Wella, HEMA, Ici Paris XL, P’URE Papayacare, Salle Privée, MAC

11:25 - 06:51
luistertijd 11:25 - leestijd 06:51

Het BeautyJournaal testpanel heeft 2019 afgesloten met een aantal fijne producten die op het favorietenlijstje terecht zijn gekomen. Dit keer is de variatie erg groot; van make-up en skincare tot parfum en haarverzorging. Lees snel meer over de favoriete producten van onze testers!

SabineMac Prep + Prime Fix+mac prep prime

Laatst ben ik bij de MAC store naar binnen gelopen. Ik wilde geadviseerd worden over een foundation. Het meisje wat me hielp bracht een fijne foundation aan, en combineerde deze met een fijne Primer.

De MAC Prep + Prime Fix+ komt in een handige spray flacon en kan je voor het aanbrengen van de foundation als een goede primer gebruiken, of als een Fixation spray over de foundation. Super zo een twee in één spray!

De spray trekt snel in de huid en vormt een mooie basis waarover de foundation makkelijk aangebracht kan worden. Als je het over de foundation heen aan brengt, loopt de foundation niet uit. En ook nu trekt het snel in. Mijn foundation blijft de hele dag goed zitten. Heel prettig en voor mij dus mijn favoriet van december!

Shop hier online

 

Corine: Salle Privée Concorde parfum

50 jaar na de eerste testvlucht van werelds enige supersonische passagiersvliegtuig de Concorde lanceerde het Nederlandse luxe label Salle Privée afgelopen november een nieuw eau de parfum voor mannen en vrouwen: Concorde. Als luchtvaartliefhebber moest en zou ik een proefje bemachtigen. En dat lukte.

concorde

In de Concorde genoot je te midden van filmsterren en royals van champagne en kaviaar, terwijl je binnen drie uur van Londen naar New York vloog. Al snel werd de Concorde het ultieme symbool van luxe. Voor een ticket betaalde je meer dan 11.000 EUR. Tegenwoordig zie je de Concorde alleen nog in luchtvaartmusea. En… in mijn maandfavoriet.

Concorde is een krachtig, intens eau de parfum. Na een rauwe opening met topnoten van armagnac, jeneverbes, zwarte en roze peper, volgt al snel een eleganter hart. Luxe ingrediënten als guaiac-hout, vetiver, patchouli en saffraan doen denken aan de vervlogen tijden. Wat uiteindelijk overblijft, is de basis van gouden amber, leer, oudh, ceder, sandelhout.

concorde

Het is een complex en gelaagd parfum, niet geschikt voor de beginnende parfumista. Op het randje van wat je als vrouw nog kunt dragen. Maar daarom o-zo interessant. Ik sluit mijn ogen en zie stoere piloten in een leren jack, filmsterren aan boord van de Concorde. Met in de ene hand een cocktail en in de andere hand een slank sigaartje. Ja… ook roken aan boord was destijds een teken van rijkdom. Zelfs dit rokerige vind je terug in Concorde. Love it!

Shop hier online

 

Model Mandy: HEMA Waterproof Eyelinereyeliner

Deze maand is de Waterproof Eyeliner van de Hema mijn favoriet. Ik gebruik deze echt al jaren en gebruik nooit meer een andere eyeliner. Het blijft de hele dag zitten, loopt niet uit. Als je het s ‘morgens op doet zit het er s’ avonds nog op. Vooral met zwemmen, sporten en op vakantie is dat heel handig!

Ik kies altijd voor de kleur zwart, voor een mooie intense oogopslag. De eyeliner kost weinig en is kwalitatief een goed product! Ik verwijder mijn make-up altijd met de reinigingsolie van de Hema, dan is je make-up er zo weer af. Het product is ook nog eens vegan.

https://tc.tradetracker.net/?c=25436&m=12&a=54895&u=%2Fmooi-gezond%2Fmake-up%2Foogpotloden-eyeliner%2Fkohlpotlood-draaipen-waterproof-49-black-11210149.html

 

Schoonheidsspecialiste Karmelita: P’URE Papayacare – Papaya Lips

Zeker in de winter drogen lippen heel erg uit, de meeste lipbalsems bestrijden de symptomen maar verzorgen allerminst, sterker nog de lippen lijken afhankelijk te worden van de minerale olie die in de ‘Labello’s’ verwerkt wordt. En als er dan geen minerale olie in zit ruiken ze niet lekker, hebben een vies smaakje of brengen niet fijn aan, bv een potje waar je dan weer met je vinger in moet.

papaya lips

Ik heb een fantastisch product gevonden, zonder minerale olie, zeer verzorgend voor de lippen, zonder enige smaakje of geur en geschikt voor de vegan liefhebbers!

