100% natuurlijke huidverjonging van binnenuit met maximaal effect

07:23 - 04:26
luistertijd 07:23 - leestijd 04:26

Er is een nieuwe, bijzondere behandeling geïntroduceerd in ons land: Dermatude Meta Therapy, dat de resultaten geeft alsof je een medisch cosmetische lift hebt ondergaan, zonder ingrijpende randvoorwaarden. Geen injectables, geen verdovingen, geen mesjes, geen littekentjes.

Een algehele opfrissing van de huid met een fijnere structuur, kleinere poriën, meer stevigheid en elasticiteit. Een frissere, jongere en natuurlijke uitstraling. Een behandeling die door gecertificeerde schoonheidsspecialisten uitgevoerd mag worden.

https://youtu.be/eDt5fxKaCFs

 

Make-over voor je huid

Meta Therapy staat voor Medical Esthetical Tissue Activation Therapy. De Nederlandse Saskia Kusters startte het behandelingsprogramma in 2012 en inmiddels wordt het wereldwijd geïmplementeerd. De gepatenteerde techniek waarbij met ragfijne polycarbonate ‘naaldjes’ (0,3 tot 0,5 mm) en 5700 perforaties per seconde de huid een make-over krijgt, wordt aangeprezen door dermatologen als effectief en veilig.

Kans op huidbeschadigingen nihil

Laat het uiterlijk van de behandelkop je niet misleiden; hoewel deze iets weg heeft van een microneedling pen is dit een van de weinige overeenkomsten. Er wordt met Meta Therapy nauwelijks tot geen huid beschadigd, terwijl de pulsen wel in de dieper gelegen basaalcellenlaag terechtkomen, zodat collageen en elastine aangemaakt kan worden zonder het risico op ontstaan van onderhuids beschadigingen.

Pijnloos en snel

Er wordt gewerkt met een z.g. Flex Head technology die zorgt voor een gelijkmatige penetratie van alle ‘naaldjes’ in de huid, waarbij onregelmatige huidstructuren geen obstakel meer vormen. Het is een pijnloze en heel snelle behandeling. Er worden maar liefst 100 tot 150 piepkleine, pijnloze prikjes per seconde gegeven.

Stimulans huidherstellend vermogen en extra voeding

De prikkels op zich zorgen al voor het op gang komen van het zelf-herstelmechanisme in de huid, de toevoeging van zogenoemde ‘subjectables’ optimaliseren de werking nog verder. Subjectables zijn serums met actieve ingrediënten, afgestemd op het doel van de huidverbetering. De subjectables bereiken de diepere huidlagen en zijn essentieel voor een optimaal resultaat.

Ook voor hals en decolleté

De behandeling is afgestemd op het gezicht, ook hals en decolleté kunnen behandeld worden.  Afhankelijk van het gewenste resultaat kan er met verschillende behandelkoppen gewerkt worden. Zelfs zeer dicht onder het oog, langs de wimperrand kan gewerkt worden. Best uniek!

Wat zijn de echte verschillen tussen Meta Therapy en traditionele microneedling?

Dermatude Meta Therapy

Dit doet microneedling

Dit doet Meta Therapy

De huidverbeteringsmogelijkheden op een rij:

Al na 1 behandeling voel en zie je verschil aan je huid. Voor het beste resultaat doe je Meta Therapy kuurverband. Je begint met 4 weken lang 1x per week een behandeling. Je ziet de huid dan al aanzienlijk mooier worden. Daarna doe je nog eens vier behandelingen over 2 maanden verspreid.

Insluizen van werkzame stoffen

Tijdens de kuur worden speciale subjectables ingezet passend bij je huidtype en huidprobleem. Variërend van een sterke vochtbooster tot een liftend subjectable, een z.g. stamcel-activator bij een sterk verrimpelde, cracquelé huid of een pigment ‘equalizer’.

De schoonheidsspecialist geeft je na afloop ook nog een hoog geconcentreerd masker met peptiden die diep in de geperforeerde kanaaltjes doordringen. Anti-aging ten top! Na en voorafgaand aan elke behandeling kan ze ook de hydratatiegraad van je huid meten met een speciale Hydra Guard tool, vraag ernaar😉

Ook voor thuis zijn er speciale producten om je huidconditie verder te verbeteren en op het beste niveau te houden. Tijdens de Meta Therapy kuur gebruik je Dermatude skin care. Hiermee verleng je de resultaten van de salonbehandeling en ondersteun je je huid met dezelfde ingrediënten die tijdens de behandeling gebruikt zijn.

Mooie salonbehandeling, waarom?

Als schoonheidsspecialiste is het heerlijk werken met de Dermatude Meta Therapy. Je krijgt een uitgekiende starterskit waar alles in zit en waarmee je na training direct aan de slag kunt.

Een complete Meta Therapy facial duurt 30 tot 45 minuten. Een additionele rimpelbehandeling duurt 10 tot 15 minuten.

De producten worden volgens de ISO9001 norm en de European Medical Standard EN13485 geproduceerd. Dermatude is een Nederlands merk dat momenteel al in 37 landen verkocht en gebruikt wordt.

Volg BeautyJournaal’s Loes de komende maanden!

Momenteel is Loes namens BeautyJournaal onder behandeling met een kuur. We gaan er binnenkort al tussentijds verslag van doen! En hier krijg je alvast een voorproefje van het effect na nog maar 1 behandeling. Prachtig he….

De bovenste twee foto’s tonen Loes voor haar eerste Dermatude behandeling, de onderste twee na de eerste behandeling. Loes krijgt een kuur van acht behandelingen.

Meer informatie

Wil jij als consument weten waar je deze behandeling kan ondergaan, klik dan hier voor de salonfinder

Professionals kunnen via deze link meer informatie krijgen over de behandelingsmogelijkheden in hun salon: klik hier verder.

 

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Brands We Love Dossier van Dermatude op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook