Mooi het nieuwe jaar in

05:50 - 03:29
luistertijd 05:50 - leestijd 03:29

Het nieuwe jaar is een mooi moment om ook een frisse nieuwe start te maken uiterlijk en innerlijk. Ben je de moeheid op je gezicht beu, wil je het verdriet dat je achter je hebt gelaten niet meer zien, heb je te hard gewerkt en te weinig aandacht aan je zelf besteed? Bezig met een gezonde lifestyle verandering? Er zijn zoveel redenen waarom je je gezicht kunt laten opfrissen. In overeenstemming met hoe je je voelt, of zou willen voelen, passend bij je nieuwe feel good-doelen 😉

In de Amstelzijde Kliniek in Ouderkerk aan de Amstel staat een team van specialisten voor je klaar om je huid en je uitstraling een boost te geven: op de huid en in de huid!

Een frisse oogopslag

Met Botox is het mogelijk om de oogopslag weer op te frissen. De fronslijn tussen de wenkbrauwen wordt verzacht, voorhoofdsrimpeltjes trekken weg en hierbij kan meteen de wenkbrauw een subtiele lift krijgen, kraaienpootjes rond de ogen verdwijnen. Door minder spieraanspanning wordt de huid gladder en je ziet er uitgeruster uit, zonder dat je natuurlijke mimiek verdwijnt.

kraaienpootjes

Heel fijn van een Botox behandeling in de regio is ook dat spanningshoofdpijn en migraine kunnen verminderen. Lees er hier meer over op BeautyJournaal.

Een liftende behandeling met hyaluronzuur injecties

Naarmate je ouder wordt, verdwijnt er meer volume in het gezicht door inkrimping van de botmassa en het uitzakken van onderhuidse vetcompartimentjes. De huid verslapt, zal ruimer worden. Neerwaartse lijntjes in het gezicht worden duidelijker.

Met hyaluronzuur injectables kan op strategische plekken in het gezicht een heel mooie zogeheten liquid facelift gegeven worden.

Het geeft een natuurlijk resultaat, er is geen narcose nodig, er is geen risico op littekens en er is een zeer korte hersteltijd. Met een liquid facelift kun je een plastisch chirurgische behandeling voorlopig uitstellen. Maar ook na een facelift kan het helpen om extra volume te creëren. Het werkt ook preventief als de tekenen van verslapping zichtbaar worden.

Minder doffe, droge huid

Midwinter kan je huid er erg dof uit zien. Pigmentvlekjes lijken ook wel donkerder, de structuur kan ruwer zijn. Droogte van de huid maakt lijntjes zichtbaarder.

Bij Amstelzijde Kliniek kun je huidbehandelingen ondergaan van het hoogste niveau, uitgevoerd door tophuidtherapeuten.

Zo is er Profhilo. Een dunne gel op basis van ultra puur hyaluronzuur. Hyaluronzuur wordt van nature in de huid geproduceerd en kan tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden. Na inspuiting blijft Profhilo 28 dagen in de huid en geeft langzaam hyaluronzuur af.

profhilo

Het stimuleert de aanmaak van 4 typen collageen en van elastine. Dit wordt bioremodelling genoemd en zorgt voor huidverjonging en verstrakking. Het resultaat: Een optimaal gehydrateerde huid die jonger en strakker oogt! Je kunt dit een tot twee keer per jaar laten doen als onderhoud.

Ook peelings zijn ideaal om de huidstructuur op te frissen en de teint te verbeteren. Een glanzende huid! Amstelzijde Kliniek werkt met Dermaceutic peelings in verschillende sterkten, van super mild tot heel sterk, voor meerdere doeleinden: van pigment, acne (littekens) tot rimpels en verslapping.

Lees hier ook over alle prachtige huidverbeterende facials met ultrasound, microdermabrasie, speciale skinboosters, bindweefselmassages. Ideale behandelingen om met een stralend glanzende huid vol glow op een feestje te verschijnen

Frissere huid zonder acne

Speciaal voor acne wordt nu met het bijzondere Sebacia gewerkt. Het is gebaseerd op de inwerking van gouddeeltjes in de huid, met behulp van de warmte van laser. Het goud geleidt de warmte van de laser heel goed, waardoor de talgklieren krimpen. Ze zullen minder talg produceren en het resultaat is langdurig.

Deze methode is geschikt voor alle typen acne. Ook voor mensen die hun acne niet onder controle krijgen met reguliere acne-therapie. Of voor mensen die een alternatief zoeken voor orale medicatie; zoals antibiotica of Roaccutane.

De laser- en IPL-behandelingen van Amstelzijde Kliniek

Voor minder haargroei, minder lijntjes, minder pigmentvlekken en een gladdere huid. Blozend van gezondheid! Voor gezicht én lichaam. Ongelofelijk he, maar er zijn met laserapparaten echt veel mogelijkheden. Met verschillende lichtintensiteiten kan het allemaal!

Icon

De Icon van Cynosure is uitermate geschikt voor de behandeling van lijntjes en rimpels, verslapping van de huid, grove poriën en grove huidstructuur, pigmentverstoringen, zonbeschadigde huid, storende vaatjes, (acne)littekens, doffe en grauwe huid, verslapte, verouderde huid van het lichaam en de handen, ouderdomswratjes, brandwonden en striae.

Elite+ voor alle huidkleuren

De Elite+ van Cynosure is een zeer krachtige en effectieve laser. Door de combinatie van de Alexandriet laser (755 nm) en de Nd: YAG-laser (1064 nm) is het mogelijk alle huidtypen en huidskleuren optimaal te behandelen. De Elite+ is uitermate geschikt voor de behandeling van ongewenste haargroei, spinvaatjes, bloedblaasjes, couperose en beenvaten.

De ervaren huidtherapeuten en cosmetisch artsen van Amstelzijde Kliniek geven jou het beste advies voor een huid-boost. Met zo’n prachtig aanbod aan behandelingsmogelijkheden gaat dat altijd lukken. Je krijgt de beste combinaties van facials, HIFU (behandelingen op basis van energie) en injectables.

Heb je een vraag aan Hayri Hortoglu, mail ons dan via het contactformulier t.n.v. Hayri, en we zorgen ervoor dat je persoonlijk antwoord krijgt.

Deze publicatie maakt onderdeel uit van een samenwerking met arts Hayri Hortoglu van Amstelzijde Kliniek, als lid van ons expertteam.

Lees ook