Papaya Lips bevat naast Shea Butter, Macadamia en Jojoba olie ook papaya voor een licht exfoliërende werking en Candelilla wax om vochtverlies van de lippen tegen te gaan. Heb je nu last van schrale lippen met harde velletjes? Begin dan eerst met een scrub van honing en suiker, dit verzacht direct je lippen, breng vervolgens de Papaya lip minimaal 2x daags aan (ochtend en avond). Ik zou het niet onnodig vaak doen en breng ook eens je gezicht masker op je lippen aan. Laat het koude weer maar komen!

Shop hier online

 

Huidtherapeute Judith: Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Anti-Static Spray

wella

Een hele mond vol voor een haarspray maar de naam geeft het al aan. Anti-static spray zorgt ervoor dat je haar niet meer overeind gaat staan wanneer de lucht droog is en het buiten vriest. Alle dames en heren met lang haar herkennen dit vast, toch?

Deze spray tempert de haren en verzorgt ze tegelijkertijd. Het is een rijke crème wat op de lengtes en punten van de haren aangebracht kan worden, bij voorkeur op handdoek droog haar. De geur is heerlijk en blijft lang hangen, must have voor de wintermaanden!

Shop hier online

 

Make-up liefhebber Dian: Ici Paris XL Time Anti-Aging Nachtmasker

ici paris xl

Oh no, hij is bijna op.. mijn favoriete nachtverzorging voor tijdens het slapen. Al geruime tijd maak ik gebruik van het Ici Paris XL Time Anti-Aging Crèmemasker voor ’s nachts en wat een heerlijk product is dat.

Oké, dat anti-aging heeft mijn huid nog niet zo nodig maar dit zachte crèmemasker laat mijn huid na het slapen heerlijk zacht en glad aanvoelen. Het masker heeft een vloeibare crème textuur die je voor het slapengaan aanbrengt op een schoon gezicht. Het masker laat een fris gevoel achter en werkt optimaal tijdens het slapen. Hij maakt de huid voller en stralender. Het is een goede boost voor de vermoeide huid, in de ochtend zie ik er namelijk direct fris en glad uit.

Dit masker zit standaard in mijn avond routine en ik ga dan ook zeker een nieuwe tube aanschaffen zodra deze op is.

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialiste Su: Rituals The Ultimate Hand Care Collection

Droge handen en beginnende kloven zijn bij mij één van de tekenen dat het echt kouder begint te worden. Om mijn handen goed te verzorgen, masseer ik ze elke dag in met een handcrème. Persoonlijk ben ik niet zo gebonden aan een merk voor mijn handen. Tijdens mijn bezoek aan Rituals ben ik op zoek gegaan naar een lekker verzorgende handcrème.

rituals

In het assortiment van Rituals zitten zoveel verschillende handcrèmes dat ik geen keuze kon maken. Totdat mijn ogen vielen op de mini handcrèmes. Deze zijn verpakt per vier, ruiken allemaal even lekker (dus lekker afwisselen), door de kleine verpakking ideaal in een kleine handtas. De crèmes geven mijn handen de verzorging die het nodig heeft.

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialiste Patricia: Rituals – Hammam badolie

rituals

Mijn favoriete lijn binnen Rituals is de Hammam lijn. Zodra je de producten gebruikt waan je je in een ware spa. Voeg 2 tot 3 dopjes van de badolie toe aan het stromende water en je hele badkamer ruikt naar een wellness-oord.

De olie bestaat uit arganolie, deze is rijk aan vitamine E, werkt revitaliserend en verzacht en hydrateert de huid. Ook bevat de olie Eucalyptus, deze geur is heerlijk verkwikkend en fris. Nog een voordeel is de vitamine A die is toegevoegd, dit is een krachtig antioxidant die de huid heerlijk zacht maakt, en dat voel je na het afdrogen direct!

Een relaxt, spa momentje in je eigen badkamer, heerlijk!

Shop hier online

 

BeautyJournaal uitgever Monique: Allies of Skin Mandelic Pigmentation Corrector Night Serum

Ik gebruik dit al enkele maanden met enige regelmaat en elke keer verbaas ik me er weer over hoe ontzettend glad en mooi mijn huid ervan wordt!

allies of skin

Nu hangt er, als je het leest op de site van Skins Cosmetics bijvoorbeeld, een enorme hoeveelheid claims aan, die ik niet allemaal kan bevestigen, zoals afname van pigment, grove porien. Maar die gladheid en herstel van vochtbalans is absoluut waar. Naast 11% AHA + BHA zit er ook hyaluronzuur in, niacinamide en essentiele vetzuren uit rozenbottel en tamanu olie. Acetyl Tetrapeptide-40 is er aan toegevoegd als ontstekingsremmer.

Je gebruikt het ’s nachts, ik doe er nog een laagje neutrale nachtcreme overheen. Afhankelijk van hoe droog mijn huid is, kan het soms licht prikken, maar het irriteert nimmer. Ik ben stiekem wel erg verslaafd aan dit product, hoewel het niet goedkoop is! Als het op is, koop ik het weer.

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook