Clarins, The Body Shop, STAAL voor mannen...

03:44 - 02:14
luistertijd 03:44 - leestijd 02:14

Nieuw in de winkels: skin care voor mannen

Baard of geen baard, dat is de vraag. Of een man nu gladgeschoren is, of een mooie hipsterbaard heeft, het is belangrijk om de huid goed te verzorgen. Daarom ditmaal een nieuw in de winkels speciaal voor mannen.

Dames… geef die smartphone of tablet dus vooral even aan je wederhelft of lief en laat hem dit artikel lezen.

The Body Shop: nieuwe mannenlijn

The Body Shop heeft een nieuwe collectie ontwikkeld met 6 skin care-producten voor mannen en producten speciaal voor het onderhouden van een baard. En, ze zijn allemaal ook nog eens verrijkt met natuurlijke ingrediënten!

Energising Cleanser

Reinig en verfris je huid met de nieuwe Guarana & Coffee Energising Cleanser.

 

Energising Moisturiser

Hydrateer je huid, zonder een vettig laagje achter te laten.

Mattifying Moisturiser

De stimulerende kracht van deze nieuwe Green Tea & Lemon Mattifying Moisturiser zorgt voor een frisse en mat ogende huid gedurende de dag. Perfect voor de wat vettere mannenhuid.

Softening Shaving Cream

De Maca Root & Aloe Softening Shaving Cream bevat herstellende en rustgevende aloe vera en maca root wortel.

Conditioning Beard Oil

Niet vettig, en ultralicht. Deze nieuwe Beard Oil voedt de huid en verzacht de baardharen.

Calming Post-Shave Water-gel

De nieuwe Calming Post-Shave Water-gel werkt verzachtend bij irritaties en roodheden.

De skin care producten van The Body Shop zijn verrijkt met Community Trade-ingrediënten, die op duurzame wijze worden verkregen via leveranciers over de hele wereld. Zo draag je ook een steentje bij aan een duurzame samenleving.

Shop hier online

 

Clarins MEN

Clarins biedt mannen formules die het beste van wetenschap en planten combineren op basis van de nieuwste technologische ontdekkingen. Hoogwaardige producten die de huid van mannen verzorgen en beschermen.

Clarins Hydra-Sculpt

Deze complete huidverzorging hydrateert de mannenhuid en perfectioneert de gezichtscontouren. Een gel die snel intrekt en bovendien een comfortabele crème textuur heeft. Het product bevat Clarins MEN verkwikkend en kalmerend complex, alsmede het Clarins anti‑pollution complex.

Shop hier online

 

Lees ook Monique’s artikel over luchtvervuiling en wat dit doet met je huid.

Clarins UV Plus Anti-Pollution SPF50

Volledige zonbescherming voor het gezicht, speciaal ontwikkeld voor mannen. Ideaal voor stadsbewoners en buitensporters. Dit product beschermt tegen de schadelijke effecten van UV-straling en stedelijke vervuiling, terwijl de huid gehydrateerd blijft. Olie- en glimvrije textuur die een mooie matte finish geeft.

Shop hier online

 

STAAL voor mannen: eerste hulp bij hang-overs

STAAL voor mannen is een nieuw mannenmerk uit Nederland, dat zich specialiseert in SOS huidverzorging voor hang-overs. Welke hang-over je ook hebt: STAAL huidverzorgingsproducten herstellen de vochtbalans van de huid. Wel 72 uur lang. Met koffie-extract en cafeïne krijgt je gezicht een boost. Voor een goed begin van de dag.

Gladgeschoren of stoppelbaard? STAAL houdt het graag simpel. Kies voor de crème bij een gladde huid. Bij een stoppelbaard is de gel de juiste keuze voor jou.

Meer info en producten vind je op: www.staalvoormannen.nl

Lees ook