Kiehl’s, Skeyndor, BeautyFace, La Roche-Posay, Olaplex, Huda Beauty, Collistar

11:29 - 06:53
luistertijd 11:29 - leestijd 06:53

Ook in mei heeft het BeautyJournaal testpanel weer een aantal nieuwe favoriete producten ontdekt. In dit artikel lees je alles over deze favorieten. Van mascara tot lippenbalsem en skincare tot haarverzorging. Lees snel verder!

Model Mandy: Kiehl’s Lip Balm #1

Ik heb afgelopen maand de Kiehl’s Lip Balm #1 ontdekt. Deze lippenbalsem is ideaal voor mijn droge lippen. Ik smeer ze een paar keer per dag in maar vaak blijven ze erg droog. Door deze balsem te gebruiken zijn mijn lippen een stuk zachter geworden en ze glanzen nu ook nog eens mooi. De lippenbalsem geeft een natuurlijke look en mijn lippen worden meteen goed verzorgd.

kiehls

Het product bevat kalmerende ingrediënten met onder andere zoete amandelolie, vitamine A en E, lanoline en squalaan. Er zit verder geen zeep, parfum of parabenen in en dat vind ik een groot voordeel. Het is daarnaast ook niet getest op dieren.

Shop hier online

 

Corine: Skeyndor Hyaluron Filler Base

Recent heeft het Spaanse skin care merk Skeyndor haar assortiment uitgebreid met enkele productinnovaties. Ditmaal huidverbeterende make-up. Make-up met een plus dus, zoals de verhelderende Vitamin C Brightening Matte Foundation en de anti-aging Age Preventing Foundation. Mijn favoriet is zonder twijfel de Hyaluron Filler Base.

skeyndor

Deze instant skin perfector zorgt ervoor dat je make-up zichtbaar beter pakt en langer blijft zitten. De formule bevat hydraterend hyaluronzuur, dat (droogte-) lijntjes en rimpeltjes opvult, zodat concealers, foundations en poeders hier niet in kunnen kruipen. Daarnaast bevat Hyaluron Filler Base antioxidanten, het co-enzym Q-10, vitamine C en E.

Heb je een normale tot vette huid, dan gebruik je dit product op een gereinigde huid. Gewoon als moisturiser. Heb je een drogere huid (zoals ik), dan breng je een paar druppels aan bovenop je moisturiser. Hyaluron Filler Base laat zich makkelijk verdelen. Even inmasseren met je vingertoppen. De formule heeft een universele tint die met vrijwel iedere huidskleur blendt, met een mooi matterend effect.

mascara

PS. De Jumbo mascara van Skeyndor is overigens ook top! Hoewel het borsteltje ook gerust jumbo te noemen valt, pakt hij zelfs de kleinste wimperhaartjes mee.

Shop Skeyndor hier online

 

Schoonheidsspecialiste Karmelita: BeautyFace Algae & Hyaluron Spray Booster Mask

Een absolute winnaar voor deze maand (en eigenlijk alle maanden) is de verzorgende booster mask spray van BeautyFace. Met slechts een paar sprays wordt mijn huid gehydrateerd.

mask spray

Deze spray is als een intens masker, het regenereert de huid en geeft een perfecte vochtbalans. Dagelijks enkele sprays gedurende de dag geeft een waanzinnig resultaat. Na de eerste dag zag ik zelfs de volgende ochtend nog het resultaat in de spiegel. Mijn huid ziet er mooi egaal uit, zonder spoortje van vermoeidheid of droogte rimpels. Het is een echte verfrissings-spray, zeker op tropische dagen. Een dorstlesser en masker in één!

Voor mijn vochtarme huid gebruik ik de Algae & Hyaluron variant. Heb jij een onzuivere huid? Kies dan de Basil Munt. Voor de dunnere huid is er de Stemcel Rose en voor de snel geïrriteerde huid is er Chamomile. Allemaal zijn ze gemaakt op basis van hyaluron, met een cocktail aan werkstoffen voor de verschillende huidcondities.

De spray is een aanvulling op je gebruikelijke beauty regime, maar neem hem zeker mee voor onderweg. Hij past makkelijk in je handtas!

Zoek hier een verkooppunt bij jou in de buurt

 

Uitgever en journalist Monique: La Roche-Posay Anthelios Mineral One 50+la roche posay

Sinds ik weet hoeveel gedoe er is rond de veiligheid van allerlei UV-filters, koop ik alleen nog maar producten met een mineraal zonnefilter. I rest my case. Minerale filters weerkaatsen alleen het licht en blijven op de huid liggen. Synthetische zonnefilters hebben meer de neiging in de huidlagen te zakken tot zelfs in de bloedbaan. Deze filters vangen het licht en zetten het om waarna het filter is uitgewerkt.

Ik ben dol op hybride zonverzorging, dus verzorging met extra verzachtende bestanddelen maar ook met een tintje, zodat je teint er altijd gaaf uit ziet in de zon. Omdat minerale pigmenten voor UV-filters van nature wit zijn (titanium en zink) en je die witte waas niet wilt zien, worden er automatisch al kleurpigmentjes aan toegevoegd. Handig.

