Met de producten van Wella Professionals

03:24 - 02:02
luistertijd 03:24 - leestijd 02:02

Kerstkapsels….

De voorbereidingen zijn in volle gang! We tellen langzaam af naar Kerstmis. De kans is groot dat jij je outfit en je make-up look al helemaal hebt uitgestippeld. Maar wat doe je met je haar dit jaar? In dit artikelen delen wij twee speelse, maar ook chique haarlooks van Wella Professionals die ideaal zijn voor de komende feestdagen. Doe lekker inspiratie op!

wella

Een chique hoge staart

Met de feestdagen pakken we net wat meer uit dan normaal. De gewone paardenstaart wordt dit jaar naar een hoger niveau getild. Helemaal hip is de hoge ‘wavy’ staart met een feestelijk haaraccessoire. De Wella professionals hebben stap voor stap uitgelegd hoe je deze classy look creëert.

haarlook

Stap 1: Spray Wella’s Perfect Setting rondom jouw haargrens om pluis in bedwang te houden en föhn het haar droog. Tip: gebruik een platte borstel voor extra gladheid.

Stap 2: Borstel het in een paardenstaart en zet het vast met een elastiekje. Verberg het elastiekje met een metalen haaraccessoire om de look extra feestelijk te maken.

Stap 3: Wikkel de haarstrengen om een krultang. Laat het haar helemaal afkoelen voordat je het uitborstelt.

Stap 4: Spray Wella’s Oil Spritz over je handen en strijk vervolgens over je haar om pluis onder controle te krijgen en glans uit te sluiten.

wella

Stap 5: Spray Wella’s Dynamic Fix op een borstel om het product gelijkmatig te verdelen.

Stap 6: Voor meer volume aan de basis van jouw paardenstaart toupeer je het haar voorzichtig en kam je een beetje tegen de haren in.

staart

Na alle stappen gevolgd te hebben ben je helemaal klaar om naar de kerstborrel of het kerstdiner te gaan. Ook leuk voor een nieuwjaarsfeest overigens!

De speelse vlecht met sjaal

Ben jij meer het speelse type? Dan is de volgende look wellicht wat voor jou. De Wella haarexperts hebben een vrolijke en feestelijke look bedacht die ook nog eens comfortabel is. Voor deze look heb je onder andere een sjaal nodig. We maken een speelse vlecht!

haar tutorial

Stap 1: Geef jouw haar volume en hou pluis in bedwang door van de haaraanzet tot de punten Natural Volume van Wella aan te brengen. Föhn het haar. Tip: gebruik een platte borstel voor extra gladheid.

Stap 2: Borstel het haar in een paardenstaart en zet het vast met een elastiekje.

Stap 3: Knoop een feestelijke sjaal om de paardenstaart. Zorg ervoor dat de uiteinden dezelfde lengte hebben.

wella

Stap 4: Verdeel het haar in drie gelijke secties met de sjaal erbij.

Stap 5: Neem drie haarstrengen. Kruis de rechtersectie onder de middelste sectie door. Kruis vervolgens de linkersectie onder de nieuwe middelste sectie door. Herhaal dit en zet het vast met een elastiekje.

Stap 6: Spray Wella’s Oil Spritz over je handen en strijk vervolgens over je haar om pluis onder controle te krijgen en glans uit te sluiten.

vlecht

Alle stappen gelukt? You’re good to go!

Shop de producten van Wella hier online

 

Lees ook:

Lees ook