Betaalbare foundations met SPF!

03:24 - 02:02
luistertijd 03:24 - leestijd 02:02

Monique en Judith zijn beide dol op foundation. Maar ook kritisch als het om dekking, kleur en huidintolerantie gaat. In dit artikel vertellen ze je over hun favoriete foundations van dit moment. En het fijne is… de favorieten zijn ook nog eens verrassend betaalbaar. Lees snel verder.

Monique: Rimmel Match Perfection

Rimmel heeft eind vorig jaar een prachtige nieuwe collectie foundations uitgebracht in meer dan 20 kleuren, zelfs in diverse schakeringen voor een donkere huid (yes!). En het mooiste is dat het een heerlijk langhoudend product is. Geen pancake die op je huid plakt, maar een foundation die een prachtige voile over je huid neerlegt.

Schitterend subtiel

Ik heb geprobeerd dit te demonstreren aan de hand van twee foto’s. Op mijn gezicht heb ik mijn linker wang, rechts op de foto, gedaan met de foundation, de linker niet. Je ziet hoe subtiel het effect is.

Rechts op de foto is met foundation. Links is zonder foundation.

Ook sterkere pigmentvlekken verberg je in een handomdraai

Omdat ik ook wilde weten wat het doet met sterkere pigmentvlekken heb ik ook een foto gemaakt van mijn hals. Op de foto links zie je mijn hals met pigmentvlekken zonder foundation, op de foto rechts zie je de coverage met Rimmel Match Perfection. Erg mooi, vind je niet?

Rechts op de foto is met foundation. Links is zonder foundation.

De foundation houdt de hele dag lang mooi op je huid

Het bevat een spf 20, en is een remake van een foundation die ze al eens in 2013 uitbrachten. Ik gebruik hem in de tint Light Nude.

Echt, voor 14 piek heb je een heerlijk product!

Shop hier online

 

Judith: La Roche Posay Toleriane Teint Compact

Na vele diversen foundations te hebben getest, is er een die me toch altijd bij blijft…

Deze compact minerale poeder foundation is bedoeld voor de gevoelige en intolerante huid en daardoor geschikt voor bijna iedereen. Ik zeg bijna… deze foundation is verkrijgbaar in drie tinten, waardoor er helaas niet voor iedereen een geschikte kleur beschikbaar is.

Laagje voor laagje op te bouwen

De dekking is laagje voor laagje naar wens op te bouwen en heeft een poederige matte finish. Verbluffend hoe deze poeder de hele dag op zijn plek blijft.

Het grootste pluspunt? Een sun protection factor 25 en het spiegeltje in het doosje. Reinig het bijgeleverde sponsje regelmatig, zodat het vrij blijft van schimmels en bacteriën om eventuele huidproblemen te voorkomen.

Shop Toleriane hier online

 

Lees ook