Een verwenbeleving mét innovatieve werkstoffen

03:02 - 01:49
luistertijd 03:02 - leestijd 01:49

BABOR SPA in Miami tilt het begrip luxe naar ongekende hoogte

Luxe heeft een nieuwe standaard. En luxe heeft bovendien ook nog nooit zo goed gevoeld… in een glazen lift zoef je boven de Atlantische oceaan naar boven, op weg naar je eigen privé garage hoog in de lucht.

De Porsche Design Tower in Sunny Isles Beach, Florida, is de eerste en enige in zijn soort waar dan ook ter wereld. Ieder luxueus appartement is voorzien van een eigen lift voor je… jawel… auto. Natuurlijk hoeft dat geen Porsche te zijn, maar een Porsche 911 is simpelweg wel het leukste om naar te kijken vanuit je woonkamer. Deze speciale lift is slechts een van de vele unieke bijzonderheden die dit splinternieuwe appartementengebouw in de buurt van Miami te bieden heeft.

BABOR SPA

Een ander uniek element is de SPA, waarvoor het team van Porsche de krachten heeft gebundeld met een ander eveneens uit Duitsland afkomstig high-end merk: BABOR. Dit familiebedrijf is al sinds 1956 pionier op het gebied van professionele behandelingen en huidverzorging. Formules zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen en bereiken maximale, individuele resultaten in combinatie met de kennis over behandelingen van de BABOR schoonheidsspecialistes. Op de website van BABOR lees je meer over de visie van dit merk dat innovatieve werkstoffen combineert met een gevoel van luxe en verwennen.

In de drie behandelruimtes van de SPA kunnen de bewoners van de Posche Design Tower kiezen voor massages en facials, waarbij ontspanning en zichtbare resultaten met elkaar worden gecombineerd. En neem gerust je iPhone mee, want iedere behandelruimte is voorzien van een iPhone docking station, voor een gepersonaliseerde audiobeleving. Naast de behandelruimtes vind je onder meer fitness apparaten, een yoga ruimte, plus een sauna en stoombad.

Voor de happy few

Wanneer jij tot de happy few behoort die de Porsche Design Tower hun thuis mogen noemen, dan kan je na afloop van je behandeling in SPA bovendien genieten van het zwembad met uitzicht over de oceaan op de eerste verdieping van het gebouw. Of bekijk de zonsondergang vanuit je eigen privé zwembad op het balkon van je appartement.

En mocht het onverhoopt dan toch een keer regenen in Florida, dan vermaak je je in een van de vier virtual car race simulators. Want zo af en toe moet je het kind in je ook even aandacht geven. Of geniet gewoon van het uitzicht door je ramen die van de vloer tot het plafond reiken.

Niet in Miami deze zomer, maar wel zin in een Babor behandeling?

Op de website van Babor vind je een Instituut en Spa locator: klik hier.

Meer over BABOR op BeautyJournaal

Of bekijk het merkdossier van BABOR.

Lees ook