Hangende oogleden kunnen meerdere oorzaken hebben, laat je goed informeren met deze video

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

Ooglid lift of wenkbrauw lift

Hangende oogleden kunnen meerdere oorzaken hebben, en dat legt plastisch chirurg Frank Niessen in deze 1-minuut video goed uit. Het is handig om te weten omdat je bij verslapte oogleden al snel denkt dat het aan verslapte spiertjes van de oogleden zelf ligt, of aan uitgerekte huid van de oogleden. Toch iets niets minder waar. Ook naar beneden zakkende wenkbrauwen kunnen er de oorzaak van zijn. Kijk maar. De arts legt meteen uit hoe hij de verschillende oorzaken benadert tijdens een correctie ervan.

Bekijk hier ook de 1 minute video over de lift van de smalle bovenlip, met Frank Niessen

Lees ook met Frank Niessen:

 

mittsu logo

Plastisch chirurg Frank Niessen maakt onderdeel uit van het BeautyJournaal expertteam en biedt jou dit artikel aan.

Lees ook