Apotheek advies Apotheek&Beauty Droge huid Gezicht Grove porien Rimpels en slapte Schone huid Shops we love Vette huid

Nieuw in de winkel: Milky Dress Black Luster Mask met magneet!

drs. Joost Roth
Geschreven door drs. Joost Roth

Verwijder onzuiverheden in een handomdraai. Met magneetkracht.

Nieuw in de winkel: Milky Dress Black Luster Mask met magneet!

Een hydraterend gezichtsmasker, dat vuil en onzuiverheden uit de huid haalt, tegelijkertijd de huid verzacht en verfrist, én de huid super-zacht achterlaat. Wie wil dat nu niet?

Razend populair in Korea

Het Black Luster Mask van Milky Dress is een magnetisch gezichtsmasker met zwarte modder uit de Dode Zee. Het bijzondere aan dit masker is dat je het er met een echte magneet af haalt. De magneet trekt het masker met al het vuil en onzuiverheden voorzichtig van de huid, zonder dat de magneet de huid aanraakt, terwijl het masker tegelijkertijd verzacht en verfrist. Met dit magneetmasker uit Korea krijg je een gladde en heldere huid.

Shop bij Apotheek&Huid

 

  24 krachtige minerale ingrediënten uit de Dode Zee

Het magneetmasker bevat maar liefst 24 krachtige minerale ingrediënten uit de Dode Zee, waarvan er 12 zelfs nergens anders ter wereld in zee te vinden zijn. Het masker reinigt, hydrateert en voedt de huid voor een stralend uiterlijk.

Voordelen van het Black Luster Mask voor de huid

  • Verwijdert vuil en onzuiverheden
  • Doffe huid krijgt een gezonde glow
  • Vette huid en droge huid komen in balans
  • Verzacht fijne lijntjes en rimpels zodat ze minder zichtbaar zijn
  • Helpt bij het verminderen van acne en verstopte poriën
  • Geeft direct een ultrazacht gevoel
  • Magnetisch veld verbetert de bloedcirculatie in het gezicht

Hoe gebruik je het Black Luster Mask?

Breng met een spatel het Black Luster Mask op je gezicht aan. Vervolgens laat je het masker ongeveer 3 tot 5 minuten zitten, zodat vuil en onzuiverheden uit de huid verwijderd worden.

Vervolgens pak je de meegeleverde magneet erbij en leg hier een tissue overheen. Houd met de magneet een paar millimeter afstand van je gezicht en je ziet het masker naar de magneet toe trekken. Let op dat je de huid niet met de magneet raakt. Het overtollige product masseer je in. Bekijk ook het volgende filmpje:

Gebruik het masker 1x per week en je huid zal je dankbaar zijn. Wij zijn fan!

Shop bij Apotheek&Huid

 

Dit artikel is onderdeel van het Shops We Love dossier van Apotheek&Huid op BeautyJournaal en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Over deze schrijver

drs. Joost Roth

drs. Joost Roth

Joost Roth studeerde farmacie aan de Universiteit Utrecht. Sinds 2000 is hij werkzaam als openbaar apotheker in het Westland en vanaf 2009 startte hij ook digitaal ondernemerschap met www.apotheekenhuid.nl. Inmiddels behoren daar ook www.apotheekenkind.nl, www.apotheekensport.nl en www.apotheekenman.nl bij.

Reageren