Maximale kwaliteit en doeltreffendheid door strenge regels.

07:40 - 04:36
luistertijd 07:40 - leestijd 04:36

Inside Out Beauty met Pascaud Nutriceuticals supplementen

Mardge Pascaud’s visie op schoonheid is de door haar ontwikkelde Beauty Triangle. Drie aspecten die elkaar ondersteunen en het resultaat versterken:

Mardge Pascaud

Mardge Pascaud

Outside in Beauty

Schoonheid van buiten naar binnen. Met behulp van de krachtige cosmeceuticals van Pascaud voor thuis en behandelingen in het schoonheidsinstituut.

Inside Out Beauty

Schoonheid van binnen naar buiten. Dit ontstaat door een gezonde voeding en aangevuld met natuurzuivere nutriceuticals.

Zen Beauty

Schoonheid van inzicht. Leer positief denken. Leer je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die jou gelukkig maken.

Lees meer over de visie van Mardge in dit artikel.

Vandaag de dag zie je overal beautydrankjes en tabletten…

Dat was 18 jaar geleden heel anders. Pascaud was toen pionier met de introductie van hun nutriceuticals. In de merkfilosofie is de verzorging van de binnenkant net zo belangrijk als de verzorging van de buitenkant met skin care.

In het jaar 2000 was de visie van Pascaud, de inzet van voedingssuppletie voor beautydoeleinden, heel vernieuwend. Vandaag de dag zijn er vele merken die dat voorbeeld hebben gevolgd.

Toch zijn er nog grote verschillen

Die liggen voornamelijk in het feit dat Pascaud niet alleen werkt met lichaamseigen voedingsstoffen. Denk aan vitamines en mineralen. In de Pascaud formuleringen wordt ook vaak gewerkt met fytotherapie.

Fytotherapie is de behandelleer met planten en kruiden

Juist omdat planten en kruiden niet van nature in ons lichaam voorkomen, zijn ze in staat om echt iets in gang te zetten of op te lossen. De lichaamseigen stoffen zoals vitamines zijn juist weer heel sterk in het ondersteunen en aanvullen van tekorten.

Pascaud supplementen hebben zich altijd van de concurrentie onderscheiden door hun kwaliteit

Vanaf dag één dat Pascaud ontstond, was zeer duidelijk waaraan de producten dienden te voldoen. Ze worden vervaardigd volgens strikte normeringen en dienen te voldoen aan de volgende criteria:

Pascaud NutriceuticalsWanneer is een voedingssupplement een nutriceutical?

Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van farmaceutische kwaliteit. Om dit op continue basis te realiseren, kiest Pascaud voor een productie conform streng geldende reglementering. Om wat meer inzicht te geven in de strenge kwaliteitssystemen die Pascaud hanteert, zetten we de belangrijkste voor je op een rij:

Good Agriculture Practices (GAP)

Dit systeem zorgt voor de optimalisatie van de kwaliteit van de primaire grondstoffen zodat de producten van Pascaud voldoen aan de Europese Farmacopee normen op het gebied van pesticiden, zware metalen en genetische manipulatie.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Dit systeem zorgt er onder andere voor dat wat Pascaud claimt ook daadwerkelijk in het product zit. En dat Pascaud jaar na jaar een zelfde en constant gestandaardiseerd kwaliteitsproduct aanbiedt.

Hoewel natuurlijke actieve grondstoffen niet altijd gelijk zijn (we hebben de natuur immers niet volledig in de hand), zal in het gekochte product dankzij een evenwichtige standaardisatie altijd eenzelfde actief aanwezig zijn, waardoor het effect niet verandert.

Hazard Analysis And Critical Control Point (HACCP)

Dit systeem staat in voor de bescherming van de consument tegen mogelijke invloeden die het product kan ondergaan. Denk aan fouten in formulatie of tijdens de productie.

Good Distribution Practices (GDP)

Dit systeem zorgt voor een optimale bewaring en distributie om de kwaliteit van het product ook in dit traject te verzekeren.

Bovenstaande normen worden door diverse onafhankelijke certificeringsinstanties gecontroleerd. Op die manier ontstaan nutriceuticals die volledig effectief (lees: maximaal resultaat) en vooral ook veilig zijn. Als het gaat om een product dat je doorslikt, kan je geen enkel risico permitteren. En daar moet de consument ook op kunnen vertrouwen.

Het assortiment van Pascaud kent 10 nutriceuticals

Elk met een eigen doel en samenstelling. Je kunt uit de naam al opmaken waar het product voor dient.

Deto-X

Kuur voor lichaamsreiniging op basis van kruiden.

Pascaud Deto-X

Shop hier online

 

Synflor-forte

Pro- en prebiotica voor een goede darmflora.

Pascaud Synflor Forte

Shop hier online

 

Cell-Xtra

Anti-ageing formule met krachtige anti-oxidanten.

Pascaud Cell-Xtra

Shop hier online

 

Vitamine C uit acerola kers in de vorm van een zuigtablet.

Pascaud C&C

Shop hier online

 

Collastim

Bevordert hyaluronzuur en de collageen aanmaak.

Pascaud Collastim

Shop hier online

 

Ultra-Vital

Multi-preparaat dat alle kleine tekorten aanvult en energie geeft.

Pascaud Ultra Vital

Shop hier online

 

Skin-XDR

Anti-cellulite kuur en zuivert de huid.

Pascaud Skin-XDR

Shop hier online

 

Slimming

Voor een slanke lijn. Stimuleert de vetverbranding en remt de eetlust.

Pascaud Slimming

Shop hier online

 

Circuvene

Voor een goede bloedcirculatie.

Pascaud Circuvene

Bronzestim  

Voor een betere bruining van de huid.

Pascaud Bronzestim

Shop hier online

 

Tip van Pascaud: de Collagen Booster Box voor huidverjonging

Omdat alle ingrediënten die nodig zijn voor huidverjonging nooit in één tablet samengebracht kunnen worden, heeft Mardge persoonlijk de Collagen Booster Box samengesteld. Deze box bevat vier verschillende supplementen. Zo weet je dat je alle ingrediënten binnen krijgt die bijdragen aan een mooie huid ‘inside out’.

Pascaud Collagen Boosterbox

Shop hier online

 

Waar vind je informatie en salons?

Ben je als consument geïnteresseerd in de producten van Pascaud of een behandeling bij een salon in jouw buurt? Via deze salonfinder vind je een goed adres.

Ook leuk! Kijk hier voor alle totaaloplossingen die Pascaud biedt voor een mooiere, stevigere, gezonde huid!

 

 

Dit artikel maakt deel uit van het Brands We Love dossier van Pascaud op BeautyJournaal en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

 

Lees ook