De plastisch chirurg legt uit hoe je een vollere lip maakt

01:23 - 00:49
luistertijd 01:23 - leestijd 00:49

Volle lippen zijn een trend, echter is het niet zo eenvoudig om mooi natuurlijke volle lippen te maken. Natuurlijk, met injectables geef je zo volume, maar er kleeft het risico aan dat je lippen er onnatuurlijk uit gaan zien ten opzichte van de rest van je gezicht. We zien daarvan momenteel genoeg voorbeelden.

Bovendien, als je lippen echt smal zijn, bestaat er een gerede kans dat ook met injectables niet meer zichtbare liphuid gemaakt kan worden. En dat is wat een vrouw graag wil, zodat ze bijvoorbeeld ook eens leuke lipstick kan dragen.

In deze korte video legt plastisch chirurg Frank Niessen uit hoe hij middels een kleine operatie toch een vollere bovenlip kan maken, en ook echt met meer zichtbare liphuid.

 

Lees ook met Frank Niessen:

Lees ook