Huidverzorging voor millennials en krachtige geuren

03:55 - 02:21
luistertijd 03:55 - leestijd 02:21

Onlangs was BeautyJournaal uitgeefster Monique Lindeboom aanwezig bij de Skins Cosmetics persdag. Op het evenement werden de nieuwste lanceringen van een heleboel mooie merken getoond. Ben jij nog op zoek naar een nieuw parfum, mooie make-up producten of effectieve skincare? In dit artikel delen wij de nieuwste producten met je!

Laura Mercier – Pure Canvas Primer Collection

laura mercier

Laura Mercier brengt een volledige collectie uit die in het teken staat van primers. De producten uit de Pure Canvas Primer Collection vormen de perfecte basis voor je make-up én huid. De formules zijn allemaal siliconenvrij en op waterbasis, zodat de huid rustig kan ademen.

De lijn bestaat uit vijf primers en een ‘Supercharged Essence’, allemaal zijn ze bedoeld voor een specifiek huidtype. De Pure Canvas Power Primer Supercharged Essence is een melkachtige primer met een verzachtende en gladmakende ‘blurring’ werking. Verder bevat de collectie een olie-absorberende primer, een hydraterende primer, een illuminating primer, een beschermende primer met SPF30 en de originele Laura Mercier Perfecting Primer maar dan in een nieuwe verpakking.

Shop hier online

 

Maison Crivelli – Papyrus Moléculairepapyrus

Maison Crivelli verrast ons met de ontdekking van een bijzonder ingrediënt, verwerkt in hun nieuwe parfum, genaamd Papyrus Moléculaire. Het ruwe ingrediënt papyrus werd ontdekt door Thibaud Crivelli bij een ontmoeting met vrouwen die cigarillo aan het roken waren. De geur hiervan met de combinatie van vrouwelijkheid vormde de inspiratie voor een genderneutraal parfum.

Papyrus is warm, pittig, houtachtig en rokerig maar kent ook een transparante, poederige kant. Met rauwe ingrediënten als koriander, iris, amyris en wortelzaad is het nieuwe parfum Papyris Moléculaire ontwikkeld. De geur beschikt over een contrast van warm en koud en heeft zowel een fris als pittig karakter. Bij vlagen doet het denken aan de geur van sigaar. Dit wordt verzacht door een sensueel vleugje van poederachtige iris.

Shop hier online

 

Plenaire – Straight-forward Skincare

plenaire

Nieuw bij Skins Cosmetics is het Britse skincaremerk Plenaire. Het merk bestaat uit een capsule collectie van vijf beautyproducten die samengesteld zijn voor de bewuste jonge consument. De producten zijn allemaal duurzaam geproduceerd en vormgegeven in een sleek design. Plenaire is speciaal voor de nieuwe generatie skincare consumenten die ervan uitgaan dat beauty een dialoog is, en geen monoloog van een fabrikant.

Intensieve research, data en een persoonlijke benadering helpt het merk bij het afstemmen van de producten op de consument. De texturen voelen zacht en comfortabel aan en zijn gemaakt van bewezen effectieve, veilige en niet-irriterende ingrediënten.

plenaire

Gebruik Plenaire’s Rose Jelly zachte make-up remover voor het verwijderen van make-up. Breng de Tripler 3-in-1 exfoliërende klei als masker, reiniger en exfoliator in één aan of gebruik de Skin Frosting als hydraterend masker voor de droge en gevoelige huid. De Droplet is een lichte moisturizing gel waarmee je de huid een verkoelende dosis hydratatie biedt en de Violette Pasta maakt de routine als overnight blemish treatment compleet.

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook