberig van, je wilt het meteen!’

02:40 - 01:36
luistertijd 02:40 - leestijd 01:36

Corona brengt ook interessante nieuwe mogelijkheden voort, zoals videoconsulting. Handig, want je hoeft de deur niet uit! Je kunt toch je wensen met de arts bespreken.

Ik nam de proef op de som met cosmetisch arts Frodo Gaymans, uit ons expertteam, en besprak met hem de wensen en mogelijkheden van injectables voor mijn gezicht. Frodo Gaymans maakt al jaren deel uit van ons expertteam. Hij is een van de grootheden in de injectableswereld als het gaat om mooi subtiel werken, en hij heeft een fascinatie met het kingebied, omdat hij ziet dat daar vaak veel winst te behalen is met het creëeren van rust in een gezicht.

Lees dit mooie artikel nog maar eens over de zuurkijkende, oudere vrouw – hoe ontstaat dat anatomisch precies?

Maar dan! Hoe gaat zo’n videoconsult precies?

Je ziet elkaar dus via een scherm. Je ziet jezelf in beeld en de arts aan de andere kant. Via de audio ben je ook allebei hoorbaar. Consulente Clemence van Dokter Frodo kliniek maakt foto’s van je gezicht vanaf het scherm en die plaatst ze in een speciaal scherm zodat je het beiden ziet.

Vervolgens ga je bespreken wat je wensen zijn, wat je anders zou willen. Er worden ook schetsen bij gehaald met een mathematische voorstelling van het gezicht en de Clemence stelt een rij  met vragen. Deze worden  verwerkt in een schema en daaruit volgt dan een voorstel.

Dit voorstel wordt door de arts besproken, in dit geval Frodo Gaymans. Hij neemt het puntsgewijs met je door en bekijkt met jou samen welke punten in je gezicht je echt behandeld zou willen zien. Dit hoeft namelijk niet helemaal synchroon te zijn met hetgeen het programma aanbiedt.

videoconsult

Uiteindelijk kom je tot een passend voorstel met een behandelplan en een kostenplaatje. Bekijk in de video hoe dit gaat. En ik moet je eerlijk zeggen: ik werd er wel heel hebberig van hoor. Het is zoiets als mooie kleren gaan kopen en je voorbereiden op dat heerlijke moment: een verwenmoment voor jezelf!

 

logo kliniek wit

Lees ook