Natuurlijk, ecologisch en in samenwerking met dermatologen

07:02 - 04:13
luistertijd 07:02 - leestijd 04:13

Het is mooi om te zien dat het aanbod van beauty producten in Nederland continu groeit. In de schappen van de parfumerie, zoals bij IciParis XL zien we steeds meer exclusievere merken liggen. We geven een verrassend overzicht!

Urban Decay – All Nighter Face Primerprimer

Welke beautyminded Nederlandse is niet dol op All Nighter Setting Spray van Urban Decay! Deze spray zet je make-up vast als een huis. Nieuw in de All Nighter-familie is de All Nighter Face Primer. Het is een primer die ervoor dat je foundation extra lang blijft zitten, je hebt zo’n 8 uur lang plezier van een frisse look. De vegan en dierproefvrije formule hydrateert tegelijk de huid en maakt deze heerlijk zacht.

De primer is transparant en heeft een lichte textuur. Hij is geschikt om los of onder make-up te dragen. Deze foundation-primer bereidt de huid voor op make-up met een heerlijk strak gevoel. Daarnaast helpt het bij het verminderen van fijne lijntjes en poriën.

Shop hier online

 

Ici Paris XL – Nature huidverzorgingslijn

nature

Voor vrouwen die van natuurlijke verzorging houden heeft Ici Paris XL ‘Nature’ uitgebracht, een ecologische verzorgingslijn, gebaseerd op biologische ingrediënten. De formules zijn allemaal ontwikkeld in Frankrijk en zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook mild voor alle huidtypes. 95% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong

Van make-up removers tot plantaardige zeep

Even een kleine greep uit de collectie: een frisse make-upremovergel met bamboe-extract, een gezichtsreinigende crème met waterlelie-extract en een oogmake-upremover met rozenwater en calendula-extract.

Voor het gezicht is er een exfoliërende pasta met granaatappelpitten, een hydraterende gezichtscrème met gojibessen, een verzachtende balsem met zoete amandelboter en een verwennende lippenbalsem met kokosolie.

Er is ook een verzachtende handcrème met abrikozenboter voor droge handen en een zachte plantaardige zeep met bernagiebloemen. Zowel geschikt voor het gezicht als lichaam.

Shop de collectie hier online

 

IT Cosmetics

it cosmetics

Nieuw in Nederland en exclusief bij Ici Paris XL is dit Amerikaanse merk. Het komt uit de koker van een team van plastisch chirurgen en dermatologen die samen een goede lijn neer wilden zetten. Het zijn probleemoplossende producten met een anti-aging insteek. Elk product met SPF bevat een mineraal filter. Er wordt ook geclaimd dat de producten dierproef-vrij zijn.

Bestsellers

Een wereldwijde favoriet is de Your Skin But Better CC+ Cream met SPF50. Een mix tussen een full coverage CC cream met een hydraterend anti-aging serum. Deze kleurcorrigerende crème verhoogt het vochtgehalte van de huid en verbetert haar textuur. Camouflage zonder uitdrogend effect.

De Bye Bye Under Eye is een full coverage anti-aging concealer in waterproof formule. Met zijn anti-aging technologie, vitaminen en efficiënte pigmenten maakt dit product rimpels minder zichtbaar, kringen, roodheid, wallen, allerlei pigmentissues…..de oogcream moet ze aanpakken.

Ook een bestseller is de Superhero Elastic Stretch Volumizing Mascara. Krachtig en verzorgend, langere en vollere wimpers. Dat is de belofte!

Shop de bestsellers

 

Filorga – Optim-Eyes

filorga

Reisstick

Filorga belooft een nieuwe, dubbele innovatie die tekenen van vermoeidheid voorgoed verleden tijd maakt. Optim-Eyes brengt een formule met een revitaliserende werking, in een handige reisstick. Zodra je hem opbrengt zul je onmiddellijk een verfrissend gevoel op de huid ervaren.

Shop de stick hier online

 

Tegen donkere kringen

De Optim-Eyes 3-in-1 oogcontour crème heeft voor zijn tiende jubileum een nieuwe formule gekregen. Naast de unieke kernformule met krachtige peptiden, hyaluronzuur en chrysine, maakt de vernieuwde formule gebruik van de wetenschappelijke Melaton-Eyes technologie. Deze gaat nog beter de strijd aan met donkere kringen, wallen en fijne lijntjes.

Shop de oogcontourcreme hier online

 

Perris – Skin Fit Youth verzorgingslijn

perris cleanser

Perris is een interessant huidverzorgend – en verbeterend merk uit Zwitserland en echt de moeite waard om eens te bekijken. Nieuw voor de jongere vrouw en man (ja, voor haar en hem!) is de Skin Fit Youth huidverzorgingslijn, met een cleanser en een universele emulsie. Deze producten zijn goed samen te gebruiken met de producten uit de Skin Fitness-lijn.

De producten zijn geformuleerd met alleen huidvriendelijke ingrediënten en bevatten minimaal 95% natuurlijke stoffen. Bovendien zijn ze met respect voor je huidflora ontwikkeld. Heel belangrijk!

De Gentle Cleanser Urban Protection is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid. Een milde reiniger die uitstekend in staat is om make-up te verwijderen, en grote-stads-vuil, zonder de huidbalans te verstoren.

Shop de cleanser hier online

 

 

perris

De Global Care Urban Protection is ook geschikt voor alle huidtypen. Het beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals vervuiling en voorkomt het verschijnen van rimpels. Daarbij herstelt het de huidflora-balans.

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook