Keune, Maria Nila, Moroccanoil, Davines, OGX

07:08 - 04:16
luistertijd 07:08 - leestijd 04:16

Nieuw in de winkels: haarproducten voor de zomer

Niet alleen je huid heeft in de zomer een aangepast verzorgingsregiem nodig, ook je haar vraagt om aangepaste verzorging. Daarom in dit artikel een greep uit de haarproducten die deze zomer nieuw in de winkels liggen.

OGX the secret to weightless hydration: voor zijdezachte lokken

Deze nieuwe collectie van het zeer betaalbare drogistmerk OGX is perfect voor de zomer. Dankzij de ultralichte formule met hydraterend kokoswater en voedende kokosolie wordt droog en weerbarstig haar weer zijdezacht en soepel.

Tip! De shampoo en conditioner zijn ook in travel size verkrijgbaar, ideaal voor op vakantie.

Shop hier online

 

Davines Liquid Spell Reinforcing Bodifying Fluid: voor beschadigde en futloze lokken

Davines heeft in haar laboratoria een nieuw product ontwikkeld voor fijn haar dat door stress, blootstelling aan de zon en dagelijkse styling routine dof en futloos is geworden.

De geconcentreerde formule van Liquid Spell Reinforcing Bodifying Fluid is rijk aan aminozuren (vergelijkbaar met aminozuren in de haarstructuur) en transformeert met behulp van de no-gas dispenser van een vloeibare textuur in een royale lichte mousse die het haar en de kwaliteit ervan zichtbaar verbetert. Zonder het haar te verzwaren. Liquid Spell maakt de haarvezel steviger, compacter en geeft body aan haar dat er direct gezonder, zachter en vitaler uitziet.

Shop hier online

 

Geactiveerd door warmte

Naast aminozuren bevat Liquid Spell een exclusieve molecule die door warmte wordt geactiveerd. Door gebruik van deze technologie heeft het product een intensievere werking op het haar. Daarbij is Liquid Spell ideaal om schade veroorzaakt door hitte te voorkomen.

Gebruik Liquid Spell op handdoekdroog haar. Spray drie tot vier keer gelijkmatig van de aanzet tot de punten, kam door, droog het haar en style naar wens. Op deze manier geef je op een eenvoudige en directe manier opnieuw body en kracht aan het haar.

Shop hier online

 

Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo & Conditioner: voor de perfecte krul

Voor iedereen die wel eens last heeft van pluizende of kroezende krullen voegt Morroccanoil twee nieuwe producten toe aan haar succesvolle krulverzorgingslijn: Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo en Curl Enhancing Conditioner. Dit krul-boostende duo biedt dé oplossing voor alle soorten krullen. De bijzondere combinatie van ingrediënten reinigt, verzorgt én tovert merkbaar zachtere en gladdere krullen tevoorschijn. Zonder pluis of kroes.

Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo

Deze verzorgende shampoo verwijdert olie en productresten, en is speciaal samengesteld om de perfecte krul te creëren. Een krachtige mix van Abessijnse olie, gehydroliseerd plantaardige proteïne en arganolie stimuleert elk type krul. Welke vorm, grootte of textuur dan ook. Het haar wordt beschermd tegen pluizen, gespleten punten worden verzegeld, en vocht en glans krijgen een boost om zo gezond ogende en gedefinieerde krullen te produceren.

Shop hier online

 

Moroccanoil Curl Enhancing Conditioner

Deze conditioner zit boordevol hydraterende oliën. Abessijnse olie, meadow foam seed olie en arganolie helpen pluis te voorkomen, verzegelen gespleten punten en verhogen het gehalte vocht en glans terwijl ze flexibiliteit en kruldefinitie verbeteren. Het haar voelt gezond aan, wordt goed verzorgd en krullen worden versterkt zonder het haar zwaarder te maken.

 

Shop hier online

 

Maria Nila Care & Style Summer Hits On The Go: voor reislustige lokken

De perfecte producten voor de zomervakantie. Maria Nila presenteert een On The Go Summerbag met vier haarverzorging-en styling must-haves voor de zomer van 2018! Volumineus en glamorous haar op dat geweldige festival of strandfeest? No problem met deze summerbag.

Salty Mist & Salty Cream: textuurspray- en crème die het haar voeden en een beach-look effect creëren. Aanbrengen op vochtig haar, dus laat je fohn gerust thuis deze zomer. De Salty Cream is bijzonder geschikt voor krullend haar.

Dry Shampoo is een shampoo in poedervorm die het haar van onzuiverheden bevrijdt, zuivert en de glans herstelt. Geeft dun haar een volumeboost. Aanbrengen op droog haar voor een dagje extra frisheid zonder wassen.

True Soft Argan Oil is een voedende argan olie die het haar verzacht, hydrateert en versterkt. Vermindert kroezen en statische elektriciteit. Beschermt het haar bovendien tegen UV-stralen. Perfect om in de zomer je kleur te behouden.

True Soft Shampoo & conditioner verzachten, hydrateren en verstevigen de haarstructuur. Geschikt voor elk type haar en nu dus te verkrijgen in een handige travel size.

Alle Maria Nila producten zijn 100% vegan, dierproef-, sulfaat-en parabenenvrij. Onze stagiair Fabienne schreef al eerder over dit vegan merk.

Shop online

 

Keune Care Silver Savior: vaarwel gele gloed

Keune Care Silver Savior: een mild, neutraliserend shampoo en conditioner duo, ontworpen om blond, grijs, wit en zilver haar fris te houden.

De formule van Care Silver Savior is krachtig en haalt de gele gloed uit het haar. Zowel de shampoo als de conditioner hebben donker violette pigmenten om warme tonen in het haar te neutraliseren, terwijl provitamine B het haar zijdezacht doet aanvoelen. De conditioner is ook verrijkt met actief voedende ingrediënten, waardoor het haar na gebruik gezond en veerkrachtig is.

In een vernieuwd en verbeterd jasje

De Care Silver Savior lijn vervangt de Design Silver Replex Shampoo en Conditioner. Met een betere formule en een nieuw jasje is dit hét perfecte duo voor mooi en stralend blond, grijs en wit haar.

Shop hier online

Lees ook