Mijn favoriet is deze zomer de nieuwste telg van La Roche-Posay. Met een hoog beschermingsfilter factor 50 (mineraal, nano), met langdurige matte dekking, en dat klopt! Let wel. Het is er in vijf kleuren en ik adviseer je wel als je een Hollands huidtype 2 hebt de tint Bronze/Tan tot Brown te nemen als je al de nodige zon hebt gehad. Anders kleuren je porien toch te licht op. Ik meng beide kleuren nog even, en zal binnen enkele weken toch alleen de brown gebruiken😉. Ook voor de gevoelige huid.

Shop hier online

 

Make-up artist Lydia: OLAPLEX No6 – Bond Smoother

Ik heb lang haar en dat was eigenlijk al een tijdje toe aan een knipbeurt. Het werd wat droog en vlassig aan de punten. En toen konden we plots weken niet naar de kapper. Help…

Op zoek naar iets om die beschadigde, droge, gespleten haarpunten een beetje in toom te houden. Ik gebruik wel een conditioner na het wassen, maar dat deed nu niet veel. Toen kwam OLAPLEX No6 op mijn pad. Een leave-in-crème die je na het wassen met conditioner in je handdoekdroog haar aanbrengt en dus niet hoeft uit te spoelen.

olaplex

Het product bevat de gepatenteerde werkstof ‘Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate’. Dit bestanddeel, zegt men, zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die veroorzaakt worden door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Je gebruikt het om beschadigt haar te herstellen en de haarbreuk te zekeren.Dus het beschermt, versterkt, hydrateert, zacht en maakt glad. Het beloofd 72 uur te werken tussen twee wasbeurten in. Daarnaast is het product vrij van sulfaten, parabenen en is het vegan en dierproefvrij.

olaplex

De Bond Smoother komt in een simpel transparant flesje met een doseerdop. De crème heeft een dikke structuur. Even verwarmen met je handen en dan door je haar verdelen. Je hebt echt maar een klein beetje nodig. Dus ik doe er lang mee. Mijn haar is inderdaad duidelijk minder vlassig en droog aan de punten. Zachter en gladder. Ik zie ook minder gespleten punten dus het plakt ze een beetje aan elkaar.

Ik ben er 8 weken lang heel blij mee. Nu ga ik toch ook maar even naar de kapper. Maar deze Olaplex blijf ik gebruiken. Dit product is onderdeel van een 3 stappen proces. Ik zou nu ook graag de bijbehorende shampoo en conditioner willen proberen voor een nog beter resultaat. Voor een professionele Olaplex herstelbehandeling ga je naar de salon. Daarna kun je het zelf onderhouden met de producten voor thuisgebruik.

Shop hier online

 

Make-up liefhebber Dian: Huda Beauty Legit Lashes Double Ended Mascara

Al enige tijd is het Amerikaanse make-up merk Huda Beauty verkrijgbaar bij The Beauty Editor in Amsterdam. Niet alleen in de schattige beauty boetiek, maar ook online kun je de producten van dit merk bekijken en shoppen. Ik word altijd zo blij als exclusieve (vaak Amerikaanse) merken eindelijk in Nederland verkrijgbaar zijn. Het maakt het shoppen zoveel leuker.

huda beauty

Afgelopen maand kocht ik dan ook de nieuwste Huda Beauty Legit Lashes Double Ended Mascara. Ik had al veel positieve reviews voorbij zien komen op Instagram en werd toen zelf ook erg benieuwd. Deze dubbele mascara bevat twee kanten met verschillende borsteltjes én doelen. De ene helft geeft lengte en krul, terwijl de andere helft meer volume geeft.

Ik moet zeggen dat ik al redelijk lange wimpers van mezelf heb, maar wow.. ik ben verliefd op de resultaten die deze mascara mij geeft. Vooral van de ‘length & curl’ kant ben ik onder de indruk. Mijn wimpers worden flink omhoog gekruld en blijven de hele dag zo staan. De volume kant maakt de look helemaal af. Ik vind het ook fijn dat de mascara echt puur zwart is.

mascara

De mascara is fijn in laagjes op te bouwen en laat geen vervelende klontjes achter. Overigens zijn beide kanten gewoon een full-size formaat. Het zijn dus grote borsteltjes waarmee je makkelijk alle wimpers van een laagje mascara kunt voorzien. Ik ben fan!

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialist Patricia: Collistar Talasso Scrub Anti-age Bodyscrub

Al jaren staat er altijd wel een variant van de Collistar Talasso Scrub in mijn douche. Deze is toch wel mijn favoriet! Bij het openen van de pot begint het al, de geur van fris citrus en sinaasappelbloesem komt je tegemoet. Met de grote spatel schep ik het zout en de essentiële oliën goed door elkaar alvorens het op mijn huid gaat.
Het grove zeezout werkt exfolierend en versnelt het celvernieuwingsproces. Ook heeft de scrub een verhelderende werking tegen vrije radicalen, veroudering en pigmentvlekjes. Het smeuïge zout breng je met roterende bewegingen aan op het lichaam, en blijf je roteren tot het zout is opgelost. De olie blijft op de huid aanwezig, deze spoel je kort even af en er blijft een heerlijk zacht laagje op de huid aanwezig. Een mooie bijkomstigheid want de olie herstelt je hydrolipidelaag.
Je huid voelt mega zacht aan en ziet er fris en strakker uit! Oh, ja door het zachte laagje wat aanwezig blijft op de huid hoef je je bijna niet meer af te drogen, dat scheelt weer!
Shop grote pot voor zacht prijsje!

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook