Wat een heerlijke producten voor je haar in de zon

06:18 - 03:46
luistertijd 06:18 - leestijd 03:46

Ik mocht de nieuwe Wella Indigo Sun lijn testen op mijn wat beschadigde haar door de zon en kleuring: de After Sun Cleaning shampoo, conditioner en UV beschermingsspray.

Vooral na veel zon in Dubai en voor de aankomende vakantie naar Portugal kan mijn haar wel wat bescherming gebruiken!

Ik hoop dat na het gebruik van deze producten mijn haar meer beschermd is tegen UV straling in de vakantie of thuis zodat mijn haar er voornamelijk in de zomer minder droog uit ziet.

Shop hier online met korting

 

Wat zijn de claims?

‘’Bescherm jouw haar zoals je jouw huid beschermt’’.

Wella Invigo Sun is ontworpen voor een milde reiniging van zonnebrandmiddelen, zout-en chloorhoudend water en voor het herstel van de vochtbalans. De producten zorgen voor een diep herstellend effect.

Wella Invigo Sun zou het haar moeten bescherming vóór, tijdens en na blootstelling aan de zon.

De verpakking schreeuwt ‘zon’

De verpakking is vrij simpel, in het geel, lekker zomers! 😉

Mijn droge en pluizige haar

Mijn haar is vrij droog en een beetje pluizig. Dit komt vooral door mijn werk. Sporten en mijn haar wassen, verven, bij fotoshoots wordt mijn haar vaak behandeld met föhns, stijltangen etc, daar wordt je haar toch elke keer weer verhit. Ik maak mijn haar dus altijd wel blij met wat extra verzorging en bescherming.

Shop hier online met korting

 

Ingrediënten en werkzame stoffen

After Sun Cleansing Shampoo

Deze shampoo zorgt voor een milde reiniging van zonnebrandmiddelen en zout- en chloorhoudend water. Bij dagelijks gebruik herstelt het de vochtbalans van je haar waardoor je haar weer zal stralen en er gezond uitziet.

Ik heb dit nu een tijdje getest. Ik was niet elke dag mijn haar en probeer dit eerlijk gezegd zo min mogelijk te doen. Op vakantie was ik het wel wat meer omat ik vaak ga zwemmen, zweten etc.

Shop hier online met korting

 

Haal ook de chloorbestanddelen uit je haar, je kleur blijft mooier

Ook na het sporten vind ik het frisser mijn haar wel te wassen, soms spoel ik het alleen af met water. Hoe vaker ik mijn haar was hoe sneller vet het wordt dus daarom doe ik het liever zo min mogelijk.

De shampoo breng ik aan op nat haar, masseer ik goed in en spoel ik vervolgens uit. De shampoo schuimt goed! Ik ga verder met de conditioner.

After Sun Express Conditioner

Ik vind het altijd fijn om meerdere producten uit 1 lijn te hebben. Ik geloof ook wel dat deze elkaar versterken. De conditioner heeft een diep herstellend effect, met abrikozenolie. De geur is subtiel, maar je ruikt hem wel.

Na de shampoo masseer ik de conditioner in mijn haar. Ik laat het een paar minuutjes intrekken en was het vervolgens goed uit. Mijn haar voelt zijdezacht aan na het gebruiken van de conditioner, heel fijn!

Shop hier online met korting

 

UV Hair Color Protection Spray

Het is belangrijk om je haar te beschermen tegen de zon. Niet alleen je huid heeft deze bescherming nodig, maar ook je haar!

Bescherm je kostbare haarkleuring

Tijdens de warme zomerdagen krijgt je haar veel te verdragen, de zon schijnt er op (draag bijvoorbeeld een hoed als je lang in de zon bent), je haar komt vaker in contact met zout en chloor én restanten van zonnebrand blijven in je haar zitten waardoor je haar uitdroogt en daardoor sneller beschadigd raakt.

Deze spray heb ik in mijn haar gedaan toen ik het paasweekend lekker in de tuin in de zon heb gezeten en een terrasje heb gepakt.

Lekker simpel en effectief

De spray past makkelijk in je handtas en mijn haar is goed beschermd tegen UV straling. Ik vind het product heel makkelijk in gebruik want je hoeft het niet uit te spoelen. Je schud het flesje en verdeeld het gelijkmatig over droog of vochtig haar.

Shop hier online met korting

 

Mijn conclusie!

Superhandige spray

Vooral de spray vind ik super handig in gebruik. Ik neem deze dus standaard mee in mijn strandtas voor optimale bescherming voor mijn haar.

Ik verzorgde altijd wel mijn haar, ook op vakantie, zo min mogelijk chloor van het zwembad en mijn haar niet te vaak nat maken in de zee. Maar ik wil soms ook graag een verkoelende duik nemen.

Shop hier online met korting

 

Gemotiveerd, want zoooooo lekker

Met huid ben ik altijd wel vrij streng, ik smeer altijd mijn lichaam en gezicht in. Maar mijn haar eigenlijk te weinig. Dus vanaf nu ga ik mijn haar zeker meer beschermen tegen zonlicht!

 

Lees ook