Met een nieuwe, goedgevulde adventskalender voor de feestdagen!

02:56 - 01:46
luistertijd 02:56 - leestijd 01:46

Van een personal beauty stylist tot een goed gevulde adventskalender en een gloednieuwe urban wellness salon in Amsterdam. In dit artikel gaan we dieper in op de leukste beauty nieuwtjes!

Een persoonlijke beauty stylist bij de Bijenkorf

In de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam kunnen klanten vanaf nu terecht voor een persoonlijk advies van een personal beauty stylist. Deze helpt klanten in alle winkels bij het vinden van geschikte huidverzorging, make-up of haarverzorging en is niet gebonden aan een bepaald merk.

beauty stylist

60 minuten service

Iedereen kan hier terecht voor het vinden van een nieuwe of vertrouwde look. Bijvoorbeeld met een van de nieuwe cosmeticamerken die nu bij de Bijenkorf verkrijgbaar zijn als Hourglass en Gucci Beauty. Online kun je voor €10,- een afspraak inplannen, je krijgt dan een uur lang een persoonlijke beauty stylist tot je beschikking. Deze service is vanaf november in alle overige Bijenkorf winkels beschikbaar.

De eerste Bijenkorf adventskalender

We hebben nog een primeur! Naast het bovenstaande nieuws brengt de Bijenkorf namelijk ook nog eens een eigen beauty adventskalender uit. Deze adventskalender bestaat uit 24 bestsellers van vele merken en is ideaal om cadeau te geven tijdens de feestdagen.

adventskalender

Beauty, huid en haar

De inhoud van de adventskalender is erg gevarieerd. Zo ontvang je naast een aantal make-up producten ook nog diverse haar- en huidverzorgingsproducten. De producten zijn voornamelijk van travel size formaat, maar er zitten ook een aantal full-size producten in.

SOAK Urban Wellness

Een nieuw spa concept in gerecyclede zeecontainers opent vandaag haar deuren. SOAK Urban Wellness is een wellness en sauna concept waarbij luxe, rust en privacy centraal staan. SOAK wordt dé plek om tot rust te komen tussen de dagelijkse routines door. Het nieuwe concept biedt dan ook veel nieuwe behandelingen.

SOAK

Van infrarood sauna therapie tot gezonde sapjes

Infrarood sauna therapie, een stoomcabine, een Finse sauna, zero gravity massagestoelen een heerlijk gezonde sapjes en salades. Bij SOAK kun je terecht voor een snelle vitaliteits- en gezondheidsboost. Bijzonder is de infrarood sauna therapie. Het lichaam wordt hierbij tijdens een 45 minuut durende privé sessie van binnenuit verwarmt. De dieptewerking van infrarood dringt door tot 5 mm van de eerste lagen van je huid, spieren, zenuwen en botten. Het resultaat? Totale relaxatie, aanmaak van serotonine (het gelukshormoon), full body detox, huidverbetering en nog veel meer gezondheidsvoordelen.

WELLNESS

SOAK is gevestigd op de Hullenbergweg 6a in Amsterdam. En mocht je nu al enthousiast zijn geworden én vanavond toevallig tijd hebben.. de officiële opening vindt vanavond om 18:00 uur plaats!

Lees ook:

Lees ook