Mermaid hair, roze balayage en gekleurde roots- in handige stappen uitgelegd

04:09 - 02:29
luistertijd 04:09 - leestijd 02:29

Haarkleur inspiraties van The Color kappers voor zomer 2019

In samenwerking met Matrix Nederland lanceert haarkleurconcept The Color haar nieuwe campagne. Deze staat dit jaar geheel in het teken van The Color’s eigen Color Specialisten en teamleden.

Creativiteit en persoonlijkheid

De focus van The Color ligt in 2019 op creativiteit en persoonlijkheid. Een haarkleur begint bij The Color dan ook altijd bij de Color Specialist. Hij of zij is in staat om tailor-made haarkleuren met de nieuwste kleurtechnieken te adviseren én toe te passen. De Color Specialisten staan centraal in deze campagne. Wie zijn ze? Wat drijft ze en wat is hun specialiteit? Fotograaf Philipe Vogelenzang kroop dicht op hun huid voor een mooie close-up en creëerde daarmee een heel upclose & personal portret.

Color Director Floor Mulder heeft samen met het creative team haarkleuren samengesteld die de persoonlijkheid van iedere Color Specialist versterkt. Er is hierbij niet alleen gekeken naar uiterlijke kenmerken, maar ook naar het karakter. Visagist David Koppelaar verzorgde de make-up voor deze campagne.

the color kappers

Color Director Floor en Color Manager Rianne

 

the color kappers

v.l.n.r Color Specialisten Sanne, Martina, Kim en Britt

Tutorials

Alle Color Specialisten zijn op de dag van de shoot uiteraard gekleurd door de specialisten zelf. Er zijn toen drie tutorials gemaakt waarin Color Director Floor stap voor stap uitlegt hoe  een kleur gecreëerd wordt. De kleuren zijn allemaal gebaseerd op de nieuwste haarkleurtrends en technieken die we dit voorjaar gaan zien. Bekijk de tutorials hier:

Q&A

Naast de portretfoto’s hebben de The Color specialisten een aantal persoonlijke vragen beantwoord in een video. Met deze Q&A’s is er nog meer ingezoomd op het karakter van alle specialisten, zodat je nog beter kennis kunt maken met ze. Benieuwd naar alle Color Specialisten van The Color? In onderstaande afspeellijst maak je stuk voor stuk kennis met ze.

Matrix SoColor Cult

Een opvallende en spraakmakende haarkleur is iets waar sterke vrouwen niet van terugdeinzen. De populariteit van rainbow hair en pasteltinten neemt dan ook behoorlijk toe. Met de Matrix SoColor Cult tool kun je op creatief vlak alle kanten op. Deze nieuwe lijn van Matrix garandeert een langhoudende intensieve en levendige kleur waarbij de gezondheid van het haar altijd optimaal behouden blijft. Het is dankzij de veelzijdigheid van SoColor Cult ook mogelijk om een semipermanente of subtiele kleuring te creëren. De kleuren kunnen perfect worden afgestemd op iedere persoonlijkheid!

Bezoek de site

 

Bekijk hier de geweldige make-over die onze Dian kreeg met Wella Insta Vintage bij topkapper Mark van Westerop

Dian’s lange prachtige haar voor en na de kleuring bij Mark van Westerop, lees de hele reportage

 

Bekijk hier de geweldige make-over die Esthers haar kreeg met Wella Insta-Vintage bij topkapper Mark van Westerop

Esthers haar voor de kleuring rechts en erna met een soft lilac gloed en fraaie intuitieve highlights

 

Heb jij vragen over de kleuring van je haar, stuur een mail naar onze haarexperts. Je krijgt altijd persoonlijk antwoord.

Lees ook