Collosol, Embryolisse, Banila Co, Paula's Choice

06:32 - 03:55
luistertijd 06:32 - leestijd 03:55

Zin om je skincare routine weer eens aan te passen en nieuwe producten te ontdekken? Dan is dit artikel zeker interessant voor jou. De BeautyJournaal redactie heeft weer een aantal nieuwe producten ontdekt die we in dit artikel graag met je delen. Van reinigingsproducten tot nachtcrèmes en een krachtig serum. Lees snel verder! 

Collosol – Eau de Laitcollosol

Eau de Lait van Collosol is een fluïde reinigingsmelk die helpt bij het verwijderen van make-up. Het product is in 1950 ontstaan in Parijs nadat een bekende actrice op zoek was naar een uitzonderlijk goede reiniger die haar make-up na een optreden in het theater optimaal kon verwijderen. Een apotheker heeft dit product vervolgens voor haar gemaakt met een half-water half-milk formule.

De make-up reiniger is een micro-emulsie en heeft een tweevoudige werking. Het micellaire water maakt de huid intens schoon, voelt niet vet aan en is makkelijk in gebruik. De cleansing milk is fluweelzacht, heeft een lekkere geur, een comfortabel gevoel en heeft hydraterende eigenschappen.

De geur is rustgevend en ontspannend. De topnoot is een citrus melange van bergamot, sinaasappel, mandarijn en grapefruit. Het hart is bloemig en bestaat uit rozen, viool, jasmijn, poeder- en houttonen.

Tip! Gebruik Collosol Eau de Lait in bad voor een ultiem relax momentje. De geur ontspant en de huid wordt intens zacht maar effectief gereinigd, zonder achteraf droog aan te voelen. Drie dopjes Collosol mengen met je badwater is voldoende. Heb je nu net zo’n groot bad als Karl Lagerfeld? Dan gebruik je (net als hij vroeger deed) het volledige flesje in één keer. Al wordt dat wel een prijzig bad..

Shop hier online

 

Embryolisse – Hydra Serum & Hydra Cream Light

We verwachten veel dingen van een goede moisturizer; hij moet comfortabel, fris en zacht zijn zonder dat hij plakkerig of zwaar aanvoelt op de huid. Met dit in het achterhoofd heeft Embryolisse twee verzorgingsproducten gelanceerd die voor 95% opgebouwd zijn uit ingrediënten van natuurlijke afkomst. Nieuw zijn het Hydra Serum en de Hydra Cream Light.

embryolisse

Voor deze producten heeft het merk alleen de nodige en effectieve ingrediënten behouden die de huid nodig heeft. De ingrediënten zorgen samen voor een ideaal niveau van hydratatie. Het natuurlijke water van de dermis wordt gecombineerd met twee soorten hyaluronzuur; laag en hoog moleculair. Ook bevatten de producten het Nymphaea (blauwe lotus) extract om de cel circulatie te stimuleren.

Breng een paar druppels van het Hydra Serum aan voor een direct hydratatie boost en een zachte huidtextuur. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid van de Hydra Cream Light. Deze crème wordt volledig in de huid opgenomen zonder een vettig laagje achter te laten. De huid kan optimaal ademen en de elasticiteit wordt bevordert. Op lang termijn wordt de huidbarrière sterker gemaakt.

Shop hier online

 

Banila Co – Clean It Zero Balm

Van sorbet naar olie! De Clean It Zero Balms van Banila Co zijn zachte cleansing balms die helpen bij het verwijderen van de meest heftige make-up looks. Zelfs waterproof mascara wordt op een zachte, milde wijze verwijdert. De Clean It Zero Balm transformeert tijdens gebruik drie keer van structuur; van sorbet naar olie en naar milk. Er zijn vier varianten.

banila co

De Clean It Zero Original verwijdert de heftigste make-up op een milde wijze en laat een heerlijk zacht laagje achter op dee huid. De Clean It Zero Revitalizing is gemaakt voor iedereen die zoekt naar een verfrissende reiniger. De resveratrol geeft de huid levendigheid en zorgt voor een verfrist gezicht. Ideaal voor de vette en gecombineerde huid.

De Clean It Zero Nourishing Balm bevat ginsengbes die vol zit met voedende stoffen. Deze variant is geschikt voor een droge en gevoelige huid en kalmeert en hydrateert optimaal. Tot slot verzacht de Clean It Zero Purifying Balm de gevoelige huid zonder irritaties. 7 natuurlijke ingrediënten verminderen de gevolgen van een gestreste huid. Perfect voor de gevoelige huid!

Shop hier online

 

Paula’s Choice – Water-Infusing Electrolyte Nachtcrème

paula's choice

Heb jij een vochtarme huid? Dan heeft Paula’s Choice een nieuwe, frisse dorstlesser voor je uitgebracht. De Water-Infusing Electrolyte Nachtcrème is een hydratatiebom voor de huid. De luchtige, frisse textuur hydrateert en voedt de dof uitziende huid en frist deze weer helemaal op.

Deze luchtige nachtcrème bevat drie verschillende mineralen (elektrolyten); Kalium PCA, Magnesium PCA en Calcium PCA. Deze mineralen lossen op in het lichaam en creëren daar een elektrische lading, iets wat onze huid hard nodig heeft. Deze ‘elektrische lading’ houdt het vochtpeil in het lichaam namelijk in balans en helpt voedingsstoffen naar cellen te vervoeren en ‘afval’ uit cellen af te drijven.

Ook bevat het product uit olijf-afgeleide vetzuren en een appel en super-fruit antioxidantencomplex. De combinatie van mineralen en antioxidanten versterkt het afweersysteem van de huid. Naarmate je verjaart, is de huid steeds minder goed in staat om vocht vast te houden. Deze nachtcrème helpt daarbij. De crème-achtige formule verandert in een watersubstantie die snel intrekt en is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de acnegevoelige huid.

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook