Met fijne producten van Andrélon, Wella, Macadamia en Moroccanoil!

04:06 - 02:28
luistertijd 04:06 - leestijd 02:28

Wellicht heb je het de afgelopen tijd ook meegemaakt: denken dat er eindelijk een dagje zonder video-meetings  gepland staat om vervolgens te horen dat de camera tóch aan moet. De tijd dringt… maar we willen er natuurlijk wel een beetje representatief uitzien. In dit artikel delen wij daarom ook vier handige haartips met je. Binnen no-time is je haar gefikst en ben je klaar voor de videocall!

haar

Babyhaartjes temmenhaarspray

Springen de babyhaartjes op jouw hoofd alle kanten op? Tem ze dan door gebruik te maken van een tandenborstel en een beetje haarlak. Dit trucje is simpel en werkt super goed. Je neemt een nieuwe tandenborstel (dus overduidelijk niet die ene waarmee je elke dag je tanden poetst ;)) er sprayt hier wat haarlak op. Vervolgens borstel je de babyhaartjes naar achteren waardoor ze mooi op hun plek komen en blijven.

Gebruik bijvoorbeeld de Moroccanoil Luminous Hairspray – Strong voor een flexibele, maar sterke fixatie. Deze haarspray voorkomt pluizen en geeft een glanzende finish zonder plakkerig te worden. Voor een extra stevige hold verstuif je de spray direct op de haaraanzet.

wella grip creamMocht je helaas geen haarlak in de buurt hebben dan kun je ook een haarcrème gebruiken. De babyhaartjes zullen dan misschien niet de hele dag strak blijven, maar voor een korte videocall zit je in ieder geval goed. De Wella Professionals EIMI Grip Cream is hiervoor ideaal. Deze styling pasta voelt aan als een zeer zachte crème maar heeft de sterke flexibele support van een pasta.

Snelle volumeboost haarpoeder

Is je haar wat slap en futloos? Dan heb je een snelle volumeboost nodig! Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Andrélon Get The Volume Haarpoeder. Maak scheidingen in het haar op de plaatsen waar je volume wilt en strooi wat volumepoeder over de scheiding. Wrijf het vervolgens met je vingers door je haar en voilà, daar is het volume!

Een haarpoeder is overigens ook goed in te zetten wanneer je een wasbeurt nog een extra dagje uit wil stellen. Vaak is je haar één dag voordat je van plan bent het te wassen wat slapper en dan biedt zo’n poeder zeker uitkomst. Deze snelle ‘quick fix’ geeft je haar direct een frisse boost.

Droge punten verzorgenmacadamia

Droge punten kunnen al snel onverzorgd ogen, maar gelukkig is ook daar een makkelijke oplossing voor. Een verzorgende olie is namelijk je redding! De Macadamia Natural Healing Oil Treatment is een voorbeeld van zo’n fijne olie. Deze haarolie is vooral geschikt voor droog en beschadigd haar. Hij biedt verzorging tot diep in de puntjes en maakt het haar pluisvrij, zacht en glanzend.

Breng een paar druppels voor je meeting aan op de punten en je haar oogt weer helemaal gezond en verzorgd!

Vet haar verdoezelen

droogshampoo

Je videocall begint over een kwartiertje, dan is er helaas écht geen tijd meer om onder de douche te stappen. Maar wat nu als je vet haar hebt? Dan gebruik je toch gewoon een fijne droogshampoo! Ga voor een droogshampoo die past bij jouw haartype.

Kan je haar wellicht wat extra voeding gebruik? Dan kun je kiezen voor de Andrélon Kokos Boost Droogshampoo. Deze droogshampoo is verrijkt met kokosolie en dringt door tot in de haarvezel waardoor je haar goed wordt gevoed. Overtollig vet wordt bij de haargrens opgenomen. Heb je last van haar dat standaard snel vet wordt? Dan kun je gaan voor de Andrélon Langer Fris Droogshampoo. Deze droogshampoo is speciaal ontwikkeld om haar dat snel vet wordt langer fris en schoon te houden. Een fijne opfrisser!

Lees ook:

Lees ook