Intraceuticals, Dermacosmetics, Olay, Origins, Labello

05:43 - 03:26
luistertijd 05:43 - leestijd 03:26

Ook in dit nieuwe jaar kunnen we weer een heleboel nieuwe beauty lanceringen verwachten. De merken zitten niet stil en daarom delen wij in dit artikel de nieuwste skincare producten van 2020 met je. Van serums en gezichtsmaskers tot heerlijk verzorgende lipscrubs. Lees snel verder!

Intraceuticals – RETOUCH lijn

intraceuticals

Het luxe merk Intraceuticals heeft een nieuwe serie uitgebracht. Naast de verschillende  grootte hyaluronzuren waar dit merk bekend om is, worden er in de nieuwe lijn RETOUCH vele nieuwe peptiden gebruikt. De RETOUCH lijn bestaat uit vijf krachtige serums die specifiek werken op verschillende delen van het gezicht. Speciaal gemaakt voor de ogen, het voorhoofd, de kaaklijn en de jukbeenderen.

De peptiden werken vooral verstrakkend en liftend. Daarnaast zijn er mooie regenboog pigmenten in opgenomen, waardoor de huid een prachtige glans krijgt. De huid is na het gebruik van deze producten helemaal ‘selfie-proof’! De producten zijn los verkrijgbaar en er is een mooie starterskit beschikbaar.

Shop hier online

 

Dermacosmetics – nieuw bij Douglas

dermacosmetics

Nieuw bij Douglas is het luxe huidverzorgingsmerk Dermacosmetics. Het merk pakt de eerste tekenen van huidveroudering aan door L-Carnosine in hun producten te gebruiken. Deze werkstof heeft bewezen de versuikering in de cellen te verminderen en zo te zorgen voor een zichtbaar jongere en voelbaar stevigere huid.

Met de individuele producten van Dermacosmetics creëer je een volledig verzorgingsprogramma voor een elastische huid met minder rimpels. De lijn bestaat onder meer uit diverse serums met vitamine C, retinol en andere bioactieve stoffen en uit anti-aging crèmes voor de droge en gevoelige huid. Ook shop je een oogcrème die helpt bij het stimuleren van de huideigen collageenproductie.

Shop hier online

 

Olay / Olaz – Clay Stick Maskers

maskers

De nieuwe Olay Clay Stick Maskers (van Olaz) zijn kleimaskers in een handige stickvorm waardoor je niet meer knoeit en je het product optimaal kunt benutten.  De stick bevat Koalien klei die de huid micro-exfolieert. Het kost je 11 minuten in totaal. Een halve minuut om je huid van een masker te voorzien, 10 minuten om hem in te laten trekken en een halve minuut om het masker weer af te spoelen.

De stick maskers zijn er in drie varianten. Glow Boost werkt tegen droge plekjes en herstelt de natuurlijke glow van de huid. Pore Detox is ideaal voor diepgaande reiniging van de T-zone of het hele gezicht en Fresh Reset is voor verfrissing van gezichtsdelen of het hele gezicht.

Met deze sticks kun je makkelijk multi-masken. Je kunt verschillende maskers op verschillende delen van het gezicht gebruiken en dankzij de precieze wijze van aanbrengen heb je zo’n 40x plezier van één masker.

Shop hier online

 

Origins – Glow Co Nuts Hydrating Coconut Moisture Maskorigins

Een droge huid die smakt naar hydratatie? Origins nieuwste Glow Co Nuts Hydrating Coconut Moisture Mask is een fluffy, zacht en hydraterend crèmemasker dat de huid optimaal voedt. Het masker helpt de droge huid aan te vullen terwijl het de natuurlijke glans van de huid herstelt, voor een mooie gezonde teint.

Hoofdingrediënten als kokosnootolie en vier uit kokosnoot afgeleide verzachtende bestanddelen helpen de huid onmiddellijk te hydrateren, verzorgen en voeden. De zoete essentiële olie-mix van citroen, sinaasappel, limoen en vanille helpt bij het ontspannen van de zintuigen in de nacht.

Gebruik het masker na het reinigen en voor het slapengaan voor een optimale hydratatie in de nacht. Verwijder de overige resten in de ochtend eventueel met een tissue.

Shop hier online

 

Labello – Verzorgende Lipscrubs

labello

De nieuwe verzorgende lipscrubs van Labello bieden een handige 2-in-1 werking waarbij vervelende velletjes op de lippen dankzij de exfoliërende én de verzorgende werking worden verwijderd. De stick laat de lippen zacht aanvoelen en is handig mee te nemen voor onderweg.

De natuurlijke scrubdeeltjes bestaan uit maïszetmeel en lossen op wanneer je je lippen over elkaar wrijft. De scrub verwijdert dode en schilferige huid voorzichtig en bevordert de bloedcirculatie in de lippen, wat de natuurlijke kleur hiervan kan intensiveren. De lipscrubs kunnen eens per dag worden gebruikt en peelen de lippen zonder ze hierbij te irriteren. Ideaal om te primen en om te verzorgen.

De nieuwe verzorgende lipscrubs van Labello zijn verkrijgbaar in twee varianten: Aloë Vera en Rozenbottelolie.

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook