Sylvia is van haar hoofdpijn af en ziet er lekker fris uit!

01:10 - 00:42
luistertijd 01:10 - leestijd 00:42

Sylvia (49)  is in het dagelijks leven buschauffeur en de laatste jaren reed ze vaak met een lichtgekleurde zonnebril op. Ze had last van het dag- en zonlicht. Ze had vaak hoofdpijn en vermoeide ogen. Dit leidde ook tot nekklachten.

Plastisch chirurg Frank Niessen, werkzaam bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen in Amsterdam besloot tot een voorhoofdslift, en een kleine bovenooglid-correctie omdat niet alleen Sylvia’s wenkbrauwen iets lager zaten dan normaal is bij vrouwen, maar deze ingreep zou meteen het hele gebied een lift geven: dus ook de voorhoofdshuid en haar bovenoogleden.

Bekijk in deze reportage hoe de ingreep wordt uitgevoerd en wat de voor- en naresultaten zijn. Wij kunnen niet anders zeggen: het ziet er heel natuurlijk en prachtig uit!

 

Heb jij een vraag aan dr. Niessen? Stel hem via het contactformulier. Je krijgt altijd persoonlijk antwoord.

Bekijk ook deze online magazines met films en uitleg over:

 

Lees ook