Zichtbaar resultaat in een korte tijd!

06:02 - 03:37
luistertijd 06:02 - leestijd 03:37

Ik heb best wat huidschade door de zon en daardoor aardig wat pigmentvlekjes. Ook heb ik al een tijdje last van een onzuivere huid, vooral rond mijn mond en kin. Ik ben er sinds mijn puberteit mee bezig en het frustreert me dat mijn huid er nooit echt rustig uit ziet.

peeling company

Zonschade, op weg naar een egalere huid

Mijn eerste bezoek bij Sylvana, eigenaresse van The Peeling Company in Amsterdam, was op 4 september. Met de Observ maken we voor en na foto’s zodat we straks goed het resultaat van de behandelingen en productroutine kunnen bekijken. Ik hoop dat mijn huid egaler wordt.

Een kuur van zes weken

De kuur bestaat uit 3 peelings in 6 weken tijd, in combinatie met Dermalogica producten voor thuis gaan we mijn huid weer laten stralen!

Wat het oplevert

Sylvana heeft mij geadviseerd om te starten met een peeling level 2. Level 3 geeft echt vervelling, en vanwege mijn werk als model was dat geen optie. Level 1 is het meest zacht. Met level 2 bereik je het volgende:

observ huidscan

De peeling bevat natuurlijke zuren als glycolzuur en melkzuur of salicylzuur die beschadigde cellen eraf ‘’pelt’’. Frisse en jonge huidcellen komen tevoorschijn. Naarmate we ouder zijn vertraagd de celdeling. Dode huidcellen blijven langer op de huid liggen. De teint wordt valer en vlekkeriger. Ik ben 31, mijn huidvernieuwing duurt 31 dagen. Bij iemand van 55, duurt dat dus 55 dagen.

Verbaasd wat de Observ huidscan allemaal ziet!

Ik vond het bijzonder om mijn huid via een scan met de Observ te bekijken. Ik was verbaasd, omdat je zoveel meer ziet dan met het blote oog. Ik dacht dat mijn zonschade wel meeviel, maar dat is dus niet zo. Wat zich in de diepere huidlagen bevindt, is confronterend.

observ

Mijn huidproblemen

Met behulp van de verschillende lichtbronnen kunnen vrijwel alle kenmerken in de huid zichtbaar worden gemaakt. Kenmerken die bij mij zichtbaar waren:

De Observ is een geweldig apparaat, een must have voor elke salon. Bekijk deze video:

De behandeling

Na de eerste peeling zag ik al meteen resultaat en dat werd op z’n mooist een week na de behandeling. Net na de peeling waren mijn wangen wat rood, maar dat trekt binnen een paar uur weg. Je hoeft er zeker niet voor thuis te blijven. Enkele dagen na de peeling kreeg ik wat schilfertjes rondom mijn mond, dat was precies waar mijn onzuiverheden zaten. Hieronder zal m’n nieuwe huid verschijnen.

Ook thuis goed verzorgen

Voor thuisgebruik heb ik alle geadviseerde producten van Dermalogica aangeschaft. Dit bestond uit een reiniging, dagverzorging met SPF en een zachte exfoliant die ik eens per week als masker heb gebruikt.

De tweede en de derde peeling werden telkens met tussenpozen van twee weken gegeven. Na de derde keer zijn nafoto’s gemaakt.

Geen zelfbruiner opdoen tijdens een kuur;-)

Ik had nog een klein ongelukje: ik had zelfbruiner gebruikt op mijn gezicht, dat moet je dus niet doen hè tijdens een kuur + huidscan, want het geeft vertekend beeld, je ziet alles zitten! Dus… een week later opnieuw nafoto’s gemaakt om een realistisch beeld te krijgen.

Bekijk hier de video van Mandy’s behandeling bij The Peeling Company:

Wil jij deze kuur ook graag doen? De beste resultaten bereik je met de volgende tips: 

En dan…het eindresultaat

Ik ben serieus echt verbaasd als ik de voor- en na foto’s naast elkaar zie, wauw wat een mooi resultaat!

observ

4 september vs 24 oktober

Het pigment op mijn voorhoofd en bovenlip is aanzienlijk afgenomen. Mijn huid oogt egaler, heeft een fijnere structuur en ik heb minder onzuiverheden. De gezonde glans is weer terug.

Het valt mij ook op dat mijn lijntjes rondom mijn mond iets minder zijn geworden, het is minimaal maar ik zie het zelf wel.

observ

4 september vs 24 oktober

Ik ben zelf echt enthousiast geworden van de peeling! Ik nam wel vaker een peeling, hooguit twee keer per jaar, en nooit zo intensief als dit. Ik zie nu wat een impact het heeft. Je bereikt veel meer resultaat in kortere tijd.

Ik krijg nu zelfs zin om een level 3 te doen bij Sylvana😉 en dan met de Observ te zien, en te weten hoe mooi het is geworden.

the peeling company

Lees ook