Een superslim twee-in-één product

07:06 - 04:15
luistertijd 07:06 - leestijd 04:15

Ultieme overnight anti-age facial: Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum

Wanneer je ouder wordt, vermindert het natuurlijke vermogen van je huid om hyaluronzuur te produceren. Hyaluronzuur is een stof die door je huidcellen wordt aangemaakt en die deel uitmaakt van het bindweefsel van je huid. Vocht vasthouden is een van de belangrijkste functies van de stof, want één gram hyaluronzuur is in staat om tot maar liefst één liter water te verbinden.

Je bindweefsel deukt letterlijk in

Door de verminderde productie van hyaluronzuur kan je huid minder vocht vasthouden en verliest ze volume. Als gevolg daarvan deukt het bindweefsel letterlijk in, waardoor rimpels ontstaan en zelfs verdiepen.

Het volgende plaatje laat zien hoe het regeneratieproces van je huid met de jaren vertraagt, onder meer door afname van de productie van hyaluronzuur.

Shop hier online

 

Eucerin skin regeneration

Daarom zit de Eucerin Hyaluron-Filler productlijn boordevol Hyaluronzuur

Eucerin Hyaluron-Filler

Hoogmoleculair hyaluronzuur

Actief in de bovenste huidlagen, bij de oorsprong van lijntjes en rimpels. Door de relatief grote moleculen dringt het niet diep door in de huid en dient het als moisturizer van de bovenste huidlagen.

Shop hier online

 

Laagmoleculair hyaluronzuur

Dringt door de kleinere moleculen dieper verder in de lagen van de opperhuid, waar diepere rimpels ontstaan.

https://www.youtube.com/watch?v=C4zG0p6mVpM

Eucerin breidt de Hyaluron-Filler productlijn uit met een anti-age peeling en hyaluronserum in één slim product

Dermatologen gebruiken hyaluronzuurinjecties en peelings om de ouder wordende huid te verjongen. Met injectables worden lijntjes en rimpels opgevuld, terwijl de peelings juist zorgen voor een fijne huidtextuur met een gezonde glans.

Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht combineert de effecten van beide behandelingen in één slim product.

Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum

De huid oog verfijnder en straalt meer

De frisse crème-achtige emulsie van Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht bevat een effectief AHA (alpha-hydroxyzuren) complex en glycine-saponine. AHA’s, ook wel bekend als fruitzuren, hebben een scrubbende werking op je huid en zorgen voor een gezonde glow door dode huidcellen te verwijderen.

Shop hier online

 

Glycine-saponine stimuleert en verhoogt de productie van hyaluronzuur en collageen

Glycine-saponine is een uit soja afkomstige stof, waarvan is bewezen dat het een effectieve ‘aanjager’ is bij de productie van huideigen hyaluronzuur. Het stimuleert de fibroblasten. Dit zijn de cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van hyaluronzuur in je huid. Daarnaast zorgt glycine-saponine voor een toename van het (pro-)collageen in de huid.

Eucerin effect glycine saponineOp het linker plaatje zie je dat glycine-saponine het percentage hyaluronzuur (HA) in de huid doet toenemen. Het rechter plaatje laat zien hoe glycine-saponine het percentage procollageen type 1 verhoogt.

Je huid is gehydrateerd en rimpels opgevuld

Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht combineert geconcentreerd hoog- en laagmoleculair hyaluronzuur. Hoogmoleculair hyaluronzuur verzacht de buitenste lagen van de huid, terwijl laagmoleculair hyaluronzuur (40 keer kleiner dan het hoogmoleculaire hyaluronzuur in de formule) dieper doordringt in de epidermale lagen, waar de diepere rimpels beginnen. Het volgende plaatje geeft dit schematisch weer.

Effect Eucerin Hyaluron-Filler

Een ware overnight anti-age facial

Dit slimme en innovatieve product is special ontwikkeld voor ’s nachts. Het doet zijn werk terwijl jij slaapt. Het is klinisch bewezen dat het product, bij regelmatig gebruik, de textuur van de huid verfijnt, celvernieuwing stimuleert en zelfs de diepste rimpels van binnenuit opvult. Je huid voelt zachter aan, oogt stralender en de poriën worden fijner.

Resultaten Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum

Hoe gebruik je Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht?

Reinig allereerst je huid, bijvoorbeeld met Eucerin DermatoClean 3-in-1 micellaire reinigingslotion. Dit is een handige gezichtsreiniger, oogmake-upreiniger en gezichtstonic in één product.

Shop hier online

 

Eucerin DermatoClean

Je brengt deze milde en toch effectieve reiniger aan met een wattenschijfje. Make-up verdwijnt als sneeuw voor de zon en je huid voelt in een handomdraai schoon en fris aan. Klaar voor de volgende stap!

Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum

Mix peeling en serum met de slimme dispenser

Druk op de dispenser van de Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht om beide formules optimaal te combineren. Vermeng de doorzichtige en witte formule in de palm van je hand tot een fluweelzachte en melkwitte emulsie.

Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Textuur

Breng het product op je zojuist gereinigde gezicht aan, waarbij je direct contact met de ogen vermijd. Aanbrengen rondom de ogen is daarentegen geen enkel probleem. Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht wordt snel door de huid opgenomen en prikt of tintelt niet.

Shop hier online

 

Sluit af met je favoriete nachtverzorging

Voor een optimaal effect, kies je uiteraard voor de Eucerin Hyaluron-Filler nachtcrème. Een product dat net als Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht de werkstoffen hyaluronzuur en glycine-saponine bevat. Geconcentreerd dexpanthenol ondersteunt daarnaast het nachtelijke huidregeneratieproces.

Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum plus Cream

Voorzichtig met zonlicht

Je huid kan door Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht ietwat gevoeliger worden voor zonlicht, ook in najaar en winter. Het is daarom belangrijk om elke dag na het gebruik van het product en nog een week na afloop een dagcrème te gebruiken met minimaal SPF 30.

Uit de Hyaluron-Filler lijn is de dagcrème met SPF 30 een aanrader. Dit product is geschikt voor alle huidtypen, blokkeert 97% van de UVB-stralen en zorgt er op die manier voor dat de ‘vernieuwde’ huid effectief wordt beschermd.

Kortom, gebruik Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht als het volgende je bekend voorkomt…

Shop hier online

 

Lees hier meer over Eucerin productnieuws en reviews op BeautyJournaal

Lees ook